[UK] Big Brother 13

Zaczęty przez Damian, So, 12 Lis 2011, 13:40:41

Damian

Dla mnie tylko Deane zasługiwała na kasę,  do tego bez sensu zrobili z wygraną. Połowę zabrał Conor. Nie podoba mi się takie coś...

illumanti

Do ostatniej chwili myślałem, że jednak żartowali, i wygrany dostanie 100 000 funtów. Ale nie mam nic przeciwko, Luke A nie był moim faworytem.

Damian

No i kończymy trzynastą edycję BB. Dom opustoszał. Jednak nie na długo, w Środę rusza 10 edycja Celebrity BB!

Damian

Podsumowując całą edycję: to pierwsza Brytyjska edycja którą obejrzałem dosłownie od deski do deski, każdy odcinek. Sama edycja - zadania, twisty, osobowości bardzo dobre, mnóstwo zaskoczeń - nie żałuję, jest to według mnie najbardziej udana seria od kilku lat w UK. Finał nie poszedł po mojej myśli, ale cóż. Mimo to będę ją bardzo miło wspominał.

illumanti

Luke A to chyba pierwszy w tej edycji który miał założony mikrofon podczas wywiadu, zawsze im zdejmowali.
Edycja rzeczywiście fajna, zadania ciekawe, dużo się działo, no i było to poczucie, że zadania nie są na odwal się, tylko naprawde, kosztowały trochę kasy, nawet takie najmniejsze.

Ja ogólnie finałów nie lubię w UK, takie mało zaskakujące są, jak zwykły eviction friday, tylko fajerwerki dodają dla zwycięzcy. Ale to już taka charekterystyka od zawsze tam.

Rosa

Zawiedziony jestem finalem, z finalowej trojki powinna wygrac Deanna. Luke A powinien odpaść w pojedynku z Lauren ale wiadomo że brytyjska publicznosc myśli inaczej niż ja :) Inaczej bym zresztą przeżywał finał gdyby nie to że juz tydzien temu wygrał Connor który zgarnął polowe kasy i nie musiał nawet siedzieć w domu BB az do konca. To cos to byl dla mnie zupelnie chory pomysł produkcji który naprawde powaznie zmniejszyl moje zainteresowanie programem.
Ogólnie edycja chyba najlepsza z kilku ostatnich. Duzo się dzialo, ciekawe osoby i tylko ostatnie 2 tygodnie + kiepski (ale nie do końca beznadziejny) zwycięzca powoduja że całosc oceniłbym na 4 (w szkolnej skali, nie do 10 ;) )

Damian

Luke A i Adam jeszcze przed finałem obiecali sobie że jeśli któryś z nich zgarnie główną nagrodę to podzielą się kasą, Luke A powiedział że słowa dotrzyma. Zobaczymy.  :yeah: