Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Pudelek

Starzy mieszkańcy mają tyle do gadania ile "Żydzi w czasie okupacji". Nikt się  nie liczy z ich zdaniem, ani z ich wizerunkiem.

Tom Kruz

I potem dochodzi do tak kuriozalnych sytuacji, jak w Barze 4, kiedy Mirka weszła na 2 czy 3 tygodnie przed końcem i sprzątnęła nagrodę ludziom, którzy byli tam od początku. :gwizd:
ATM rządzi..

FK

Tutaj kwestia nagrody została rozwiązana w inny sposób (...) Niestety - nie mogę o tym napisać, cholera  :sciana:

FK

Oficjalana podaje, że z grupy kilkuset chętnych internautów do zamieszkania w Domu BB wyłania się finałowa czterdziestka. Na ostateczny casting do Wrocławia Wielki Brat zaprosi najlepszą dziesiątkę już w najbliższy piątek. Internauci wejdą do domu Wielkiego Brata najprawdopodobniej niedługo po piątkowym castingu.

Rosa

Jak fajnie, znowu zbiorowy casting.
Na ATMie mozna polegać jak na Zawiszy :devil:

FK

Zastanawiam się tylko, co z pozostałymi "pierwszymi" finalistami..? Zostalo jeszcze 11 kobiet i 11 mężczyzn :gwizd:

FK

Heheheheh - nasz Forumowy kolega mesto jest w półfinale  :yeah:

Fireman

Zaczynam odnosic wrazenie ze program bedzie trwal bardzo dlugo. Poki co podoba mi sie ale hmm powinien sie w koncu zakonczyc , a jesli to ma byc na przyklad lato przyszlego roku to bedzie niezla beka :D

mseptember

spokojnie, mogę się mylić, jak na razie chyba nie ogłaszano żadnych zmian terminu zakończenia, tzn. 16 grudnia.

Pudelek

Boże ale trzodę wpuszczą w niedzielę! Teraz to dopiero będzie tam chlewik! Każde z nich chrumkało głośniej. Nie wyłapałem co chcieli przekazać. Rzuciło mi się tylko w oczy w jaki sposób. PORAŻKA!
Ale czego można było się spodziewać po większości użytkownikach oficjalnej strony. Wystarczy poczytać niektóre ich opinie...

chatiflatt

ta laska w środku była najlepsza - kolejna 'suka'?.. :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Exile

Ja pierdziu.... właśnie oglądnąłem filmik na oficjalnej stronce. Nie wiem co to za taktyka, żeby do domu wpuszczać kolejne pustaki...

chatiflatt

po prostu - kolejne badziewie..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Właśnie obejrzałem ten filmik i mam nadzieję, że wejdzie ta blondyna co jest jako druga :)

FK

A co sadzicie o dwójce siedemdziesięcioczterolatków, którzy mają się znaleźć w programie..? Ja jestem w szoku...