Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

chatiflatt

tydzien temu
Cytatja też bym nie chciała usiąść z Izą, też bym ryczała

wczoraj
Cytatsłuchać się Izy - śmieszne

dzisiaj
Cytatpalma jej do głowy uderzyła; ona myśli że podoba się Czaczy, Paweł za nią lata; niech pozwolą mi być królową, ja jej pokażę

mój komentarz - obłudna suka - a wasz?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

A tam zaraz suka (...) Ale obłudna.

joker

Bez przesady - ona się nawet nie umywa do prawdziwej "suki" jaką jest jej imienniczka (Kaśka W.)  :ubaw:
A wracając do tematu i nawiązując do wykładu na którym dzisiaj byłem ( :zabek: ) - ona zachowuje się nieracjonalnie :P

FK

Ja chyba nie doceniłam Jej kobiecości... Kolejny facet, który jest Nią zauroczony. Słyszeliście Jej wyznanie:
"Czacza powiedział, że by się ze mną nie bzyknął tylko ze względu na Mirka. Pochlebia mi".
Rzeczywiście, jest się czym chwalić (...)

chatiflatt

riposta, Kasia myślała że cięta. Niestety - tępa..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Ja mam pytanie - czy wie ktoś może czym zajmuje się Kasia L., skoro nie studiuje i nigdzie nie jest napisane gdzie pracuje?? ;>

Pudelek

Pewnie jest na utrzymaniu rodziców. Takie panienki zawsze są "najmądrzejsze".

FK

Kaśka mówiła, że szuka swojego miejsca w życiu. Narazie znalazła: na wrocławskich Bielanach.

Tom Kruz

Cytat: PudelekPewnie jest na utrzymaniu rodziców. Takie panienki zawsze są "najmądrzejsze".

Może i ma fatalny charakter, ale jako jedna z nielicznych osób potrafi prawidłowo odpowiadać na większość pytań w quizach.

chatiflatt

studiowała jakiś kierunek, rzuciła, wybrała kolejny w cyklu 'resocjalizacja', rzuciła, podjęła studia na czymś tam podobnym
po prostu - jak napisała FK - szuka miejsca w życiu
mówiła o tym przy wejściu
Barbara Weston

Goku

Boże... Niech ona nie przesadza... Jest zazdrosna o wszystko co się dzieje, jeśli to coś nie dotyczy jej, bo ona musi być gwiazdą nr.1 i wszystko musi się kręcić wokół niej...

Tom Kruz

Cytat: GokuJest zazdrosna o wszystko co się dzieje, jeśli to coś nie dotyczy jej, bo ona musi być gwiazdą nr.1 i wszystko musi się kręcić wokół niej...

Dobrze napisane, tylko, że bardziej mi to pasuje do Jolki. To Jolka zlewa zadania, w których nie występuje w roli głównej etc.

chatiflatt

Barbara Weston

FK

Zastanawiam się, czy Kaśka L. będzie kontynuować "nocne Polaków rozmowy" na temat pozycji z Kamsutry, gdy od dziś w programie pojawią się starsi Państwo.

Goku

Nawet jeśli Kasia będzie kontynuować te rozmowy, to przez najbliższy tydzień będzie rozmawiać ze świniami xDD...