Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

FK

Nie ma w Niej nic z tej Kaśki L., która pojawiła się w Domu BB 2-go września... Prześmiewcza, arogancka i wulgarna.

slawek

Nie wiem bo nie palę ale czy ograniczenie tytoniu może komuś tak poprzestawiać w głowie :hmm:
Sławek

FK

Dla Niej każdy argument jest dobry. Może tym razem nie chodzi o brak papierosów, tylko na przykład o brak papierosów z filtrem..? :devil:

chatiflatt

Cytat: Tom Kruz - w innym temacie -Kaśka zdaje sobie sprawę z tego, że Jolka jest od niej dużo bardziej popularna i nie byłaby specjalnie zaskoczona przegraną (jeśli o taka minę Ci chodzi).
Lenartowicz jest bardzo zadufana w sobie, a jednocześnie baaardzo niestabilna wewnętrznie - świadczy o tym chociażby to, że swoją złośc na Jolkę wylała na papier pisząc wiersz, nie płacząc, ale właśnie pisząc wiersz ugasiła emocje. Ona gra pewną siebie, przybiera taką pozę. Myślę, że gdyby doszło do takiego starcia, nie pokazałaby nam na antenie, że czuje się źle ale ubodłoby ją to, że przegrała z 'takim' zawodnikiem.
Cytatzdaje sobie sprawę z tego, że Jolka jest od niej dużo bardziej popularna
zauważ, jak reagowała na głosy podczas ogłaszania nominacji, kiedy jeszcze była 'jej' ekipa. Jest raczej odwrotnie. Gdyby nie Mirek, dalej żyłaby w przekonaniu, że ją 'wszyscy muszą lubieć [cytat z imienniczki Wiśniewskiej]'
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattJest raczej odwrotnie. Gdyby nie Mirek, dalej żyłaby w przekonaniu, że ją 'wszyscy muszą lubieć [cytat z imienniczki Wiśniewskiej]'

Pozostanę przy swoim zdaniu. Myślę, że właśnie świadomość tego, iż taki ''Pusty Latex'' jak Jolka cieszy się ogromną popularnością jest właśnie przyczyną silnej frustracji Kaśki i jej otwarcie wrogiego stosunku do Jolki, które to zjawiska w ostatnim czasie wyraźnie się nasiliły. Swoją drogą nie dziwie się, że po 47 dniach Kaśka już nie może na nią patrzeć (i vice versa). Jedynym ratunkiem dla Kaśki w domu BB jest romans, inaczej szybko ją pożegnamy, np. za złamanie regulaminu, bo laskę ''nosi''. A zwrotu lubieć używa Jola Równik m. in. w kultowym zdaniu ''nie jestem zupą ogórkową, żeby mnie lubieć''

chatiflatt

tak tak, zapomniałem, ale Wiśniewska też :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Lenartowicz to gbur jakich mało. Jej nie podoba się prawie wszystko.
A Joli nie lubi nie za głupotę. Wcześniej Kaśce to nie przeszkadzało. Ona się mści za to, że przez Jolkę wypadł jej ostatni amant.

Lenka186

czekajcie... jeszcze jest mariusz... ;) to tez blondyn i nawet nie brzydki.. ciekawe jak kasia na niego zareaguje ;)

FK

Qrczę - myślę, że Mariusza odpuści... Ona teraz będzie pokazywać swoją lojalność i wierność wobec Mirka.

Pudelek

No i Kasi dostała jeszcze trochę czasu na to by zostać jeszcze bardziej znienawidzoną przez widzów. Moje słowa się sprawdzają.

Lenka186

co masz na mysli ??? Pudelku

Pudelek

Im dłużej Kaśka jest w programie tym bardziej się pogrąża w oczach widzów. Jest co raz bardziej marudna i złośliwa.

Lenka186

bylo tak od razu napisac ;P Zgadzam sie z Toba calkowicie ... oby to ona za tydzien odpadla ... ale coz nie mamy na to wplywu ;(

FK

Lenka186 - Pudelek dokładnie o tym napisał (...) A im dłużej Kaśka zostanie, tym więcej kasy wyciagną Producenci z naiwnych ludzi, którzy wierzą, że ich sms'y mają jakąś wartość  :sciana:

Goku

Boże, ale ona mnie wkurza... To że sama tak kocha sprzątać i minęła się z powołaniem(powinna zostać sprzątaczką) to nie znaczy, że każdy jest taki sam! Gdybym ja był w Big Brotherze to na pewno bym nie sprzątał... Tzn. może po sobie tak, ale na pewno nie po innych!!!