Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

Tom Kruz

Cytat: FKKaśka nie wyjdzie - znajdzie nastepny obiekt westchnień.

Hihi. Dokładnie. Katarzynę nie tak łatwo złamać. :terefere:

mseptember

Cytat: chatiflattnominowany był ze swojej winy..
Sam ze sobą nie gadał, ale ja mam dzisiaj jakąś skłonność do nadinterpretacji, więc pewnie masz rację :).

Lenka186

hmm z dzisiejszego programu mozna jednoznacznie stwierdzic ze napewno wejdazie jedna osoba... bo za gerarda.. ni8e zdziwie sie jak to bedzie koleiny blondyn... Znowu kasi zamieszaja.. i kasia szybciutko zapomni o mirku .. tak samo jak zapomnialam o grzesku ... ;|

joker

Ja obstawiam, że jeszcze przed środą zacznie się wielka przyjaźń z Adrianem, a w między czasie w Pokoju Zwierzeń prośby do WB o nowego faceta.

Lenka186

hmm tak wladnie tez myslalam ze zacznie kokietowac adriana... ale adrian nie jest taki ze zaraz poleci tzn tak mi sie wydaje bo moze yc roznie.. ale przejechal sie na niej i juz raczej jak sie czlowiek sparzy to drugi raz nie wklada reki do ognia...

chatiflatt

a w PZ powie co ś takiego:
Niee! nie wychodzę Wlk Bracie, Mirek by tego nie chciał, nie mogę go zawieźć!
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

hehe to stara gadka... stara ale sie sprawdza ... ;)

Tom Kruz

Ludziska. Kasia po prostu potrzebuje romansu w domu BB jak powietrza. Romansu a nie jakiejś popierdółki w stylu Jola - Marco, czy jej wcześniejszych relacji z Adim albo Mirkiem. Czegoś w rodzaju relacji Kena i Frytki albo Grzegorza i Izy z Baru 1. No tak ma dziewczyna. Dlatego dobrowolnie stamtąd nie wyjdzie bo zawsze może w końcu pojawić się ten partner z którym pójdzie na blat  :P.
Go girl !

chatiflatt

co dzisiaj piłeś, Tomku?? :D

na blat to w VyVolenych, hehe

ja tylko pamiętam, jak na początku mówiono o Pokoju Sexu. na razie go 'ni ma'

Edit
bo 'ni ma' dla kogo, hehe
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Piłem jeno herbatę, ale przyznaję, że mocną. A o blacie sama Kasia wspominała w jednej z rozmów w sypialni w bodajże pierwszym, góra drugim tygodniu programu (zapewne wtedy transmisja z kamer w domu BB zostałaby znowu przerwana z powodu ''nadzwyczajnych wydarzeń'' hehe) ''Pokój seksu'' to inna bajka.

chatiflatt

Wspominano o nim, pamiętam dobrze.
[chyba że to my na forum zastanawialiśmy się czemu Dom taki duży, i czy może być ów tajemniczy pokój, i razem doszliśmy do wniosku że tak - Pokój Sexu :hmm:]. Poza tym pamiętam tekst Eweliny do jakiegoś nowego mieszkańca [podczas oprowadzania]
-Co to za drzwi?
-Nie wiemy, nie otwierają się

Ale jeśli będzie udostępniony w końcu ten pokój, to Katarzyna będzie jego częstym gościem, coś czuję..
Barbara Weston

Luxis

ona nie potrzebuje romansu a sexu, nawet z jakąś laską, zresztą sama kiedyś powiedziała, że jest bi... (mogła skorzystać z okazji jak była w tajnym pokoju z dwiema laskami, albo samą Jolką :P) hehe

Goku

A co powiecie na parę Kasia i Magda?? xDD Kasia Bi, Magda Les, do tego Kaśka jest taka głodna seksu, a obecnie żaden facet jej nie pasuje... Tylko poproszą Wielkiego Brata o otworzenie pokoju sexu i Kaśka może wreszcie przestanie uganiać się za każdym facetem w domu BB xP

zadek222333

Kaśka jest fałszywa. Uważa, że jest szczera i mówi to co myśli, a jednak ciągle gra. Najpierw zabawiała się z Adrianem, a jak pojawił się Mirek to raptownie zmieniła swe upodobania, a Adrian poszedł w odstawkę. Kobieta nie może się zdecydować.

chatiflatt

zazwyczaj bywa tak, iż osoba fałszywa postrzega siebie za najszczerszą w swoim otoczeniu
Barbara Weston