Oficjalna strona internetowa

Zaczęty przez podmark, Wt, 21 Sie 2007, 16:14:47

mseptember

np. schlany adrianek, hmm... no własnie lecą teraz po kolei na extra :]

M.M

Wyjasniło się , że nie będzie dzwięku w kamerach. Porażka ! To się nadaje do żal.pl !!! Jak przeczytałem tłumaczenie Pani z Endemol Polska , iż nie ma dzwięku ponieważ dbają o dobro uczestników ... Myslałem , że spadnę z krzesła . Poczekam jeszcze tydzień , jesli nie włączą normalnego przekazu , przestaje to oglądać :( Nie ma sensu oglądanie tej edycji, ponieważ nie dam z siebie robić kretyna . Takie bajki mogą sobie wciskać dzieciom z przedszkola choć i oni są mądrzejsi od producentów BB. Jednym słowem MASAKRA .  

Pozdrawiam

M.M

Jeszcze dodam , że Piotr Fajks prezes Czwórki powinien przeprosić Nas za kłamstwa przed startem programu. Wkleję odpowiedz Tivi , co za brednie ! Nie wiem o jakich funkcjonalnosciach oni bredzą :( Przecież zawsze kamery live z dzwiękiem na stronie były najciekawsze , ale wiadomo Czwórka oszczędza jak się tylko da .

Witamy Serdecznie.

Pragniemy zakomunikować, że nasz serwis jest ogromnym przedsięwzięciem technologicznym, które zawiera funkcjonalnosci niespotykane dotąd w żadnym serwisie korespondującym z jakimkolwiek programem telewizyjnym w Polsce. Ogromna popularnosć serwisu przekroczyła znacznie nasze oczekiwania, co w konsekwencji naraziło serwis na tymczasowe przeciążenia.W tej chwili cały pion technologiczny oraz redakcja
bb4.tivi.pl pracuje przez całą dobę aby usprawnić działanie i zapewnić najwyższą jakosć serwisu. Jestesmy nie mniej od Państwa zainteresowani poprawą jakosci naszych usług i prosimy o odrobinę cierpliwosci.

Jednoczesnie informujemy, że nie udostępniamy dźwięku z kamerek internetowych bowiem jest to niezgodne z międzynarodowym formatem programu. Informujemy o tym na pierwszej stronie serwisu płatnego.

Bardzo dziękujemy za uczestnictwo w naszym projekcie.

Redakcja TiVi prowadząca oficjalny serwis Big Brother 4.1"

M.M

Nich mnie ktos oswieci, bo nie przypominam sobie , żeby w jakiejs zagranicznej edycji nie było przekazu na żywo w internecie ? Ta edycja to jedna Wielka sciema !

Rosa

Czego wymagasz od amatorów  :ubaw:
Gdyby jeszcze dźwięk do tego dodali to już pewnoscią by sobie z tym nie zdolali poradzić.

mseptember

Czy mógłby mi ktos wytłumaczyć słowa "bowiem jest to niezgodne z międzynarodowym formatem programu"?

Showmag

Regulamin program BigBrother jest tak skonstruowany, by jakąkolwiek rzecz mającą miejsce w programie dało się podciągnąć pod którys z punktów regulaminu.

I w tym przypadku Endmol Polska podciągnęło sobie brak dźwięku w przekazie internetowym pod punkt mówiący, że uczestnikom należy zapewnić bezpieczeństwo - stąd dźwięku nie ma i nie będzie.

Ot, znaleźli sobie odpowiedni zapis w regulaminie, aby wytłumaczyc swoje działania.
Oczywiscie ze swiecą szukac drugiego BigBrothera na swiecie, który emitowałby obraz z kamer bez dźwięku i jeszcze wykręcał się regulaminem.

"Regulamin jest troszeczkę na zasadzie paragrafu 22 – jak WB chce cos na kims wymóc, to powołuje się na regulamin" - powiedział kiedys w wywiadzie Wojtek Glanc, uczestnik BB2.

mseptember

Czyżby naszym uczestnikom groziło jakies szczególne niebezpieczeństwo? Większe niż w innych edycjach na swiecie? A w Domu Wielkiego Brata podobno tylko Wielki Brat może ustalać reguły. Niech zwalą wszystko na Jarka O. :]

PS. Nie lubię jak ktos wspomina BB2 bo to była porażka. Ale oczywiscie Wojtek Glanc stanowi wyjątek :).

M.M

Strona BB znowu nie działa :) żenada ! Cos słabo im idzie dokupowanie serwerów :)

mseptember

Cytat: M.MStrona BB znowu nie działa
a w sumie to co za różnica czy działa czy nie?

mesto

To niby nic wielkiego... ale troszkę dziwne. Zamiesciłem filmik na tej stronie w którym m.in. skrytykowałem brak głosu w relacji 24/7 ze strefy płatnej. Wyraziłem jedynie swoją opinię. Filmik po kilkunastu minutach został zablokowany. Pomyslałem, że to jakis błąd i wrzuciłem jeszcze raz. Sytuacja się powtórzyła... Powinni mieć chociaż tyle odwagi aby dopuscić słowa krytyki... ehhh...

Sami zobaczcie... czy naprawdę powiedziałem cos co należałoby ocenzurować?

A tu skan... https://grono.net/gallery/photo/32072899/full/?p=31 dowód, że nie sciemniam. ;]

PoPek

No wiec tak ... wchodzę sobie dzis z ciekawosci na  stronę a tam news

"Jak mój facet nie będzie się golił..."

2007-09-14 16:31
Kasia Lenartowicz o równo uprawnieniu.
Kasia, znana z wielu kontrowersyjnych wypowiedzi, tym razem ujawniła swoje spojrzenie na problem równouprawnienia kobiet i mężczyzn!

Co zrobić, żeby zachęcić faceta do dbałosci o swój wygląd? Posłuchajcie, co ma na ten temat do powiedzenia Katarina z Pruszkowa. Dziwna metoda? Mniejsza o to, najważniejsze, żeby była skuteczna!
Wszystko polega na zasadzie wzajemnosci. Kasia L. nowym objawieniem polskiego feminizmu?

Myslę sobie ze zobaczę co tam pani K znowu wymysliła...
Poszukałem .. filmik okazał sie darmowy .. wiec odpalam ... a tam co ? Jola a nie Kasia ...

Ta strona to jakas kpina ... zbiegowisko dzieci neostrady i opiekunowie strony debile ...

Showmag

To ja dodam, że witryna internetowa jest dziełem ATM

Pudelek

Dobrze, że nie mają plebiscytu popularnosci bo pewnie po zliczeniu wszystkich procentów suma nie wyniosłaby 100% jak za czasów Baru Europa :devil:.