Oficjalna strona internetowa

Zaczęty przez podmark, Wt, 21 Sie 2007, 16:14:47

Luxis

Faktycznie strona nie zachwyca, a miała być głównym motorem tej edycji... :/
poza tym czy ta strona ich tylko mi chodzi tak wolno? trochę się muli...
P.S.Mam nadzieje, że po jakims tygodniu strona ulegnie modyfikacji na lepsze...

joker

Nie wiem, czy zauważyliscie ale voytasss - nasz forumowy kolega, należy do najpopularniejszych osób na stronie BB :devil:

molko

czy jest jakas szansa aby zmienili strone?
interfejs jest mało intuicyjny i straszny bałagan :(

M.M

Niedługo mają  wprowadzić tworzenie wirtualnych postaci . Wyczytałem na stronie www.endemol.pl , a tak w ogóle nie sądzę , żeby zmienili tą jakże dziwną stronę .

Luxis

Cytat: jokerNie wiem, czy zauważyliscie ale voytasss - nasz forumowy kolega, należy do najpopularniejszych osób na stronie BB  
zauważylismy, przynajmniej ja :devil: hehe
oby ta strona się zmieniła i wkońcu avatary powstały, bo jak dotąd nie wiem dlaczego uczestnicy je tworzyli?? :hmm:
P.S.This is my 1700 post  :buzz:  :aniolek:  :zabek:  :bravo:

Toni

Strona Big Brother bardzo mi się podoba. Jest bardzo przejrzysta.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

M.M

Dostałem  odpowiedz na temat przekazu live z dzwiękiem :) Na razie są problemy natury technicznej jak tylko się z tym uporają od razu zostanie puszczony przekaz z dzwiękiem . Trochę sie uspokoiłem , bo już myslałem, że pozostanie kino nieme :)

Showmag

To nie są problemy natury technicznej.
Brak dźwięku był decyzją producenta...

M.M

Tak"decyzja producenta" wczesniej mówił Admin z Endemola , teraz mówią cos innego. Nie wiadomo w co wierzyć . Mam nadzieję , że w końcu będzie normalny live. Pozdr

Showmag

Jesli cos jest nie tak, czegos brakuje, to zawsze najlepiej powiedzieć, że występują "problemy techniczne". Jak wszyscy widzą, na oficjalnej mają tez "problemy techniczne", aby znalezc moderatora, "problemy techniczne" ażeby znaleźć newsmenów i "problemy techniczne" żeby ta cala witryna działała jak należy.

...skoro nie radzą sobie z problemami, nie nalezalo w ogole zaczynac zabawy w "Wielkiego Brata".

Dziwnym trafem system sprzedaży SMSów z kodami dostępu jakos nie spotkał się z "problememami technicznymi" :devil:

całe szczęscie, że nie dałem się złapać na ten numer :gwizd:

joker

Dziwną politykę prowadzą z tymi kamerkami! Ja kiedy kupowałem płatny dostęp miałem swiadomosć, że nie ma w kamerkach dźwięku, ale liczyłem też na jakies szersze zasoby multimedialne itd. Okazało się, że "ekskluzywne materiały filmowe i zdjęciowe" dostępne tylko dla Strefy Płatnej to tylko sceny spod prysznica (których i tak pełno jest w necie za darmo).
Co najmniej 90% osób, które zdecydowało się na płatny dostęp chciało podglądać mieszkańców live, a już po fakcie kiedy przekonali się jakie tam jest badziewie ostro się rozczarowali. Wystarczyło wstawić tylko dźwięk, a napewno zarobili by spooooro więcej kasy! A teraz nie dosć, że po internecie rozeszła się wiadomosć, że płatnego dostępu nie opłaca się kupować bo nic tam "ekskluzywnego" nie ma, to jeszcze stracą ludzi, którzy kupili dostęp na tydzień lub miesiąc, bo jesli w tym czasie nie wprowadzą dźwięku ludzie już nie wykupią kolejnych dni z nadzieją, że może kiedys to się zmieni. :nie:

Edit: zmienili jedną kamerkę - ta co była skierowana na sofy teraz jest w jadalni (w sumie lepiej, bo na sofach nigdy nic się nie działo, oprócz wejsć na żywo)

Pudelek

Nie korzystam z oficjalnej strony ponieważ:
- jest mało przejrzysta
- w serwisach nieoficjalnych znajduje się więcej ciekawostek (!)
- przeglądarka mi się często zacinała przy ładowaniu stronki lub przy włączaniu filmików

mseptember

Cytat: M.M...Na razie są problemy natury technicznej...

Nie wierzę w żadne techniczne problemy z dźwiękiem, to jakas bzdura. Należy tylko zapytać, co produkcja chciała ukryć przed widzami decydując się na taki krok.

mseptember

Pewnie mi się to sniło, ale w strefie płatnej widziałem przed chwilą kilka klipów, których nie widziałem wczesniej w tv..

FK

Cytat: mseptemberPewnie mi się to sniło, ale w strefie płatnej widziałem przed chwilą kilka klipów, których nie widziałem wczesniej w tv..
Hmmm... Jakich na przykład..?