Wybory parlamentarne 2007

Zaczęty przez Showmag, Pn, 17 Wrz 2007, 11:43:58

Pudelek

A ja nie wierzę w wykrywacz kłamstw i myślę, że ta zabawka w ogóle nie powinna się w programie pojawić.

Rosa

Te wykrywacze to jedna wielka ściema. Owszem wszędzie na świecie w BB się ich używa ale NIKT nie bierze tego na poważnie.

Fireman

Kolejny ciekawy pomysl Wielkiego Brata i ekipy TV4 a wy narzekacie :D Nie dochodzi do was ze jest to zrobione po to zeby program byl ciekawszy ? :) Jak dla mnie BOMBA : )

Luxis

Cytat: RosaTe wykrywacze to jedna wielka ściema. Owszem wszędzie na świecie w BB się ich używa ale NIKT nie bierze tego na poważnie.
no właśnie ja też tego nie biorę na poważnie, a kto bierze? hehe ;P
Cytat: FiremanKolejny ciekawy pomysl Wielkiego Brata i ekipy TV4 a wy narzekacie  Nie dochodzi do was ze jest to zrobione po to zeby program byl ciekawszy ?  Jak dla mnie BOMBA : )
dokładnie ;) pomysł ciekawy, choćby do "podgrzewania" emocji

FK

Dzisiaj wybory... Czy któryś z mieszkańców Domu BB w ogóle o tym pamiętał..? Nie sądzę, żeby głosowali...

Luxis

Na pewno nie... poza tym większość i tak deklarowała, że nie będzie chciała głosować.
P.S.Ja już byłem :P

Pudelek

Większość właśnie deklarowała, że chce wziąć w nich udział. Zobaczycie, że ich dzisiaj wypuścili. Pokażą z dumą jak to Wielki Brat w Polsce przekracza wszelkie bariery związane z regulaminem programu.
Jola pewnie głosowała w tym swoim lateksie  :P.

Showmag

Ciekawe, czy przetransportowano ich do urn wyborczych z opaskami zawiązanymi na oczach, pod groźbą, że jezeli dany uczestnik w trakcie "podróży" wypowie choć slowo, to zostanie wyrzucony z programu, czy też - ażeby bylo efektowniej - wszyscy bigbrotherowcy pokonali tę niezwykle odległą trasę busikiem, hasając i podśpiewując sobie pod noskiem. Być może przypadkowo (bo jest po drodze), uczestnicy zahaczyli o starówkę we Wrocławiu, gdzie przeszli się barowym kroczkiem, rozdając mimochodem 100 tysięcy autografów, dowiadując się kogo publika kocha, a kogo by wykastrowała i "przy okazji" wymieniając się między sobą informacjami, kogo też bigbrotherowcy zamierzają "uwalić" w trakcie następnych tygodni, aż do dnia finału. :updown:

Jestem przeciekaw i już grzeję pióro :ice:

Myślicie, że się zawiodę?

Exile

Myślę, że, o ile mieszkańcy nie mają naprawdę dostępu do neta, nie pamiętają nawet o wyborach. Adminie - sądzę, że się zawiedziesz. Wielki Szu nie wspomni pewno nic o wyborach

Showmag

FK

Masakra... Wycieczka busem ze zwiedzaniem krajobrazów :?!:

Showmag

Uczestnicy "Big Brother 4.1" opuścili Dom
Kilkanaście dni temu uczestnikom "Big Brother 4.1" przekazano wiadomość ze świata zewnętrznego o terminie wyborów do Sejmu i Senatu. Dziś Wielki Brat złamał kolejną zasadę programu.

Uczestnicy "Big Brother 4.1" (Adrian Nadolski, Agata Gawęda, Izabella Szubarga, Katarzyna Lenartowicz i Katarzyna Wiśniewska) opuścili bowiem Dom i wzięli udział w wyborach parlamentarnych.

Przypomnijmy, że w wyborach, które miały miejsce w roku 2001, uczestnikom drugiej polskiej edycji programu "Big Brother" nie dano możliwości chwilowego opuszczenia reality show i wzięcia udziału w głosowaniu. Producenci "Big Brother 4.1" postanowili jednak złamać główną zasadę widowiska.

Jednak tym, co najbardziej bulwersuje jest fakt, że mieszkańców Domu Wielkiego Brata przewieziono do Obwodowej Komisji Wyborczej bez zachowania jakichkolwiek środków ostrożności. Choć w tym tygodniu trójka uczestników została karnie nominowana do opuszczenia programu za rozmowy o nominacjach, to w dniu dzisiejszym producenci umieścili zawodników w jednym autobusie, nie zakładając im przy tym opasek na oczy i nie wydając zakazu o prowadzeniu jakichkolwiek rozmów, aż do momentu ponownego znalezienia się w Domu Wielkiego Brata. Tym samym, firmy Endemol Polska i Grupa ATM pokazały, że standardy, które w podobnych sytuacjach obowiązują na świecie, są kompletnie nieprzestrzegane w "Big Brother 4.1".

* * *

Przypominamy, że o nieprawidłowościach i podejrzeniach o manipulacje w programie "Big Brother 4.1" przeczytać można w artykułach:
- Jak zabić "Big Brother'a"?
- Prowokacja Endemol Polska i TV4 dla zwiększenia oglądalności?
- Endemol Polska, ATM Grupa i TV4 pozwani!
- "Big Brother 4.1" w HD. Czy aby na pewno?
- Endemol Polska zamyka buzię uczestnikom castingu?
- Dlaczego karnie nominowano Mirka?
- Tomasz Peczak potwierdza: "Big Brother to szuler"!
- Agata automatycznie nominowana do opuszczenia Domu?
- Agata, Kasia L. i Kasia W. karnie nominowane!

Na temat powyższych artykułów możesz podyskutować na łamach naszego forum dyskusyjnego.

slawek

Cytat: Aaragornczy też - ażeby bylo efektowniej - wszyscy bigbrotherowcy pokonali tę niezwykle odległą trasę busikiem, hasając i podśpiewując sobie pod noskiem.

Aaragorn trafiłeś w dziesiątkę z tą wycieczką busikiem :car:  :bravo:
Ogólnie SKANDAL ale cóż począć
Sławek

Showmag

No dobra, przyznaję się. Robiłem za kierowcę :lol:

:devil:

FK

Ach to Ty Aaragornie we Wrocławiu głosowałeś..?