Elegancja - wstęp od lat 18

Zaczęty przez Showmag, Wt, 11 Wrz 2007, 23:35:16

Pudelek

Według mnie panu który jest autorem tej wypowiedzi po prostu zabrakło słowa w wychwalaniu obrazu programu jaki był w zamiarze. No i wyszła ta elegancja...

Toni

Jeśli Big Brother 4.1 ma promować elegancję no to taka mi elegancja że ja nie mogę,w takim razie jak nazwać prawdziwą elegancję? Te stwierdzenia są po prostu śmieszne.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Postanowiłam odświeżyć temat "elegancji"... Czyżby oldschoolowe maniery, które usiłują zaszczepić uczestnikom Najmłodsi Stażem w Domu BB Uczestnicy, były próbą wprowadzenia szczypty elegancji do tej chatki..? Troszkę zaściankowe te metody :los:

Showmag

Ja myślę, że elegancję na zupelnie nowym poziomie ukazuje nam Joanna - zwlaszcza, gdy nakręca Marianka...

chatiflatt

zaściankowe, ale jednak jakieś tam efekty są, nieprawdaż?
Nawet Lenartowicz rzuca mniej Ku Chu Pie i innych epitetów, pozostało jej rzucanie idiotycznych min. A i to nie, bo Marian-Psycholog-Wizjoner-Wróżbita wszystko wyłapuje i karci Katarzynę :los:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Cytat: chatiflattMarian-Psycholog-Wizjoner-Wróżbita
Boskie!  :bravo:
Jeśli On jest tym eleganckim pierwiastkiem w programie, to ja muszę zaglądnąć do słownika...