Dyskusja ogólna

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:33:02

Showmag

Cytat: Toni w Wt, 15 Maj 2012, 11:14:23
Chyba mało kto mając naście lat przepadał za sposobem bycia Alicji.

Jeśli ktoś nie przepadał za Alicją, to przede wszystkim nie z powodu jej stylu bycia, a rażącej głupoty.
Raptem 10 minut w "Dzień Dobry TVN", a Dzięcioł nie dał rady się z niej nie podśmiechiwać :D

Cytat: Damian w Wt, 15 Maj 2012, 11:20:52
Haha! z tym ideałem to się zaśmiałem pod nosem. Może ze stresu tak miała. :D

No tak, w BB widać też bardzo musiala się stresować. 103 dni.

Toni

Ja bynajmniej nie przepadałem wówczas za jej stylem bycia. Nie wierzyłem w to, że jest naprawdę taka jaka jest. Nie obgadywała specjalnie jakoś, każdego lubiała itp, myślałem że takich ludzi nie ma i że jest to jej gra aby zdobyć sympatię widzów. Rażącej głupoty o której piszesz nie zauważyłem.
Może to znaczy, że też jestem głupi? Każdy interpretuje inaczej. Owszem nie dało się nie zauważyć dziwnego spojrzenia i podśmiewywania się Janusza z Alicji ale uważam to na niekorzyść Janusza. Ja nie widzę nic śmiesznego w tym co mówiła Alicja. Podchodzi do życia tak a nie inczej. Inne poglądy nie powinny być wyśmiewywane.
Jeśli nie akceptuję się podejścia do życia, sposbu bycia drugiego człowieka to nie jest to powód podśmiewywania się i myślenia ale nienormalny / nienormalna. Według mnie to wiocha.
Śmiać można byłoby się z Joli, która kretynkę z siebie robiła.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Cytat: Toni w Wt, 15 Maj 2012, 11:47:50
Rażącej głupoty o której piszesz nie zauważyłem.

https://bigbrother.showmag.info/bigbrother1/index.php?id=12
Na dole strony.

Inne poglądy nie powinny być wyśmiewywane.

Wyśmiewane. O poglądach nikt nie powiedział tu ani jednego słowa.
Janusz śmiał się z głupoty Alicji, nie z poglądów.

Może to znaczy, że też jestem głupi?

Jak na razie o Tobie również nie zamieniliśmy ani jednego słowa :)

Toni

Janusz śmiał się z głupoty Alicji, nie z poglądów.

Na jakiej podstawie śmiał się z jej głupoty? Chyba z tego co mówi. A o czym mówiła? Mówiła m.in. co u niej, o pobycie w programie. To co było w programie to było w programie. Było to jedenaście lat temu.
W porządku mógł się śmiać z jej głupoty wtedy ale dziś wypowiadała się kilka minut.

Showmag

Cytat: Toni w Wt, 15 Maj 2012, 12:24:29
Na jakiej podstawie śmiał się z jej głupoty? Chyba z tego co mówi.

A może raczej z tego CO i JAK mówi?
I jak zaczęła się popisywać fakultetami, podczas gdy nie potrafi złożyć zdania po polsku?

Cytat: Toni w Wt, 15 Maj 2012, 12:24:29
mógł się śmiać z jej głupoty wtedy ale dziś wypowiadała się kilka minut.

I - jak widać po 11 latach - nic nie zmądrzała.

Pudelek

Wrzućcie linka z tym wywiadem bo widzę, że wzbudził on niesamowite emocje. :los:

Damian

Najlepiej jak zapowiedział to prowadzący. Program według niego codziennie oglądało 9 milionów Widzów. Nieźle!  :P
Pudelek, wywiad powinien być na stronie "DDTVN"

Toni

Na oficjalnej stronie programu jeszcze nie ma. Cierpliwości. :) Po ukazaniu i obejrzeniu poprosimy o Twą ocenę. :) Niechodzi o jakieś racje tylko ot tak. :)

Showmag

"Big Brother" po 11 latach: gwiazdy programu w "Dzień Dobry TVN"
https://showmag.info/2012/05/15/big-brother-po-11-latach-gwiazdy-programu-w-dzien-dobry-tvn/

A teraz Pudelku wyraź swoją opinię o niezmierzonej inteligencji Alicji Walczak :) Wszak Toni prosi (w dodatku za wszystkich) :)

- Przez 11 lat, tak jak Manuela, też również byłam współprowadzącą programu "Miss Polonia".
- Czy ja mam takiego ideała w głowie?
- Poszukuję nie tylko zewnętrznej strony życia.
- Ja nie muszę zen.
- Dla mnie to jest, przez ten czas chyba najważniejszym sensem dla mnie to jest taki rozwój duchowy, i sens jaki jest naszej codzienności, w tym wszystkim co robimy, jaka moc jest z tym.
- Jest to takie doświadczenie, którego no trudno powtórzyć, zwłaszcza, że to są warunki ekstremalne. I nawet doświadczając je, jesteśmy w stanie siebie bliżej poznać, ponieważ w takich warunkach czasami reagujemy inaczej niż nasze przypuszczenie.

Po tylu latach Alicja nie zawodzi i wciąż zabija błyskotliwością :D
No i czeka na propozycje! :devil:

Toni

Nie oczekuję pochlebstw na temat Alicji tylko zwyczjanej opinii jak się podobają uczestnicy po jedenastu latach.
Wracając do słów prowadzącego Roberta Kantereita. Rzeczywiście codziennie Big Brothera śledziło dziewięć milionów widzów?
Może i głupie pytanie. Gdyby tak nie było to sam od siebie by nie powiedział czegoś takiego. Nie wiedziałem, że aż taka była oglądalność. Wiem tylko, że ponad osiem milionów obejrzało finał.

Showmag

Cytat: Toni w Śr, 16 Maj 2012, 09:40:34
Gdyby tak nie było to sam od siebie by nie powiedział czegoś takiego.

Nie było tak.
Oglądalność: 4,2 mln.

Damian

Toni, nie możesz we wszystko wierzyć. To tak jakby powiedzieli że BB4.1 oglądało 2 miliony Widzów, też byś uwierzył? dodał i to sporo dodał.

Showmag

Jedni wierzą w Boga, a inni w TVN.
Nie ma się co dziwić, że coraz więcej opowiada się za ateizmem :P

Toni

Cytat: Damian w Śr, 16 Maj 2012, 14:09:03
Toni, nie możesz we wszystko wierzyć. To tak jakby powiedzieli że BB4.1 oglądało 2 miliony Widzów, też byś uwierzył? dodał i to sporo dodał.

Człowieku czy ja napisałem, że wierzę w to, że była taka oglądalność?? W 2001 roku nie miałem dziesięciu lat żebym nie pamiętał jaka była oglądalność. Nie interesowałoby mnie to wówczas stąd mógłbym teraz uwierzyć
w tą ilość. Zadałem pytanie, które nie jest zdaniem twierdzącym.
Moje pytanie było zarówno zdziwieniem, że prowadzący w stacji w której był emitowany program posiada takie informacje. Zadałem je bo myślałem, że zgłupiałem i nie pamiętam że było to dziewięć milionów?

Showmag

Cytat: Toni
Gdyby tak nie było to sam od siebie by nie powiedział czegoś takiego. Nie wiedziałem, że aż taka była oglądalność.

nie miałem dziesięciu lat żebym nie pamiętał jaka była oglądalność.

czy ja napisałem, że wierzę w to, że była taka oglądalność??

mógłbym teraz uwierzyć w tą ilość.

Myślę, że nie tylko Damian mógłby się zgubić.