Bar 5: VIP

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:24:35

Pudelek

Pewnie jest statystą :yeah:  :los: bo na więcej go nie stać

Luxis

Cytat: PikachuPewnie jest statystą :yeah:  :los: bo na więcej go nie stać
na nieszczęscie nie, on bedzie tam wystepował jako aktor!!!  :szok:  :los:

Pudelek

Ale chyba nie stałe. Pojawi się pewnie jak Mandaryna i Skrzynecka w 5 odcinkach i tyle. I kogo on tam będzie grał - samego siebie? A tak wogóle to ten serial rzeczywiscie chyba zaczyna mieć problemy skoro takie "gwiazdy" angażują.

Luxis

nie, na szczęscie nie na stałe, tylko tam jakis mały epizodzik

podmark

Kamil Bulonis w "Na Wspólnej" zagrał rzeczywiscie siebie - porąbańca. Jego fryz był koszmarny, a scenarzysci ewidentnie napisali rolę pod jego możliwosci zapamiętywania tekstu: "Do bagażnika !!!"  :hahaha:  :hahaha: Był koszmarny w tym serialu. Mam nadzieję, że nie będzie już epizodów z jego udziałem  :prosi:

alexander

ja lubie Kamila ale to nie była rola dla niego on dilerem i on złym bandziorem wogule nie pasuje do niego on jest bardzo miły i spokojny co do fryzurki to faktycznie masakra za długie wlosy :D hehe

Luxis

on jest wogóle beznadziejny i jeszcze w takim serialu - masakra...  :szok: :/

podmark

Cytat: alexanderja lubie Kamila ale to nie była rola dla niego on dilerem i on złym bandziorem wogule nie pasuje do niego

Bo do niego nie pasuje żadna rola - nie jemu aktorstwo pisane. Już lepiej niech zostanie tym wymarzonym psychologiem. Ja za to - przeciwieństwie do Ciebie - go bardzo nie lubię. Najbardziej wkurzył mnie już przy swoim wejsciu. Powiedział, że bardzo szybko kojarzy fakty i jak Ibisz zapytał go, z czym kojarzy mu się Jarek , ten odpowiedział: "Z kretynizmem". Tylko to on pokazał swoją głupotę i co mądrzejsi ludzi już się do niego zrazili - jak można mówić takie rzeczy nieznając zupełnie chłopaka. Bulonis obejrzał sobie kilka odcinków "Baru" i myslał, że już zna człowieka. I kto tu jest kretynem ??

alexander

a musiales wtracic to pedalek????????? To co ze jest gejem ale nie musisz go przezywac !! ok kazdy lubi kogo lubi!

podmark

Cytat: alexandera musiales wtracic to pedalek????????? To co ze jest gejem ale nie musisz go przezywac !! ok kazdy lubi kogo lubi!

Jeżeli kogokolwiek uraziłem nazwaniem tak Bulonisa - to bardzo przepraszam.  W mojej poprzedniej notce zarz to zmienie.

Pudelek

Cytat: podmarkJuż lepiej niech zostanie tym wymarzonym psychologiem.

Żartujesz chyba. Jak bym miał korzystać z usług takiego psychologa to od razu popełniłbym samobójstwo! Zresztą podobno wywalili go ze studiów więc ludzkosć jest bezpieczna.
On w Barze był poprostu beznadziejny, taki drugi Jarek, którego sam tak krytykował.
A wogóle to najgorszy gej jakiego widziałem. Robi wstyd sobie i innym.

Pudelek

Jarek Mikulski napisał książkę o tym co działo się w Barze. Zapewnia, że będzie szczery ale według mnie raczej nieobiektywny. Chyba mocno się dostanie innym uczestnikom...
Zresztą co można nowego napisać o kolejnym realty show; kto nie myje zębów rano?

podmark

Cytat: PikachuJarek Mikulski napisał książkę o tym co działo się w Barze.

Skąd wiesz ?? Gdzie można ją kupić i jaki ma tytuł ?? Jednak ten koles jako jedyny robi karierę po piątej edycji. Njapierw singiel, teledysk, występ w Sopocie, teraz książka...

Pudelek

Na jego blogu są informacje. Na razie szuka wydawcy, ale wątpie żeby się udało. No chyba, że opisał wszystko ze swoim wrodzonym talentem delikatnosci  :devil: . :ubaw:

podmark

Cytat: PikachuNa jego blogu są informacje. Na razie szuka wydawcy, ale wątpie żeby się udało. No chyba, że opisał wszystko ze swoim wrodzonym talentem delikatnosci  :devil: . :ubaw:

To Jarek ma bloga ?? Pikachu , podasz adres ??