Bar 5: VIP

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:24:35

Pudelek

Cytat: Łukinie, że sie niezgadza tylko poprostu, by bardzo mało ludzi to oglądało nową edycję...
a mi się z Baru najbardziej podobało to, że przyjeżdzały do Baru swiatowe gwiazdy, i to tak często jak na Polskę, a teraz to ni ma zbytnio, tylko duże koncerty, a mi chodzi głównie o takie telewizyjne

Pamiętam z jaką trudnoscią sprowadzono zespół TATU do Baru. To chyba był pierwszy i jedyny występ tego zespołu w Polsce. Rzeczywiscie nie mały wyczyn. Ale ogólnie większosc artystów było z Europy. Chociaż to i tak dużo jak na nasze możliwosci.

Luxis

dokładnie - zgadzam się, a tatu były 3 razy w Polsce  :los:

/ps/

Według mnie nowy Bar oglądało by mniej ludzi jak poprzednie , jak było widac z odcinka na odcinek oglądalosć spadała, ale ja itak bym oglądał :)

podmark

Prawdziwi fani nigdy nie opuszczą swojego programu w potrzebie. Jak dla mnie "Bar " się wyczerpał, ale możnaby było zrobić jakis inny reality. "Dwa Swiaty" na przykład.....

Livia

........ ja mam jeden pomysl ale do ATM nie napisze  :P

zanim tutejsze forum powstalo... a potem jak wreszcie
powstalo...... przeszlo pare padow...  :obrazony:

..... prowadzilismy bardzo intensywna dzialalnosc na temat BARU
Kliknij Se TUTAJ

lukasz900

ja mam dwie kolezanki tzn. jedna znalem przed barem 5 a jedna poznalem po barze  (jest to karolina kuik i monika wincza) bardzo fajne dziewczyny.pozdrawiam

podmark

Powiem tylko jedno - Polsat skończył z "Barem", ale nie wstawił nic równie interesującego na to miejsce. Może i program przyciągał coraz mniej widzów, ale można się było postarać i wymyslić jakis nowy, ciekawy element gry.

limak86

Monika Wincza uczęszcza na uczelnię w moim miescie :) Ja osobiscie jednak nie miałem okazji jej poznać :) Bar był interesującym reality-show. Wyreżyserowany czy nie - ale był! Dodatkowym atutem były występy zagranicznych i polskich gwiazd estrady.

Ładnie się nawet pożegnali - Piosenka pożegnalna Barowiczów :P

podmark

Gdzie można było p[osłuchać tej piosenki pożegnalnej, bo nie zdarzyło mi się jej usłyszeć ?

Pudelek

Cytat: podmarkGdzie można było p[osłuchać tej piosenki pożegnalnej, bo nie zdarzyło mi się jej usłyszeć ?

Słyszałem ją na TV4 w "Muzycznych listach".
Wykonują ją: Abra,  Jarek, Karolina K., Anna R., Lukasz, Agata i Bartek L. z Baru5.
Sama piosenka jest taka sobie.

/ps/

jaki tytuł ma ta piosenka bo pierwszy raz o jakies piosence słysze ?

[ Dodano: Pią 17 Cze, 2005 18:20 ]
POMOŻCIE !!!!!!

[ Dodano: Pią 24 Cze, 2005 23:33 ]
No nikt mi nie mze pomuc ? prosz eo tytul tego utworku, a moze ktos go ma na kompie w mp 3?

sharkan

A ja uwazam ze Bar byl dobry w zasadzie tylko w 1 i 2 edycji bo po pierwsze w 1 edycji przez 4 tygodnie bylo normalnie plusy i minusy w domku barowiczow a w 2 edycji bylo dobrze bo nie mieszkali w tym ohydnym atm-owskim tomku. A najbardziej bylo wkurzajace ze z nastepna edycja bylo coraz wiecej programow na zywo i nie wiem po co czasami byli do programu nie ktorzu uczestnicy "rezerwowi" jak nikt nie odpadl

Pudelek

Cytat: /ps/jaki tytuł ma ta piosenka bo pierwszy raz o jakies piosence słysze ?

[ Dodano: Pią 17 Cze, 2005 18:20 ]
POMOŻCIE !!!!!!

[ Dodano: Pią 24 Cze, 2005 23:33 ]
No nikt mi nie mze pomuc ? prosz eo tytul tego utworku, a moze ktos go ma na kompie w mp 3?

Wydaje mi się, że to był tytuł "(My) Przyjaciele z Baru". Ale nie dam głowy :los:

IDOL

Fajna ta piosenka :P

A co do BARu, były oprócz edycji 2, bardzo fajne :)

Mau

Cytat: Livia........ ja mam jeden pomysl ale do ATM nie napisze  :P

zanim tutejsze forum powstalo... a potem jak wreszcie
powstalo...... przeszlo pare padow...  :obrazony:

..... prowadzilismy bardzo intensywna dzialalnosc na temat BARU
Kliknij Se TUTAJ

ech, Livio, az mi sie lezka w oku zakrecila....

A zapomnialas jeszcze o naszej -przez pad zaprzepaszczonej - netowej hybrydy Baromanii :D
radioactive. dalej zła