Bar 5: VIP

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:24:35

Pudelek

Ok wyslę na priv. Ale tam nic innego ciekawego nie pisze. Blog znalazłem przy okazji szukanie info o jego występie w Sopocie.

Showmag

na forum podać nie można? :hmm:
bloga mozna znalezc bez problemu w wyszukiwarce, oto adres https://jarekmikulski.blog.onet.pl

cytat ze strony: "Prawie skończyłem ksiażkę o reality show - o kulisach i o wszystkim tym, czego nie widział, nie słyszał i nie wie widz :))) Szukam sobie wydawnictwa. Rzomowy trwają. Na pewno to bedzie szok dla niektórych, ale przynajmniej piszę szczerze."

..pamiętam jak w idolu4 też kłamał szczerze, mówiąc ze ma 28 lat zamiast 34 i ze nie poszlo mu tak zle, a komentarze jurorów byly bardzo sympatyczne :los:

Pudelek

Cytat: Adminna forum podać nie można? :hmm:

No fakt, na tym forum można. Ale kiedys na jakims forum pamiętam, że usuwane były różne linki do innych stron.

A wracając to tego co napisał Jarek, to napewno nie da się tego wydać. Pewnie bedzie potrzebna korekta, a Jarek się nie zgodzi bo będzie uważał, że to cenzura i zamach na jego wolnosć :zabek: .

Luxis

na tym jego blogu, nie ma nic ciekawego, i sie niedziwie, że nikt tam niezagląda... :/

alexander

Kiedys mialem numer koma do Jarka ale teraz go zmienił i raz  z kumplami zadzwonilismy do niego z gratulacjami i on powiedzial ze mamy mu czasu nie zajmowac bo teraz jest rozrywany przez różne stacje telewizyjne a ja jakos nie widzialem jego w niby tylu programach? :|

Pudelek

Wyobrażcie sobie, że widziałem na Polsacie lub w TV4 teledysk z piosenką Jarka Mikulskiego. Tytuł cos a la "I tak cię kocham". Po usłyszeniu tej próbki możliwosci Jarka uważam, że on dalej nie umie spiewać! Piosenka nudna, zbudowana z dwóch nut i disco polowego tekstu. Teledysk też straszny. Jarek ma taką kamienną twarz. Normalnie to było strasznie usypiające, a widziałem to o 7 rano.

julka

popieram piosenka straszna,ale Jarek postać kultowa-ta kamienna twarz...

Justysia17

a skad macie pewnosc ze to blog jarka mikulskiego? zreszta chyba nie za bardzo jest zainteresowny jego prowadzeniem...3 notki z czego dwie takie same.ehm...a co do jego talentu wokalnego...moze i go ma...tylko czemu go jeszcze do tej pory nie pokazał :ubaw:

Pudelek

On ma taki sam talent do spiewania jak do prowadzenia swojego bloga  :devil: .

Showmag

a tutaj mamy blog Kamila Bulonisa (prawdopodobnie): https://bulonis.blog.pl

fryz22

Nie wiem jak wy, ale ja bym chcial kolejny bar vip.
Przynajmniej cos sie dzieje, no i oczywiscie nagie panienki show biznesu
Mniam :devil:

Pudelek

Tych nagich panienek show biznesu w Barze Vip zbyt wiele nie było...
Chyba tylko Abra.

fryz22

w tej edycji rzeczywiscie tylko abra, ale chodzilo mi ze w nastepnej mogloby byc lepiej

Pudelek

Marta Dziubałka prowadzi teleturniej interaktywny na Vivie Polskiej.

slawek

Ale jestes szybki.Chciałem o tym własnie napisać ale już mnie wyprzedziłes no aby dodam tyle że jeszcze na vivie takiego czegos brakowało,niedługo pewnie na tv trwam tez powstanie podobny quiz...
Sławek