Wyprawa Robinson

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:51:43

Pudelek

Oj Podmark nie strasz swierzynki matematyką!  :szok: :devil:
Mam paru znajomych w centrum Polski, którzy posiadają TVN, ale jest on tak kiepskiej jakosci, że cięzko go oglądać, zwłaszcza przy problemach z pogodą. Ale fakt, że tylko cud może sprawić, by jakis program był chętniej oglądany niż "M jak miłosć"...
Chociaż gdyby "Wyprawa Robinson" emitowana przez TVP, to myslę że oglądalnosć utrzymywała się na poziomie ok. 5,3 mln.

sqone

A może ktos wie co słychać u Kasi Drzyżdżyk bo w internecie od dawna nie widziałem żadnej informacji o niej :/ A może ją ktos widział niedawno?

Showmag

Gosia i Kasia w serialach TVN
Czwartek, 24.11.2005, 20:59

Ostatnio dwie bohaterki "Wyprawy Robinson 2004": Katarzynę Drzyżdżyk i Małgorzatę Bugajską, było można zobaczyć w serialach emitowanych na antenie stacji TVN. Kasia pojawiła się w serialu "Kryminalni", a Gosię można było ujrzeć w "W-11: Wydział Sledczy". Ponadto, Małgosia została główną twarzą Eros TV.

[showmag.info]

podmark

Sprawdziło się powiedzenie: "Jak trwoga to do Boga...". Kasia startowała do "Baru", ale gdy się dowiedziała, że emisja będzie tylko na TV4 rozmysliła się. A że jej powoli zaczęło brakować pieniędzy wystąpiła w serialu macierzystej stacji, która ją wychowała... Ale fantazjuje  :kreci:  Ale detektyw byłby ze mnie niezły, nie ?? :D

Pudelek

Cytat: podmarkKasia startowała do "Baru", ale gdy się dowiedziała, że emisja będzie tylko na TV4 rozmysliła się.

Nie rozumiem tego toku myslenia.  Wydaje mi się, że jej udział w Barze byłby opłacalny. (Dla TV4 napewno  :devil: ). No chyba, że jej rodzina i znajomi nie mają satelity :P .
Zresztą teraz Bar Europa emitują także w Polsacie.

Pudelek

W ostatnim odcinku "Anioła stróża" zagrała Gosia Bugajska jako  pani do towarzystwa  :zabek: .

podmark

Cytat: PikachuW ostatnim odcinku "Anioła stróża" zagrała Gosia Bugajska jako  pani do towarzystwa  :zabek: .

Widocznie producentka postawiła na autentycznosć aktora, a Gosiaczek  :devil: się nie musiał zbytnio przygotowywać do roli...

Showmag

Kasia Drzyżdżyk i Paweł Korzeniowski
Sobota, 10.12.2005, 00:10

Gdy rok temu 23-letnia Kasia Drzyżdżyk wygrała program "Wyprawa Robinson 2004", szybko rozstała się ze swoim chłopakiem. Teraz znów jest zakochana. Z poprzednim narzeczonym Kasia była aż 6 lat. Plotki głoszą, że był bardzo zazdrosny o jej sukcesy. Na wiosnę Kasia poznała mężczyznę, który zupełnie zawrócił jej w głowie. Jest nim 20-letni pływak Paweł Korzeniowski, mistrz swiata na 200 m w stylu motylkowym.

[Super Express]

podmark

Każdy kto chce poczuć się jak bohater, może to zrobić wysyałając sms o tresci pomagam na nr 7126. Oprócz tego, że będzie bohaterem, gdyż pomoże pojechać niewidomej dziewczynie na olimpiadę do Pekinu (dziewczyna swietnie pływa na 100 m stylem grzbietowym - jest mistrzynią Polski) to jeszcze będzie mógł się poczuć, jak bohater programu "Wyprawa Robinson", gdyż nagrodą dla wysyłąjących smsy jest naszyjnik Robinsona - symbol zwycięstwa podarowany fundacji TVN "Nie jestes sam" przez Kasię Drzyżdżyk.

Luxis

ja wysłałem ze 7 esków na 7126 o tresci pomagam po pierwdze daję kase na biedne, chore dzieci, po drugie mam szanse na medalion Robinsonki :yeah: i jeszcze kilka wysle

MisHa

A ten konkurisk jak idzie, kto więcej czy bedzie losowanie wybranych - pojedynczych sms-ów i do kiedy trwa ta zorganizowana akcja, może ktos wie ? :cwaniak:

Luxis

niewiem do kiedy to trwa... może się już skończyło :P
a to polega na wylosowaniu numeru, szkoda, że nie kto więcej, bo bym mógł sporo kasy wydać, a gdybym jeszcze niewygrał, to bym TYLKO zbankrutował ;P

joker

wczoraj się skończył. Wygrała jakas kobieta, nie pamiętam jak się nazywa i z kąd pochodzi :D

joker

tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że TVN zarobi o wiele więcej na Wyprawie Robinson niż podawali zaraz po końcu edycji - trzeba jeszcze doliczyć zarobione pieniądze na powtórkach - w wakacje moglismy zobaczyć powtórkę całej edycji, napewno "trochę grosza" im za to wpadło, no i napewno spodka nas jeszcze nie jedna powtórka (a tak swoją drogą minęło już pół roku od ostatniej powtórki a TVN ciągle nie emituje kolejnej  :co?:  )

Showmag

W kwietniu na antenie TVN Siedem będzie można oglądać powtórkę reality show "Wyprawa Robinson 2004". Program emitowany będzie w każdą sobotę o godzinie 10:00 (po dwa odcinki tygodniowo). Powtórki w niedziele o 15:15.