Wyprawa Robinson

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:51:43

podmark

Dzisiaj w "Grasz czy nie grasz" , jako doradzający był uczestnik "Robinsona" - ten cały Igor. Jak zwykle włoski ułożone (no w końcu jest fryzjerem), głupkowaty wyraz twarzy. Ogólnie to nic ciekawego, ale chciałem się pochwalić, że widziałem :D

podmark

Czy do "Grasz czy nie grasz" naprawdę nie mają kogo brać ?!  :buzz:

Uczestnikiem dzisiejszego odcinka jest Marek, dentysta - ten, który dostał ataku padaczki jeszcze na statku. Jako doradcę na ławce posadził innego uczestnika "Wyprawy Robinson" - Jarka.

Ten program usilnie stara się wejsć do telewizji... Chciał zaistnieć w "Robinsonie" - nie wyszło. Casting do "Baru Europa" - doszedł do ostatniego etapu, ale w skład Barmanów nie wszedł (a tak swoją drogą, to czy on myslał, że ma szansę na zwycięstwo z młodymi ?). Niedawno widziałem go, jako osobę towarzyszącą graczowi w "Grze w ciemno". Teraz "Grasz czy nie grasz". A ile jeszcze było programów po drodze, o których nie wiem ?? :) hehe

arturxd

ja juz go takze gdzies wczesniej widzialem chyba grał w jakiej to melodii

Pudelek

Cytat: podmarkA ile jeszcze było programów po drodze, o których nie wiem ?? :) hehe

Po drodze były napewno jeszcze "Rozmowy w toku".  :P
Ja nie mam nic przeciwko ludziom, którzy czują parcie na szkło. Czemu ktos ma im żałować. Dodatkowo przypomnę, że osoby z doswiadczeniem w każdej branży sa mile widziane.
Chociaż zgłoszenie do Baru uważam za przesadę. Jak sobie facet nie poradził fizycznie podczas WR, to tym bardziej nie wytrzymałby psychicznie w Barze  :los: .

Exile

Ostanio przypadkiem wszedłem na stronkę TVNu i pooglądałem filmiki z WR - to była taka tandeta... jakby taką edycję puscili w Stanach, to nikt by tego nie oglądał. Hubert mnie tak wkurzał nie umiał tego prowadzić. Dopiero teraz, z perspektywy czasu to widzę...

podmark

Robisz błąd porównując polską edycję do amerykańskiej.

Amerykanie mają dużo większy budżet, a przede wszystkim, mają bardzo pomysłowego producenta.

Polska edycja znajduje odniesienie bardziej do pozostałych europejskich wersji korzystających z doswiadczenia produkcyjnego Strixa. Widziałem kilka odcinków wersji holenderskiej i stwierdziłem, że polska była taka sama :D. Nawet typ prowadzącego ten sam.

Polska edycja nie była zła. Przyczyne klęski upatruje (z perspektywy czasu) w daniu dwóch odcinków relacjonujących cykl, który dało się zmiescić w jednym epizodzie. Gdyby skrócili to do jednego odcinka, to zdynamizowałoby trochę ten program i był bardziej interesujący. Chociaż wcale nie uważam, że "Wyprawa Robinson" była zła :).

Kuba 942

Cały czas "czynna" jest strona Wyprawy Robinson, można na niej zobaczyć między innym skróty z odcinków.
Moim zdaniem Wyprawa Robinson była średnia, ani słaba ani rewelacyjna. TVN dużo kosztowała, więc wątpliwy jest jej powrót. Agent lepszy

wookash94

Właśnie skończyłem oglądać 'Rozmowy w toku' z udziałem Kasi Drzyżdżyk z Wyprawy. Tematem były atrakcyjne, popularne kobiety. Jak miło było ją zobaczyć po bodajże pięciu latach...

Lisq

wg mnie to najlepszy reality show (obok the amazing race) :P chcialbym aby byla 2 edycja. (bar tez byl fajny)

Showmag

Książka Witolda Casettiego
Na rynku ukazała się książka "Moja Toskania!", autorstwa dziennikarki Agaty Jakóbczak oraz Witolda Casettiego - uczestnika polskiej edycji programu "Wyprawa Robinson", dziennikarza i prezentera TVN.

Więcej: https://showmag.info/2009/08/13/ksiazka-witolda-casettiego/

kokosanka

Cytat: wookash94 w Pt, 02 Mar 2009, 16:54:31
Właśnie skończyłem oglądać 'Rozmowy w toku' z udziałem Kasi Drzyżdżyk z Wyprawy. Tematem były atrakcyjne, popularne kobiety. Jak miło było ją zobaczyć po bodajże pięciu latach...

A gdzie to ogladałes?w necie?:>

luk1990

mozna gdzies znalezc odcinki do sciagniecia?
chetnie bym sobie obejrzal ale niestety nie widze nigdzie;/

brotherfan

podmark

Kasia Drzyżdżyk powraca :). Uroczą modelkę zobaczymy w show "Wipeout - Wymiatacze", który już 13 lutego startuje w TVN :)

joker

Wydaje mi się, że Gosia Bugajska występuje w reklamie Cyfrowego Polsatu, ale nie jestem pewny :P