Wyprawa Robinson

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:51:43

lol

on skacze do basenu ona jemu do łóżka :hahaha: to tytuł

odtrącaona katarzyna drzyżdzyk wciąż walczy o miłosć pływaka pawła korzeniowskiego

wiecej nie chce mi się pisać ;]

kuba234567

Czyli już nie są razem. Bez komentarza, wydawało się, że to wielka miłosć bo była z nim na gali sportu itd itp. :):)

Luxis

Cytat: kuba234567Czyli już nie są razem. Bez komentarza, wydawało się, że to wielka miłosć bo była z nim na gali sportu itd itp.  :)
Chyba nie wierzysz w te plotki :devil: :D hahaha :P

Showmag

Kasia i Paweł nie są już razem
Poniedziałek, 07.08.2006, 11:08

Do niedawna 21-letni pływak Paweł Korzeniowski był związany z urodziwą 23-letnią Kasią Drzyżdżyk, zwyciężczynią programu "Wyprawa Robinson 2004". Oboje poznali się w listopadzie zeszłego roku, a parą byli od grudnia. "Kiedy zobaczyłem Kasię na ekranie, to od razu pomyslałem, że to fajna dziewczyna. Doszedłem jednak do wniosku, że na pewno nigdy jej nie poznam i przełączyłem kanał. Potem, gdy spotkalismy się po raz pierwszy, nie skojarzyłem, że to ta sama osoba, którą widziałem w telewizji. Zaczęlismy rozmawiać, trochę tańczylismy, ale to wszystko było spokojne, delikatne. Wymienilismy się telefonami" - mówił w jednym z wywiadów Paweł. Wraz z Kasią wspólnie spędzili swięta Bożego Narodzenia. Rodzice Pawła mieszkają w Oswięcimiu, a rodzina Kasi w Żywcu, więc mieli do siebie zaledwie 20 minut drogi samochodem. W dniu Walentynek, Paweł wyznał Kasi miłosć i ofiarował jej sto i jedną różę. "Od kiedy poznałam Pawła, czuję się tak, jakbym odnalazła się na nowo. Najszczęsliwsza jestem wtedy, kiedy mogę czekać na niego z obiadem, jak wraca z treningu" - mówiła jeszcze trzy miesiące temu Kasia. Jednak ich drogi rozeszły się. Paweł odszedł od Kasi w czerwcu. "Nie jestesmy już razem, ale więcej nie chciałbym o tym rozmawiać" - powiedział. Każde z nich udało się w swoją stronę. Obecnie Kasia pracuje jako modelka i studiuje. Skończyła rehabilitację i uczy się kosmetologii.

[showmag.info / Viva!]

Luxis

Pudelek

W poniedziałek w "Rozmowach w toku" w odcinku pt "Faceci na mnie lecą" pojawi się Kasia Drzyżdżyk.
A oto co piszą w zapowiedzi tego odcinka na oficjalnej stronie:
[...]Zaproszenie do programu przyjęła także Kasia Drzyżdżyk, zwyciężczyni realisty-show ,,Wyprawa Robinson". Na wyspie Kasia nie musiała grać biednej i cierpiącej – tam naprawdę cierpiała. Jednak w czasie emisji programu zaczęła stawać się coraz bardziej popularna. W jaki sposób to odczuwała? Czy ta sława wciąż trwa?

Luxis

Nio, to se obejrze, na pewno będą fragmenty Wyprawy ;)

Pudelek

Wątpie. W tym programie będzie dużo znanych kobiet. Nie będzie dużo czasu na dziewczynę, której kariera opiera się tylko na jednym sukcesie...

marta1986

A jednak pokazali fragmenty z Robinsona!

Oglądając te urywki z WR zauważyłam,że Kasia przytyła.Edyta herbus jest od niej chyba dwa razy szczuplejsza.
Strasznie mnie zdenerwował ten psycholog od siedmiu bolesci;ciągle dogadywał Kasce i wtrącał co chwilę jakies prostackie komentarze.

Przy okazji okazało się,że Kasia wciąż jest z Pawłem,a pisano,że on od niej odszedł.Czytając wywiad z nimi,odniosłam wrażenie,że są razem szczęsliwi
https://viva.com.pl/index.php?page=zycie_gwiazd_znaniilubiani_artykul&cmn_id=10000740
Jedno mnie tylko zastanawia;kiedys Kasia powiedziała,że Marcin Matras z WR nie jest w jej typie,bo ona woli starszych facetów,a tymczasem ten jej Paweł jest od niej młodszy...

Ogólnie Kasia zrobiła na mnie dobre wrażenie w tych Rozmowach w Toku,choć wydaje się troszeczkę próżna.Kilka razy zawiodłam się na niej,ale ogólnie ją lubię.Z charakteru przypomina mi  Kasię Cichopek.

Luxis

No fajne to było, a dzisiaj był baardzo fajny odcinek ;) gosćmi byli didżej Bartek z Baru 5, oraz jego kumpel, dwaj aktorzy których nie znam i Kuba Wesołowski ;)

marta1986

Rzeczywiscie,dzisiejszy odcinek był fajny,dosłownie w ostatniej chwili sobie o nim przypomniałam i nagrałam.A kuba to sympatyczny chłopak.

wracając jeszcze do Kasi...Ten odcinek też nagrałam ale za każdym razem kiedy go oglądam,Kasia coraz mniej mi się podoba.Skąd ona wytrzasnęła ten strój :szok:

Dziwię się też,kiedy wszyscy( w tym ewa Drzyzga) podkreslają jaka to z kasi silna kobieta.No bez przesady!Podziwiam ją za to,że wygrała Robinsona,ale umówmy się,że to nie był żaden survival tylko zwykły reality show.Większosć konkurencji była wprost smieszna.Czy to dopuszczalne,żeby o tym kto znajdzie się w półfinale(Lidka vs Tomek)miał decydować rzut kostką?!
Ciekawa jestem jaką silną góralką byłaby Kasia,gdyby wystąpiła w hardcorowym programie,np.fear factor gdyby kazano jej jesć kocie rzygi albo bycze jądra...
Bo co ona musiała zjesć w WR?Kilka glizdek i jedną suszoną muszkę?A ta jedna konkurencja w której wygrała nietykalnosć(z zapamiętywaniem) to już w ogóle była bez sensu.przecież wiadomo,że po pewnym czasie uczestnicy zapomnieli co gdzie leży i zaczeli zwyczajnie strzelać.Kasia miała szczęscie bo poprostu dobrze strzeliła.
Chciałabym zobaczyć kaskę skaczącą z helikopteru,albo ujeżdżającą byka.Gdyby wygrała  taki prawdziwy survival to dopiero wtedy możnaby było nazwać ją twardą kobietą.

Pudelek

Kasia Drzyżdżyk nie jest już z Pawłem Korzeniowskim!
Na balu z okazji ogłoszenia wyników 72. Plebiscytu "Przeglądu Sportowego" na najlepszego sportowca, Paweł pojawił się z nową partnerką co wzbudziło ciekawosć dziennikarzy. (Było o tym w przeglądzie wiadomosci sportowych na TVP1). Pewnie wkrótce będzie można przeczytać więcej w "Fakcie" lub "Super Expressie".

Luxis

Ale o tym wiadomo od sierpnia, że nie są razem. Pikachu, no co Ty, nie wiedziałes ;)

Pudelek

Ale oni potem do siebie jeszcze wrócili. Wnioskuje to po "Rozmowach w toku" z Kasią. Ten odcinek wyemitowany był w listopadzie więc szczerze wątpie by został nagrany przed sierpniem.

Luxis

Ale ten odcinek był powtórkowy, pierwszy raz leciał latem bodajże w sierpniu :)