Wyprawa Robinson

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:51:43

podmark

Dzisiaj o 10:25 powtórki pierwszych dwóch epizodów (wychodzi na to, że prologa i pierwszych dni na wyspie) "Wyprawy Robinson" w TVN Siedem. Co prawda Admin o tym informował, ale to już było dawno, więc tak na przypomnienie :)

alexander

Adminie moja prosba o WR2004 jest w prosbach :)

Własnie oglądam powtórkowe odcinki i uważam ,że ten cały Kuba był taki okropny, on się wszystkiego czepiał i to przez niego głównie na wyspie żółtych były kłótnie. A w zielonych moment kiedy Kasia składała życzenia swojemu ojcu był poprostu wspaniały aż chciało mi się znów płakać... :(

Pudelek

Dzis w "Rozmowach w toku" w odcinku pt "To są idole młodych Polek!" pojawił się Marcin Matras i opowiadał m.in. jak bardzo w programie brakowało mu kosmetyków...

iza4501

Szkoda, że tego nie oglądałam bo bardzo lubię Marcina :)

alexander

Pudelek

Chyba już byłym, bo biorąc udział w "Wyprawie Robinson" już się tak tytułował.

kuba234567

Szkoda, że nie oglądałem. W programie Wyprawa Robinson 2004 cos o tym wspomniano. Lidka też była miss (ale pierwszą polską miss). :)!

Luxis

Marcin był Mister Poland 2003, ale akurat w pełni na to zasługiwał, także Lidka też zasługiwała na tytół Miss-ki (w Rozmowach w Tłoku zamiast Miss jest Miss :P heh) ale bardzo ładna była też Gosia z Robinsona ;)

slawek

Cytat: kuba234567Lidka też była miss (ale pierwszą polską miss). :)!

Własnie teraz jak zaczęły się powtórki to w jednym z odcinków Wyprawy Lidka tam czegos płakała i cos wspominała że "miską" była no ale do końca nie wiem o co biegało bo włączyłem za póno...
Sławek

World Idol

Lidka była pierwszą Miss Polonia i płakała, bo przez to miała w swoim życiu wiele nieprzyjemnych sytuacji, a poza tym ludzie ciągle kojarzą ją jedynie z tym tytułem.

kuba234567

Może wiekszosć ludzi własnie ją tak kojarzy, ale po programie może i tak być, że od robinsona będą juz ja inaczej ludzie pamietać jako 3(miejsce) uczestnika Wyprawy Robinson.

slawek

Ech te etykietki przyklejane ludziom...
Sławek

joker

Cytat: ŁukiMarcin był Mister Poland 2003, ale akurat w pełni na to zasługiwał, także Lidka też zasługiwała na tytół Miss-ki (w Rozmowach w Tłoku zamiast Miss jest Miss :P heh) ale bardzo ładna była też Gosia z Robinsona ;)
Mi się tam bardziej Magda podobała :love: , póniej Kasia  :obrazony:

World Idol

W temacie o BB4 padło kilka zdań na temat klapy Wyprawy Robinson w Polsce. Proponuję kontynuować temat. Łuki, napisałes, że Amerykanie robią Survivora po raz 13. Tak, ale ja tych edycji nie widziałem - piszę o kilku pierwszych. Nawet pierwsza edycja została swietnie zrobiona, jej wiek widać jedynie po jej oficjalnej stronie internetowej, która jest wstrętna ;) Co do uczestników, nie wiem kogo masz na mysli, Adminie, twierdząc, że w Wyprawie Robinson brały udział pseudo-vipy :) Lidkę i Kena? Ken - racja, nic ciekawego, ale odpadł przecież dosć szybko więc nie warto rozpaczać, Lidka była interesująca w swoim lekko irytującym sposobie bycia :) Ciekawymi uczestnikami byli dla mnie: Agnieszka, Marcin, Wincenty, Kasia, Patrycja, Kuba, Gosia i Magda Ż. Najbardziej irytował mnie Vito. Należy również zaznaczyć, kim dla Was jest interesujący uczestnik. Dla mnie niekoniecznie jest nim silny, przebiegły, dobrze układający strategię gracz, ale osoba charakterystyczna, czasami samą sobą, czasami wyglądem, nie ma reguły. Jesli ktos jest wkurzający, wcale nie eliminuje go to z grona lubianych przeze mnie postaci, pod warunkiem, że jest to wkurzanie z klasą ;) Wymienię tutaj Gosię i Magdę Ż oraz Kasię. Zdecydowanym wyjątkiem potwierdzającym regułę jest Vito, którego po prostu nie mogłem strawić.

Rosa

O tym juz było  :zabek:
Tu nie chodzi tylko o Lidkę i Kena a także Vita, Gosię, Marcina,Patrycję oraz doktorka który nawet nie dotarł na wyspę bo padł na statku.
Połowa ekipy nie była z castingu a z łapanki i to był drugi gwód do trumny (pierwszym był brak promocji)