Tylko Muzyka

Zaczęty przez Showmag, Cz, 30 Gru 2010, 14:29:04

Swietomir

Mnie zastanawia tylko jeden fakt, ze wszystkie finalowe wystepy z Tylko Muzyki, bija na glowe te ktore mozemy podziwiac w X Factor. Jestem ciekaw z czego to sie bierze, ze zlego doboru repertuatu przez oczestnikow tvnowskiego show? Czy po prostu dobrali gorszych artystow? :D
Co do finalu, wydaje mi sie ze kazdy uczestnik zrobil maksa, wiec niewazne kto wygral :)

Toni

Oczywiście że tak. Nie ważne kto wygrał. Liczyć się będzie to który wokalista czy też zespół wykorzysta że był w takim programie jak Must be the music.
Moim zdaniem różnica między tymi dwoma programami o których piszesz jest związana raczej ze złego doboru repertuaru gdyż uważam że trzy osoby są mocnymi kandydatami (AMG). :)
W odcinku finałowym Must be the music uczestnicy reprezentowali rózny poziom, jedni lepsi, drudzy gorsi.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Dobre wyniki a nawet bardzo dobre jak na Polsat. Cieszę się że pojawi się druga edycja dopiero wiosną.
Fajny program z dobrze skompletowanym profesjonalnym jury.

Toni

W Polsce osobą która najbardziej się zna na głosie moim zdaniem i powinna zasiadać w jury programów muzycznych jest właśnie Pani Elżbieta Zapendowska, a nie jury które w 75% nie zna się kompletnie.

ciriefan

Sebastian Rutkowski z 1 edycji wydał swój 1 singiel. Kolejna żenada efektem talent show:

https://youtube.com/watch?v=dUC2Sfi-B30

ciriefan

Toni

Jedna z ulubionych dotąd uczestniczek MBTM.
Biorąc pod uwagę własny tekst i aranżacje jest genialnie!
Piosenka ta była zaprezentowała jako jej pierwsza w programie.

ciriefan