The Amazing Race 13

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 06 Lis 2007, 22:00:21

Pudelek

Jak można wyczytać na wikipedii casting do tej edycji już trwa. Zgłoszenia będą przyjmowane do 27 listopada. Uczestnicy zostaną ostatecznie wyłonieni w lutym 2008. A kręcenie odbędzie się w kwietniu lub maju.
Ciekawe kiedy będzie emisja. W letniej czy jesiennej ramówce...

Exile

Pewno zależy od oglądalności 12 edycji... jeśli nie będzie ona dobrze postrzegana, 13stka poleci w lecie...

Showmag

Dobiegła końca realizacja "The Amazing Race 13"
W ostatnich dniach zakończyła się produkcja trzynastej edycji reality show "The Amazing Race".

Finał programu, w którym kilkanaście drużyn rywalizowało w wyścigu dookoła świata, miał miejsce 14 maja w mieście Portland w USA. Produkcja programu trwała od 22 kwietnia. Według nieoficjalnych informacji, uczestnicy tej edycji odwiedzili takie miasta świata jak Salwador, Singapur, Bangkok, Dehi, Dubai i Franfkurt.

Emisja trzynastego sezonu "The Amazing Race" rozpocznie się we wrześniu w stacji telewizyjnej CBS.

piotr2008

Wie może ktoś kto posiada prawa do programu "The amazing race"?

Pudelek

CBS ogłosiło, że ta edycja zadebiutuje 28 września. To dobra wiadomość. Wcześniej na Wikipedii pisano, że program będzie emitowany dopiero pod koniec sezonu zimowego tak jak edycja dwunasta. Z jednej strony to mogłoby oznaczać wyższą oglądalność ale z drugiej strony nie trzeba czekać i pilnować oglądalności skoro kolejna czternasta edycja jest już pewna.

Showmag

"The Amazing Race" bez emisji w HD
Po tym, jak zdecydowano realizować kolejne sezony programu "Survivor" w High Definition, wielu widzów oczekiwało podobnej decyzji w sprawie formatu "The Amazing Race". Niestety, producenci zapowiedzieli, że reality show nieprędko będzie realizowany w technologii HD.

Więcej: https://showmag.info/?p=4065

* * *

Ponadto ogłoszono listę uczestników TAR13:
https://cbs.com/primetime/amazing_race/

Showmag

USA: debiut "The Amazing Race 13" / 28.09.2008
Dziś w Stanach Zjednoczonych odbędzie się premiera 13. edycji programu "The Amazing Race".

Więcej: https://showmag.info/?p=5350

Pudelek

Póki co miałem czas tylko na Ep 1. Najbardziej spodobało mi się to, że odpadła para nasłabsza...

Pudelek

Ep 2
Na razie bez większych emocji. Oglądam równolegle edycję all stars na AXNie oraz edycję azjatycką i nie ma porównania.
Ale jest jeszcze nadzieja! Znowu wypadła dość słaba i mało widowiskowa drużyna. A niektóre drużyny zaczynają pokazywać pazurki. Zwłaszcza Ken & Tina oraz Terence & Sarah są dość głośni i bezkompromisowi. Do czołowki można chyba jeszcze zaliczyć pary: matka/syn, rodzeństwo i rozwódki.
Najciekawsze w tej edycji jset to, że uczestnicy mają problemy z czytaniem wskazówek stąd tyle głupich pomyłek...

Mau

szukanie kontenera w piasku było cudne :)

e3
jak poprzednie e ogladałam nawet z zainteresowaniem, tak ten -wg mni e- jest jak na razie najsłabszym. Mogliby wyjechać już gdzieś indziej zamiast pałętać się po Am Pd.
Myslałam, że wrestling okaże się bardziej emocjonujący :)

I znów nie doczytane wskazówki...
radioactive. dalej zła

igiko

Uczestnicy tej edycji powinni chyba dostać zbiorowe zaproszenie na kors czytania ze zrozumieniem, bo im coś nie wychodzi. Jeśli chodzi o pary to takich idiotek jak obydwie pary blondynek to ja dawno nie widziałem. Jest w tej edycji kilka fajnych par damsko męskich i pewnie jedna z nich wygra. Epizody wg mnie trochę nudnawe, za dużo tych krajów latino. Brakuje mi niesamowicie takich zadań dodatkowych jak w Asia S02. Tutaj tylko blokada i objazd i tak bez przerwy.
The Amazing Race fan

Pudelek

e 03
A dla mnie to akurat był najciekawszy odcinek jak do tej pory. Zadania fajne i było nawet parę emocjonujących momentów dotyczących rozważań użycia UTurn.
Na szczęście ponownie odpadła słaba i mało ciekawa drużyna więc prawdopodobnie wkrótce gra stanie się bardziej zaciekła i emocjonująca.
Osobiście trzymam kciuki za: rodzeństwo, drużynę matka/syn oraz rozwódki.

Rosa

13x04
Coraz bardziej lubie oglądac rozwódki :) Ich rywalizacja z Nickiem i Starr na razie tworzy ten sezon a blędy które popelniaja są rozkoszne. "we decided to walk" było cudowne  :ubaw:

Pomysł z FF beznadziejny, to żadna radośc ogladać jak pierwszy zespół dojedzie do miejsca wykonywania zadania a inni  w tym momencie juz mogą jechać dalej bo FF uciekła. To zadanie powinno polegac na jakiejś formie rywalizacji między zespołami i bardziej bezposredniej walce.

Dopiero w czwartym odcinku odkrylem że w wyścigu bierze udział zespół matka/syn :buzz: :los:

Showmag

13x04
Niestety, sezon kiepski. Casting tradycyjnie zawiódł. Toż to jakiś deficyt interesujących uczestników w US. A może jak zwykle komisja rekrutacyjna nie potrafi podołac wyzwaniu?
Przysypiam przy kazdym kolejnym odcinku...

igiko

13x04
Odpadła chyba jedna z najgłupszych par w historii. Skąd oni wzięli takie idiotki to ja nie wiem. Nie potrafiący zmienić koła Aja&Ty to też mistrzostwo świata. No niestety kolejna cienka edycja, nudne pary, mogliby pomyśleć nad jakimś konkretnym twistem (tak jak była bardzo udana edycja All-stars)
The Amazing Race fan