The Amazing Race 08: Family Edition

Zaczęty przez podmark, Śr, 07 Wrz 2005, 21:38:45

Thorvald

Na plusie ?? Nie wiem jaki to kanał. Może chodziło ci o puls ale wątpie.

skaty

Tak chodziło mi o Puls literki mi się poprzestawiały.
Widziałam zajadki programu już dwa razy z informacją wkrótce w Pulsie.

Pudelek

Wszystko się zgadza. W zapowiedziach pojawia się napis "dziesięć rodzin" więc chodzi o tę edycję.
Zastanawiam się czy Tv Puls zdecydowała się tylko na tę edycję, która ma charakter najbardziej rodzinny co pasuje do idei stacji, czy wyemitowane zostaną również pozostałe edycje.

Luxis

też mnie to ciekawi... ale wydaje mi się, że AXN pociągnie do 7 edycji, a od 8 Puls przejmie pałeczkę (tylko na jak długo??) :

Thorvald

Jak będziecie wiedzieć w jakie dni i o której to dajcie znać dobra ??

Exile

Cytat: Debbie i BiancaJak będziecie wiedzieć w jakie dni i o której to dajcie znać dobra ??
Słyszałaś o takim wynalazku jak program telewizyjny?

Sądzę, że mogą pociągnąć dłużej jeśli oglądalność będzie dobra.

Thorvald

Kiedy to wynaleźli bo ja jeszcze o takim rewelka wynalazku nie słyszałam :D

chatiflatt

co piątek z Faktem albo [polecam!] z Gazetą wyborczą :D

nie oglądałem jeszcze nigdy tego programu, ale pewnie mnie to wciągnie ;P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

"The Amazing Race 8" w TV Puls
28 października w TV Puls rozpocznie się emisja ósmej edycji reality show "The Amazing Race".

Tym razem będzie to rodzinne wydanie widowiska, w którym bierze udział dziesięć czteroosobowych drużyn. Rodziny rywalizować będą pomiędzy sobą, pokonując wyznaczoną trasę i wykonując napotkane zadania. W każdym odcinku odpadną ci, którzy jako ostatni dotrą do punktu eliminacyjnego. Zwycięska drużyna wygra milion dolarów.

W Stanach Zjednoczonych program "The Amazing Race 8: Family Edition" miał swoją premierę jesienią 2005 roku. U nas będzie emitowany począwszy od 28 października, w każdą niedzielę o 15:00 w TV Puls.

Luxis

ciekawy jestem czy będzie ten sam lektor, co w AXN czy napisy??

Thorvald

Wreszcie po polsku najgorsza edycja TAR, ale i tak będę oglądać :)

joker

Jeśli program będzie się cieszył powodzeniem to może odżyją pomysły o TAR:CE, albo nawet o polskiej edycji  :hmm:

Pudelek

Po Tv Puls nie spodziewam się niczego dobrego. Edycja CE to pomysł AXNu. A polska edycja to jeszcze większy wydatek. A Tv Puls robi tak żeby było najtaniej.
Wydaje mi się, że ta edycja będzie jedyną nadawaną w tej stacji.
Zresztą pora emisji wskazuje na to, że nie ma to być jakiś specjalny hit tej stacji.

Thorvald

Czy to na pewno będzie w niedziele o 15 ?? Bo w programie tel który mam nic o tym nie pisze :(

Showmag

Emisja na 100% rusza 4 listopada.