The Amazing Race 07

Zaczęty przez Showmag, Śr, 18 Maj 2005, 00:30:26

igiko

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Race_7#Leg_8_.28Botswana_.E2.86.92_India.29
Wg mnie druzyny wylatywały do Indii z Francistown a nie Maun. Czy ktos inny tez tak widział??
The Amazing Race fan

joker

ufff własnie zakończyły się powtórki.... jest to pierwsza edycja którą oglądałem i muszę przyznać ze wciągnęło mnie.... wiadomo kiedy będzie następna na AXN?

igiko

no własniej niestety niewiadomo
The Amazing Race fan

Exile

Na pewno nie będzie nowej edycji zaraz po tej...obejrzał bym tę rodzinną...

Pudelek

W internecie natrafiłem na zdjęcia z jakiejs imprezy z uczestnikami głównie tej edycji. (Impreza ta odbyła się jakies 1,5 - 2 lata po nagraniu tego Wyscigu).
Pierwszym zaskoczeniem było zdjęcie dziecka, którego rodzicami są Ray & Deana. (Tak wynikało z opisu). To dla mnie małe zaskoczenie bo obstawiałem, ze po Wyscigu Deana i Ray się rozstaną. Według mnie Deana powinna pogonić Ray'a po tym jak ją poniewierał w programie. Stać ja na kogos lepszego i młodszego.
Za to większym zaskoczeniem dla mnie okazało się zdjęcie Kelly z mężem, którym wcale nie okazał się Ron. Z jednej strony ta para pod koniec programu stwierdziła, że chyba nici ze związku ale według mnie pasowali do siebie (bo przecież drobne różnice zdań zdarzały się nawet najbardziej udanej parze wszystkich edycji - Jonathannowi i Victorii  :los: ).
W ramach uzupełnienia w tym temacie można jeszcze dodać, że (w tak krótkim okresie) po programie swój stan cywilny zmienili także Rob & Amber i Lynn & Alex.
O rozwodach jeszcze niczego nie znalazłem  :devil: .

black_white

Istotnie  :) .
Ray i Deana pobrali się po Wyscigu i mają córkę Reagan.
Natomiast Kelly i Ron rozstali się po Wyscigu. Kelly jest już mężatką.

Na slubie u Lynna i Alexa goscili: Uchenna i Joyce, Susan i Patrick, Gretchen oraz Debbie i Bianca.

Ponadto:
W wywiadzie po odpadnięciu z All Stars Uchenna i Joyce powiedzieli, że bardzo chcieli spotkać się w All Stars z Meredithem i Gretchen, ale Meredith ma problemy z sercem  :( . Bardzo lubiłam tę parę, bo choć nie byli najszybsi, to jednak walczyli całym sercem i to dobrze, że ludzie w ich wieku chcą jeszcze przeżywać przygody w życiu.

Thorvald

Mieli pecha. Bo gdyby nie etap bez eliminacji to byliby w finałowej trójce :(

Ron mnie ciągle wkurzał z tymi tekstami "czego on to nie robił w wojsku"

Pudelek

A ja uważam, że Meredith i Gretchen zaszli i tak za daleko! Oczywiscie chętniej zobaczyłbym ich w finale zamiast Rona i Kelly. Ale prawie zawsze ciągneli się w ogonie. Ratowały ich pomyłki oraz wpadki innych i pierwszy etap bez eliminacji.

edyta

Meredith i Gretchen - lubię tę parę ;)
A tekst Gretchen po upadku w jaskini, że i tak chciała isć na operację plastyczną, był powalający!  :zabek:

Matthew

Cytat: ExileNa pewno nie będzie nowej edycji zaraz po tej...obejrzał bym tę rodzinną...
Po tej edycji, na AXN od srody 18 lipca bedzie lecial The Amazing Race 5.
https://axn.pl/Series2/1144

Pudelek

Cytat: edytaA tekst Gretchen po upadku w jaskini, że i tak chciała isć na operację plastyczną, był powalający!  :zabek:

Biedna Gretchen nie jest swiadoma tego, ze w jej wieku już się nie wykonuje operacji plastyczntych (Rany się zbyt wolno goją)!  :los:

Co do ostatniego posta to nie chce mi się tego już komentować...

sloneczko107

dwa dni, youtube i sezon za mną :)
mój drugi cały ale na pewno nie ostatni
wszystko tak szybko się działo, jedno zdanie drugie zdanie, już ktoś odpada, zmiana miejsc, poprostu świetne! no i para którą lubię Rob i Amber, szkoda że nei wygrali ale co za dużo to nie zdrowo, mieli milion za wygraną Amber w Survivor wiec niech żyją z procentów :D
tylko jedna para wkurzała mnie przez cały wyścig Lynn i Alex... nie zebym była uprzedzona czy coś ale to samo było w 1 sezonie, para gejów działała mi na nerwy...
Kelly i Ron ona już dawno powinna go uderzyć za to jak sie do niej odnosi, ja rozumiem, milion do wygrania, stres ale żeby tak traktować dziewczynę!

sezon świetny i już sięgam po kolejny :)