The Amazing Race 07

Zaczęty przez Showmag, Śr, 18 Maj 2005, 00:30:26

Showmag

Finał "The Amazing Race 7"
Sroda, 18.05.2005, 00:21

W USA zakończyła się emisja siódmej edycji programu "The Amazing Race". 11 par zawodników wzięło udział w kolejnym wielkim wyscigu dookoła swiata. W każdym odcinku uczestnicy wykonywali postawione na ich drodze zadania, a odpadali ci, którzy jako ostatni dotarli do wyznaczonego punktu.
Cytat[Aby poznać zwycięzców i zdobywców drugiego miejsca, zaznacz tekst myszką]
Zwycięzcami "The Amazing Race 7" zostało małżeństwo: Uchenna i Joyce. Na drugim miejscu uplasowali się Rob i Amber- bohaterowie programu "Survivor", którzy lada dzień zamierzają się pobrać.

[showmag.info]

Showmag

"The Amazing Race 7" od 15 lipca w AXN
Poniedziałek, 05.06.2006, 01:20

Telewizja AXN jeszcze nie zakończyła emisji szóstej edycji reality show "The Amazing Race", a już wiadomo, że na antenie stacji pojawią się kolejne sezony tego widowiska. Finał "The Amazing Race 6" zostanie wyemitowany 8 lipca o 21:50, a już tydzień póniej w AXN ruszy "The Amazing Race 7". Program będzie można sledzić od 15 lipca, w soboty o 21:45. Widowisko miało swoją premierę w USA wiosną ubiegłego roku. Przypomnijmy, że do tej pory w Stanach Zjednoczonych powstało dziewięć edycji programu.

[showmag.info

Showmag

Temacik swieżo wydzielony... A że ta edycja jest aktualnie emitowana w AXN, to zachęcam do rozmowy :)

Rosa

A kto nie oglądał to po zajrzeniu do tego tematu od razu bedzie znal finalistow i zwycięzców :)
Ukryj chociaz na ten miesiąc czy ile to będzie trwało w AXN te dwie pierwsze wiadomosci.

Pudelek

Eeee tam. Nie trzeba było. Ja przy rozpoczęciu każdej edycji wchodzę na stronę stacji cbs żeby zobaczyć wszystkie rankingi  :los: .

Showmag

:o Jak tak można ;) Ja za spoilery nie ręczę za siebie, a tu niektórzy tak z własnej woli... :)

BTW - mam nadzieję, że to rozbicie tematów o TAR nieco ożywi i ulatwi dyskusję...

Pudelek

Pamiętacie tę reklamę Heinekena z Jennifer Aniston?
Dla tych co nie pamiętają: https://funz.info/Jennifer-Aniston-reklama-Heineken,429.html
Rozpoznajecie tego smiesznego pana co gra w reklamie? To Brian z Amazing Race 7!

TARfan_

Poniżej link do innej zabawnej reklamy z udzialem Briana. PS Wygląda na to, że w zadaniu roadblock pt. "Kto  jest większym chomikiem?" nie miałby zbyt dużej konkurencji.

https://youtube.com/watch?v=HPsnnHV5zlc&search=amazing%20race

Pudelek

Brian ma wprawę we wpychaniu sobie różnych obrzydliwych rzeczy do buzi po udziale w programie Fear Factor  :P .
A wogóle tych reklam z jego udziałem już się trochę nazbierało. Oto link do jego strony gdzie można sobie to wszystko pooglądać: https://brianthomassmith.com/commercials.htm

Pudelek

No i Debbie & Bianca odpadły. Szkoda dziewczyn były mocne i zdecydowanie. Jednak miały problem z nawigacją, a to jednak ważny element tej gry. Jechać ponad dwie godziny w złym kierunku to katastrofalny błąd! Myslę, że dziewczyny mogłyby się nawet zgubić w hipermarkecie :devil:  .
Co do Roba i Amber to (jak już wspominałem w innym temacie) wyjątkowo mnie irytują. Rob udaje cwaniaczka i mysli, że jest sprytny, a tak naprawdę ma poprostu dużo szczęscia. Co do Amber to jest to najmniej charakterystyczna uczestniczka, cały czas w cieniu Roba.

igiko

Powie mi ktos, bo widzialem tylko koncowke - jedna para miala wypadek - chyba kamerzysta dostal - moglibyscie mi to opisac?
The Amazing Race fan

Pudelek

To bracia (Brian i Greg) mieli ten wypadek. Ale co się dokładnie stało to raczej nie było pokazane. Po prostu wypadki z dosć piaszczystej drogi no i chyba dachowali. A kamerzyscie nic gronego się nie stało. Po reszcie też nie było widać, że mieli jakis grony wypadek.

Pudelek

Na stronie https://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Race jest tabelka z dniami i godzinami emisji, datą premiery i zakończenia emisji oraz wynikami oglądalnosci wszystkich edycji programu. Największą oglądalnosć miał własnie siódma edycja!

1 edycja -   8,80 milionów widzów
2 edycja - 10,30 milionów widzów
3 edycja -   8,98 milionów widzów
4 edycja -   8,32 milionów widzów
5 edycja - 10,73 milionów widzów
6 edycja - 11,50 milionów widzów
7 edycja -13,00 milionów widzów
8 edycja - 10,80 milionów widzów
9 edycja -    9,10 milionów widzów

Luxis

Oglądalnosć była różna... Czyli np. ja bym robił kolejne edycje tak długo, aż oglądalnosć srednia by spadła poniżej 8 mln.

Pudelek

W tym tygodniu zostanie wyemitowany finałowy odcinek VII edycji. A od 22listopada od poniedziałku do piątku po 18 będzie można obejrzeć powtórkę całej tej edycji.
Według mnie jest za wczesniej na powtórkę. Zamiast, mogliby dać kolejną VIII edycję albo wreszcie Naszą edycję! Ale póki co nawet w grudniu nie zapowiada się na premierowy (dla Nas) sezon.