Moment Prawdy

Zaczęty przez Kuba 942, Pt, 24 Paź 2008, 19:04:39

chatiflatt

Żal mi było tej kobiety, żony uczestnika, dużo musiała wycierpieć przez męża.

Kuba, po co komentujesz każdy odcinek?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Myślałem, że można, ale jak nie mam to nie będę ;)

Ice

CytatKuba, po co komentujesz każdy odcinek?

Forum chyba jest od tego, aby się wypowiadać na dane tematy. Nie wiem co w tym złego, że Kuba dzieli się swoimi wrażeniami nt. każdego odcinka. :)

''Moment Prawdy'' to bez wątpienia jeden z najlepszych programów Polsatu. Teleturniej idealnie odzwierciedla naszą polską rzeczywistość... No, ale po emisji takiego programu nie tylko u nas, większość ma taką opinię.

Polsat powinien wyciągnąć pewne wnioski. :) Sami widzą, że jak zainwestuje się w mocny, dobry program to korzyści same powoli będą spływać.

chatiflatt

Komentarz jak najbardziej tak :) Ale po co opisywać, co i jak się wydarzyło?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Cytat: chatiflatt w Nd, 26 Kwi 2009, 15:18:34
Komentarz jak najbardziej tak :) Ale po co opisywać, co i jak się wydarzyło?
Oki, będę starał nie opisywać się w swych komentarzach wydarzeń ;)

szymoncz

Jestem niesamowicie ciekaw jak mogłoby wyglądać pytanie za 250 tysięcy... Jakie są Wasze typy? Tylko poważnie proszę :) Zauważcie, że w wersji amerykańskiej zawodnicy wymiękają najwyżej na trzecim z sześciu etapów, pytania już wtedy są niesamowicie ostre...

Kuba 942

Wczoraj fajnie, że Zygmunt przeczytał następne pytania jakie by były. Szkoda, że nie powiedział tych najwyższych no ale to by było trochę bez sensu, trzeba było grac dalej  :los:
A już były to mocne ;)

DAWIDKI

Przydkład za 250 tysiecy

wg mnie

Czy wolałbys uprawiać seks ze swoją sistrą zamiast swojej żony

chatiflatt

A co ma kazirodztwo do programu telewizyjnego?
Barbara Weston

Showmag

Dawidki, Haupta żeś się naczytał? :)

* * *

Oglądalność "Momentu prawdy"
Emitowane w Polsacie w czwartkowe wieczory show "Moment prawdy" miało mniej widzów niż pozycje nadawane w tym czasie przez konkurencyjne stacje. Program podwyższył jednak udział Polsatu w grupie komercyjnej, dlatego planowana jest emisja nowych odcinków jesienią.

Więcej: https://showmag.info/2009/06/29/ogladalnosc-momentu-prawdy/

Kuba 942

nastolatkowie :D
Jak zapraszali na castingi do nowej edycji to powinni wyemitować przecież II edycję :P

Show wzbudza kontrowersje pomimo tego, że Polska edycja jest "lżejsza". Myślę, że Polsat dobrze trafił z tym formatem. I oczywiście liczę na to, ze II edycja będzie.

Ice

Bo będzie. :] Nie po to robione były (są?) castingi, a sama Terentiew powiedziała, że jest zadowolona z wyników formatu. Może być jeszcze lepiej, ale na to potrzeba czasu.

chatiflatt

Moim zdaniem, jeśli producenci nie dadzą bardziej szokujących pytań i utrzymają taki sam poziom może być tylko gorzej. Robimy z Polaków idiotów, którzy "nie są przygotowani" na tak hardkorowy program.
Barbara Weston

Kuba 942

No ja też tak liczę na trochę ostrzejsze pytania...

U nas niestety boją się zaryzykować idą do programu dojdą do pewnego stopnia a dalej już się boją...

Showmag

Polsat jesienią nie pokaże "Momentu prawdy"
W jesiennej ramówce Polsatu nie znajdą się nowe odcinki teleturnieju "Moment prawdy", w którym uczestnicy wygrywają pieniądze za mówienie prawdy o swoim życiu. Stacja planuje nadać drugą odsłonę programu dopiero wiosną 2010 roku.

Więcej: https://showmag.info/2009/07/21/polsat-jesienia-nie-pokaze-momentu-prawdy/