Milionerzy

Zaczęty przez Showmag, Wt, 11 Wrz 2007, 04:09:05

SkazanyNaSmierc

Cytat: chatiflattBrawo dla pani Kasi :bravo: Świetna zawodniczka.

Widze ze oglądałeś powtórkę :P. Zgadzam się z Tobą,jedna z sympatyczniejszych osób jakie dotychczas grały.

chatiflatt

tak, nie mogłem oglądać niedzielnej premiery. Kobieta nie tylko sympatyczna, ale i inteligentna.

Co do samych Milionerów, zgadzam się, że pytania są trudniejsze niż kilka lat temu. Nie wiem, z czego to wynika. Czy z chęci zaoszczędzenia pieniędzy, a przy okazji emocji widzów, kiedy zawodnicy odpadają przy pytaniach za 5 tys. złotych, emocje automatycznie opadają? Czy może takie są standardy w innych krajach, i im należy dorównać? Nie podoba mi się to.
Drugą rzeczą, jaka mi się nie podoba, to zachowanie Urbańskiego w pewnych sytuacjach, jego szyderstwa w kierunku zawodnika, wykorzystującego pierwsze koło przy pytaniu za niewielką sumę, albo w kierunku "tych 20 procent naszej widowni, która jednak uważała, że poprawną odpowiedzią jest..., brawo dla tych państwa".
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

niedość ze sympatyczna i inteligentna to jeszcze z mojego miasta :D BYDGOSZCZ rulezzzz :P

Hubert jakoś rzadko uzywa  mojego ulubionego stwierdzenia 'jestes pewien'

SkazanyNaSmierc

Cytat: chatiflattCo do samych Milionerów, zgadzam się, że pytania są trudniejsze niż kilka lat temu. Nie wiem, z czego to wynika.

Z tego że jest mniej pytań. Czytałem o tym na stronie Milionerów.

Piotrek

Teraz dopiero przełączyłem na milionerów :/ Ta pani nawet sobie nieźle radzi. Zobaczymy jak daleko dojdzie... I ciekawe ile wygra :P I ryzykuje a to fajnie bo są emocje.

edit:

Noi nie wygrała 250 tys. zł...  ale za to ma 40 tys. zł. Dla nas to fajnie, że ryzykowała, dla niej chyba nie...

chatiflatt

Brawa dla Pani Agnieszki, świetna gra.
:bravo:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Jedna z lepszych zawodniczek w nowej edycji, brawo za super gre i ryzyko ;) szkoda, że jednak ma tylko 40 tys, zamiast 125 000 zł...

Piotrek

Nowa formuła Milionerów  -  niestety odbiegła od starego dobrego i moim zdaniem najlepszego Milionera sprzed kilku lat. Niektóre pytania są banalnie proste - niestety uczestnicy nie znają na nie odpowiedzi - nie wiem z czego to wynika:  z niewiedzy, nerwów [kamery, padające światła na uczestnika i inne].
Wolałem starszą wersję w naszym kraju - uczestnicy nie przyjeżdżali tylko i wyłącznie dla kasy ale dla świetnej zabawy [nie wszyscy, ale większość]. Tutaj przy nowych Milionerach uczestnicy chcą tylko kasy czasami ich to gubi - odpadają po kilku pytaniach.
Pamiętam jak kiedyś z niecierpliwością czekałem na emisję w TV, tutaj zaś dosyć często [ jak dla mnie ] zapominam, aby przełączyć TV o godzinie 18 na TVN w sobotę i niedziele.

Hubert - hmmm.... Też się trochę zmienił, ale nic do niego tak naprawdę nie mam no może czasami irytują mnie jego dowcipy.

Czekam na ''Strzał w 10'' który będzie na Polsacie już 29 marca i porównam go do Milionerów.

To tyle - wystawiłem swoją dotychczasową ocenę temu teleturniejowi. :)

SkazanyNaSmierc

Chcialem zachecic do ogladania najblizszego odcinka Milionerow w sobote z racji ciekawej Pani ktora doszla do drugiego progu gwarantowanego bez uzycia zadnego kola ratunkowego.Niestety program sie skonczyl (sam do ostatniej chwili nie wiedzialem ze dzis byli Milionerzy)z przyczyn oczywiscie czasowych.Ciag dalszy w najblizsza sobote.Mysle ze warto ogladac :)

chatiflatt

Fenomenalna gra pani Elżbiety :bravo:
A pytanie za pół miliona banalne.
Barbara Weston

Lisq

przeciez to bylo na logike! proste jak nic! tylko w kryzys sa 2 Y, a w skrzynce tego nie ma, przeciez mogla sie domyslic... eh... zal

robinson

ale Paulina rypie w Milionerach !! Ma 125 000 zł i wszystkie 3 koła .  :szok:  Ledwo Hubert przeczyta pytanie a ona już odpowiada !! Oby padł milion !!

green1990

Paula ma 500 tysiecy złotych i 2 koła , pubicznosc,50:50. i pytanie za milion za tydzien w sobote. PS Jak ona sie dokladnie nazywa i skad jest ?

podmark

Jak się ma banalne pytanie to się -jak to nazwałeś-"rypie".

Dla mnie szokiem jest to, że zarówno we wczorajszym, jak i dzisiejszym odcinku, pytania za pół miliona złotych są proste - czego nie można powiedzieć o niektórych początkowych pytaniach w tej edycji.

SkazanyNaSmierc

I ma pol miliona brawo!! Jak uslyszalem ten cholerny klakson to myslalem ze telewizor kopne! :zonk: