Milionerzy

Zaczęty przez Showmag, Wt, 11 Wrz 2007, 04:09:05

Nerox

BTW czy wiecie może w jaki sposób można zgłosić się do Milionerów?

Luxis

SMS pod jakiś tam numer trzeba wysłać...

Cytat: ZołzaZawsze bardzo lubilam Milionerow, ale zmiana wielkosci wygranych gwarantowanych to  swinstwo! Robia wszystko ,zeby jak najmniej siana stracic...
A na czym zarabiaja na  nagrody?- na smsach od publicznosci ;)
Jaka zmiana? Chyba na lepsze się poprawiło, bo teraz jest 1000 zł już po dwóch pytaniach, natomaist po siedmiu aż 40000zł, a kiedyś po pięciu był 1000 zł i dopiero po kolejnych pieciu 32000zł, wiec chyba wygrane gwarantowane są wyższe...

Mi sie podobają Milionerzy, choć wszystko idzie troszkę za szybko, kiedyś była lepsza atmosfera, ale i tak będę oglądał z "namiętnością" :P
dzisiaj padł rekord: 4 osoby wystąpiły, a ostatnia babka jest jak dotąd najlepsza, jest po 5 pytaniach, ma wszystkie 3 koła, idzie jak burza i jutro kończy grę, bo był koniec czasu, oby wygrała coś z sześcioma zerami :]

chatiflatt

no i troje zawodników z Warszawy - Wawa rulezz hehe

Luxis, ale kiedyś było te 125 tys i jak by Ci sie noga powinęła przy pytaniu o milion miałeś te 125 tysiaków, a teraz miałbyś tylko [i aż] 40 tysięcy. Poza ty zgadzam sie - strasznie biegną z tym programem. No i jakoś mnie nie zachwycił, nie wiem czemu..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kardines

Cytat: chatiflatt
Luxis, ale kiedyś było te 125 tys i jak by Ci sie noga powinęła przy pytaniu o milion miałeś te 125 tysiaków, a teraz miałbyś tylko [i aż] 40 tysięcy.

125 nigdy nie było gwarantowane
Wtedy jakby ktos sie pomylił w pytaniu o milion to miałby 32, teraz 40 wiec wiecej.

chatiflatt

zajrzałem na wiki i sobie przypomniałem. Sorki za gafę :kreci:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Już druga osoba wygrała 125 000 bravo :) oby wygrane były coraz większe
P.S.Oglądalność trzyma się na 3,5 mln widzów, więc jest dobrze, tym bardziej, że udziały są na poziomie około 25% i TVN jest zdecydowanym liderem pasma.

robinson

nom  :buzz:  raz było 4,02 mln chyba

SkazanyNaSmierc

Myślicie ze główna nagroda wkońcu padnie ?

lukasz000

Jeśli pytania będą takie , że już na pierwsze dwa trzeba wykorzystywać koła ratunkowe to nie ma na to  dużych szans.

SkazanyNaSmierc

To chyba zależy od gracza czy zna odpowiedz na pytanie czy nie  :P  Mnie w tej edycji najbardziej uderza brak ludzi skłonnych ryzykować-stracą dwa koła na pytaniu za 10 tysięcy (tak jak to było w minioną sobotę) po czym i tak się wycofują znając oczywiscie poprawną odpowiedz  :nie!:. Tak jak Hubert mówi: "Ten program nazywa się MILIONERZY !!! "  :sciana:

Jason

no kilka razy pod rząd tak bylo, ze wycofywali sie znając odpowiedz. I w gole w tej edycji zawsze w jednym odcinku grają po 3 osoby, czesto 4. Gdzie kiedys 3 bylo rzadkoscią.

SkazanyNaSmierc

Niestety patrzac na pytania wydają się one łatwe,oczywiście nie wszystkie ale w większości.
Pytania które mi sprawiły największą trudność to pytania za...500 i 1000 złotych  :los:

Jason

no dokladnie. Te pytania 2 pierwsze są bardzo czesto tak glupie, ze ja nie wiem w ogole o co chodzi LOL Najlatwiejsze są do 20 tys.

SkazanyNaSmierc

Wydaje mi się że nie prędko usłyszymy pytanie za milion jeśli będziemy mieli nadal takich graczy :P .Ostatnio gdzieś na necie widziałem filmik jak gość bodajże w Stanach wygrał milion bez używania kól ratunkowych.No może tylko na końcu zadzwonił do ojca żeby mu zakomunikować że jest milonerem.Mogłoby takie coś być w naszej edycji-ciekawie by przynajmniej było ;)

chatiflatt

Brawo dla pani Kasi :bravo: Świetna zawodniczka.
Barbara Weston