Milionerzy

Zaczęty przez Showmag, Wt, 11 Wrz 2007, 04:09:05

Zołza

Zawsze bardzo lubilam Milionerow, ale zmiana wielkosci wygranych gwarantowanych to  swinstwo! Robia wszystko ,zeby jak najmniej siana stracic...
A na czym zarabiaja na  nagrody?- na smsach od publicznosci ;)
Nie daruj im Efcia ! Dziady cholerne

podmark

Ja chyba wyrosłem z tego programu... Ogląda mi się to ciężko. Dawne odcinki były lepsze - i Hubert lepiej budował atmosferę, i studio -mimo, że nie było tak nowoczesne- bardziej,moim skromnym zdaniem, nadawało się do tego programu. Namiętnym widzem pewnie nie będę. Ale może się zgłoszę do tego :). No, ale to najwcześniej po maturze...

FK

Phi...
Właśnie dostałam kolejnego sms'a:
"Milionerzy: Dziękujemy za odpowiedź na pytanie. Jeśli jest prawidłowa, masz szansę na wygranie 5000 złotych. Regulamin 860 Telestrona TVN. Powodzenia!"
Czyli, co? Najpierw info, że po zawodach a o godzinie 20.35 co innego..?
Jeszcze raz: phi...

Zołza

Ty sie lepiej przyznaj co im napisalas i czym zagrozilas ze taka zmiana ;) cmok

FK

Najśmieszniej będzie, jak wygram kasiorę ;)
W końcu dla TVN już kilka razy wystąpiłam :D
I kolejny przede mną.

chatiflatt

A nagrania są w Warszawie czy w Krakowie?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Nie mam pojęcia, gdzie nagrywają Milinerów. To pytanie bardziej do podmarka, niż do mnie. On jest bardziej "techniczny".

chatiflatt

Jak w Warszawie, to może się zgłoszę, ale do Krakowa nie chciałoby mi się jechać :(
FK, a Ty dostałaś odpowiedz na swojego smsa zgłoszeniowego?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

No Ty chyba żartujesz..?!

Gdybyś dostał zaproszenie do programu, w którym możesz pociągnąć bańkę (po części dzięki wiedzy, po części dzięki szczęściu) - nie pojechałbyś, bo by Ci się nie chciało..? Nie wierzę... To już dla mnie jakiś kosmos nie do ogarnięcia.

Nie mogę pisać na Forum o prywatnych sukcesach ze względów zapowiedzianych w temacie "O nas"...

chatiflatt

Za mało wierzę w swoje umiejętności. Już tak mam. A wszelkie znaki na niebie i ziemi oraz w moim życiu wskazują że szczęścia nie posiadam ;)

Ach - już rozumiem - gratuluję :)
Barbara Weston

podmark

Program póki co realizowany jest w Krakowie - w studiu w Łęgu. Jednak chodzą słuchy, że mają się niebawem przenieść do Warszawy, ale na ile te słuchy są prawdziwe nie wiem :)

FK

Cytat: pudelek.plPierwszy odcinek nowej edycji Milionerów wzbudził spore kontrowersje. Okazuje się, że jedna z osób, której szczęśliwie (?) udało się zakwalifikować do pierwszego odcinka programu jest dobrym znajomym Huberta Urbańskiego i współpracownikiem TVN...
Napisało o tym do nas wielu oburzonych internautów. Szczerze mówiąc nie chce nam się wierzyć, żeby TVN świadomie naraził się na taką kompromitację, ale sprawdziliśmy i faktycznie - Maciej Kautz jest wymieniany na stronie TVN Fakty jako dziennikarz blisko współpracujący z TVN-em, pojawiał się wielokrotnie na planie programów TVN-u, w tym w pobliżu Huberta Urbańskiego.
Wiele piszących do nas osób zwracało uwagę, że Maciej, w odróżnieniu od pozostałych uczestników, "podejrzanie dobrze" dogadywał się w studio z Urbańskim. Wynika to stąd, że panowie znają się osobiście. Czy jego znajomości w stacji pomogły mu zakwalifikować się do walki o milion złotych? Możliwe, ale aż nie chce nam się wierzyć. Kto odważyłby się narazić tak ważny program na kompromitację już w pierwszym odcinku?

Co o tym sądzicie..? Jest coś na rzeczy, czy tylko prowokacja..?

robinson

eeeeee nie prawda to, chcieliby sie skompromitować już w pierwszym odcinku , tak zachwalanej nowej edycji??  :nie!:

tvmars

Fajna piosenka o Milionerach

Rosa

Cytat: FK
Co o tym sądzicie..? Jest coś na rzeczy, czy tylko prowokacja..?
TVN już miał osobę związana ze stacją w Robinsonach więc bym się nie zdziwil gdyby i to okazało sie prawdą.