Inne teleturnieje

Zaczęty przez Luxis, Pn, 16 Maj 2005, 20:03:22

Luxis

jest to dosc fajny program, widizałem niemiecka edycje, i założę się, że jesli to ma POLSAT to prowadzic będzie oczywiscie: ... Ibisz Krzysztofffff

podmark

Cytat: Łukijeste to dosc fajny program, widizałem niemiecka edycje, i założę się, że jesli to ma POLSAT to prowadzic będzie oczywiscie: ... Ibisz Krzysztofffff

Mylisz się - już od danw się mówiło, że prowadzącxym będzie Zygmunt Chajzer. Ma to być "nowa wersja hitu Polsatu - teleturnieju "Id na całosć"" (tak przynajmniej twierdzi redaktor naczelny stacji)

Premiera już za tydzień - 1 padziernika o 21:50 - teleturniej ma trwać aż 85 minut, więc zachęcam do zażycia jakis tabletek pobudzających, by nie zasnąć :)

Pudelek

A nie mówiłem, że to wygląda na "id na całosć"!
Kiedys uwielbiałem "Id na całosć". Uważam, że był to jeden z najlepszych teleturniejów wszechczasów. Ale myslę że ten program ma już lata swietnosci za sobą. Nie pomogą zmiany ten pomysł się poprostu wypalił. Ale z chęcią zobaczę jeden odcinek, żeby porównać zmiany. Chociaż znając Polsat, to może być tylko inne studio...

Luxis

a no tak, zapomniałem, że Chajzer, jest znów w polsacie,
że też jemu sie nie znudziło przemieszczanie sie ze stacji do stacji... :/

Mau

kto da więcej tam idzie - proste.

Ja sie tylko dziwie, ze ktos go jeszcze chce-w końcu jest tyle mniej lub bardziej swieżych twarzy.
A tak mamy tylko Wielką trójce Ibisz -Urbański- Chajzer
radioactive. dalej zła

Luxis

Cytat: MauA tak mamy tylko Wielką trójce Ibisz -Urbański- Chajzer
hehe ;P bardzo dobrze to wyraziłas ;)

podmark

Telewizja Polsat rozpoczyna emisję nowego, licencyjnego teleturnieju "GRASZ CZY NIE GRASZ" ("Deal or no Deal"). Produkowane z rozmachem widowisko, ma stać się mocnym ogniwem jesiennej ramówki stacji. Dotychczasowe, formatowe audycje kanału, z powodu niedopracowanej realizacji zakupywanych licencji, nie odnosiły planowanych, spektakularnych sukcesów.

Bijący rekordy oglądalnosci w ponad 20 krajach całego swiata teleturniej "GRASZ CZY NIE GRASZ" ma ten niekorzystny bilans zmienić. Program emitowany będzie w sobotnie wieczory, tuż po zakończeniu niezwykle mocnego komercyjnie pasma TVN i TVP1.

W ramach widowiska "GRASZ CZY NIE GRASZ" udostępniona zostanie interaktywna gra dla telewidzów. Każda z osób, która w odpowiednim czasie podczas programu wysle SMS o wskazanej tresci ma szansę wygrać 5.000 zł. Wykorzystane w grze mechanizmy decydujące o wygranej w pełni bazują na sprawnosci i wiedzy grającego - wygrana jest zupełnie niezależna od losowosci.

W ramach uzyskanej przez Polsat licencji na wykorzystanie produktów interaktywnych od producenta programu "GRASZ CZY NIE GRASZ" planowane jest także uruchomienie gry internetowej "GRASZ CZY NIE GRASZ".

Teleturniej "GRASZ CZY NIE GRASZ" wspierany jest kampanią reklamową w prasie codziennej, radiu oraz Internecie.

medialink.pl

Cytat: medialinkProgram emitowany będzie w sobotnie wieczory, tuż po zakończeniu niezwykle mocnego komercyjnie pasma TVN i TVP1.

No niele - Polsat zrozumiał, że w soboty nie ma szans z TVN-owską "Nianią" i "Kryminalnymi"

Pudelek

Albo nie chcą konkurować z Gorącymi Krzesłami w Barze  :P .

podmark

Cytat: PikachuAlbo nie chcą konkurować z Gorącymi Krzesłami w Barze  :P .

Może i tak :) Mogliby mieć dobrą oglądalnosć, gdyby dali ten program w piątki około 20:00 - wtedy i tak nic nie ma sensownego u konkurencji (no może poza "Superkinem" w TVN).

Pudelek

Eeeeee tam. Superkino na TVN to ostatnio same powtórki powtórek hitów.
Ok. Filmy są dobre. Ale większosci wystarcza jednorazowe lub dwukrotne obejrzenie.

Luxis

no ale to sie zmini, bo bedzie nowy Władca Pierscieni, Harry Potter, Lara Croft - Tomb Raider i inne nowosci.

alexander

zaczyna się Grasz czy nie grasz pewnie zacznie się bardzo europejsko ale jak usłysze pana prowadzącego  odechce mi się wszystkiego  :boks:

Pudelek

Nie wiem o co chodzi w tym programie! ! ! To fakt, że nie oglądałem go od początku ale żeby przez pół programu otwierać jakies nesesery to przesada i sama nuda. Nagroda jesć dosć spora jak na taki teleturniej . Pewnie znów się Polsatowi nie zwróci :P  :devil: .

podmark

Program sam w sobie byłby ciekawy, ale zrobili z niego "Ciao Darwin" - te laski tańczące na srodku i rzeczywiscie było za dużo gadania. Mogliby to skrócić z 85 do 60 minut.

alexander

Ja raczej nie gram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis oglądałem powtórke i stwierdzam ,że to nie jest teleturniej a loteria a może w 22 a może w 5 wow super poprostu wolałbym oglądać milionerów! :D