Taniec z Gwiazdami: Taneczne Przeboje

Zaczęty przez alexander, So, 08 Lip 2006, 10:43:14

Luxis

Ja kupiłem ;) też jestem zadowolony, tylko wolałbym całe piosenki a nie 1:30 m czy 2 minuty, wolałbym zamiast tych prawie 40, 20 ale długich...
ale ogólnie spoX, i nie mówiłem, ze sie bedzie dobrze sprzedawac :P
P.S.TVN ją wogóle promuje w Tańcu z Gwiazdami, zapowiada ze jest płytka??

marta1986

Cytat: Łuki
P.S.Jest tam Toxic Britney Spears, a z tego co mi wiadomo to w naszych edycjach Toxic nie grali, tylko widziałem tę przeróbkę w niemieckiej i amerykańskiej edycji... niestety w Niemczech była fatalnie przerobiona, wogóle wolniejsza, gorsza, w amerykańskiej dobrze, więc może to oznacza że w nowej edycji ToXiC się pojawi :D

Piosenka Toxic była grana w polskiej edycji.Olivier Janiak i Kamila Kajak tańczyli do niej tango.To było w 3 odcinku 1 edycji.

A oto dowód
https://m.onet.pl/_m/111628999979309d67130d155d5e5024,0,1.flv

filmik otwieramy programem FLV Player.

PS.Przepraszam,że tak póno odpowiadam na ten post,ale dopiero niedawno zarejestrowałam się na forum.

stroz85

leee nie ma na plycie Enter Sandmana Metalliki... w jednej edycji ktos przy tym tanczyl...ten sam odcinek co bylo The Wall floydow

joker

ja tam płyty nie kupiłem i dobrze zrobiłem. Ze wszystkich 35 piosenek podoba mi się może z 5, no i największy minus, że trwają tylko 1:30 min. Gdyby były całe utwory to naprawdę płyta była by bardzo fajna, może posiliłbym się nawet o to, żeby ją kupić ;)