Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

ciriefan

Jakaś masakra. Jedna z ciekawszych zawodniczek. Dobrze powiedziała, że zadecydowała popularność. A Szpak znowu pierwszy w głosach - szkoda gadać...

Toni

Przodujący Szpak jest dla mnie wielkim zaskoczeniem.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Fajnie bo od tej niedzieli zaraz po TzG będą kulisy TzG. Zmiana ma na celu przytrzymanie widzów tańca przez dodatkowe pół godziny. Dobry pomysł.

Toni

Pudelek zadaje pytanie: "Czy Pakosińska wygryzie Urbańską?" Szczerze mówiąc Pakosińska nadawałaby się jako prowadząca TzG. Doskonale pasowałaby do Gąsowskiego. Byłoby dwóch jajusów. :)

Kardines

Ruch z przeniesieniem kulis wg mnie dobry. Nigdy nie chciało mi sie czekać godziny, a teraz z checią sobie obejrze. Przeciwko Pakosińskiej też bym nic nie miał, ale jak na razie to zwykłe spekulacje nie mające pewnie za dużo wspólnego z rzeczywistością :]

Damian

Właśnie z programu odpadł Dariusz Kordek. Oj dziwnie ludzie głosują, zawiodłem się. Kasia Pakosińska powinna zająć bezwzględnie pierwsze miejsce. A tak już wiadomo że program wygra laluś Maserak z Kaśką Zielińską. Nie cierpię Maseraka.  :plask:

ciriefan

Głosowanie  w tej edycji jest żenujące, pod rząd odpadły dwie najlepsze pary, ale z mało znanymi gwiazdami... A Szpak znowu wysoko i jeszcze ta 10 Galińskiego dla Szpaka za to nie wiadomo co zatańczył... Żal.

Damian

Zgadzam się. Wczorajsze głosowanie to jakieś nieporozumienie. Kasia Pakosińska zasłużyła na pierwsze miejsce. Ale oczywiście można wstawić przesłodki materiał o Jagnie Marczułajtis i to jak zajmuje się dziećmi  i widzowie od razu na nią głosują.  :plask: Jeszcze ten Szpak. Co to się wyprawia...

Toni

Dla mnie zaskoczeniem była zagrożona Weronika. Wogóle ta edycja to jedne wielkie zaskoczenie-zaskoczenia. :)

chatiflatt

Nie oglądam tego badziewia, ale skoro Szpakowi daje się 10tki to może oznaczać, że "niemiecka" edycja ma jakieś plany wobec niego. Ale to, wszystko zależy od niego. Zachowuje się jak panicz, a przy Miszczaku trzeba być pokornym. Może więc być tak, że skończy się TzG i skończy się Szpak.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Nono miniony odcinek Tańca z gwiazdami to oglądalność wynosząca 3,571 miliona widzów tak więc leci w dół.
Mam talent oglądało ponad milion! osób więcej.

Damian

Właśnie z programu odpadła Aleksandra Kisio.

Toni

I w ten oto sposób została połowa liczba uczestników. Finał za sześć tygodni.