Taniec z Gwiazdami 07

Zaczęty przez kluz_kaa, Pn, 15 Paź 2007, 19:25:45

kluz_kaa

Cytat: tvnfakty.plEdward Miszczak w dzisiejszym wywiadzie dla "Dziennika" mówi, że stacja TVN - mimo wcześniejszych zapowiedzi, iż obecna edycja "Tańca z gwiazdami" jest już ostatnią - poważnie zastanawia się nad kontynuowaniem formatu. Czy warto? Wyniki oglądalności pokazują, że tak - "Taniec z gwiazdami" nie daje szans konkurencji.

W każdą niedzielę przed szklanymi ekranami zasiada średnio ponad 5 mln osób, by zobaczyć taneczne popisy gwiazd. Dyrektor programowy TVN podkreśla, że nie jest to tylko największa, ale i najmłodsza widownia. Show TVN bez problemu każdego tygodnia pokonuje rozrywkowe programy konkurencyjnych stacji. Dla porówania "Przebojową noc" w TVP 1 ogląda według danych AGB NMR 2,3 mln osób, nowy program telewizyjnej Dwójki "Gwiazdy tańczą na lodzie" - 4,3 mln, natomiast "Jak oni śpiewają" w Polsacie - 3,8 mln.

Żadne decyzje jeszcze nie zapadły - dodaje Edward Miszczak.
Co wy na to?

Rosa

Miejmy nadzieję że to tylko jakiś żart :obrazony:

Exile

W zależności od doboru gwiazd... W sumie to nie dziwił bym się... nie zabija się kury znoszącej złote jajka...

kluz_kaa

Mi się wydaje, że powinni z honorem pozostawić format, a zabrać się za jakiś inny (nie koniecznie nowy, może być Wyprawa Robinson :love: ).

Goku

To było do przewidzenia... I pewnie będzie jeszcze TzG8, TzG9, TzG10 i.t.d...  Ja nie mam zamiaru tego oglądać... Już poprzedniej edycji nie oglądałem(tylko finał), tej nie oglądam więc czemu mam oglądać następną?

kluz_kaa

Gdyby już się zdecydowali na 7. edycję, to proponowałbym im zachęcić ludzi do oglądania, poprzez jakąś innowację, choćby taką: w programie występuje 14 par: 7 gwiazd z jednego serialu/programu, a druga siódemka z innego. Przykład: Na Wspólnej vs. M Jak Miłość.

FK

Cytat: Exilenie zabija się kury znoszącej złote jajka...

Będąc wczoraj w krakowskim studio TVN zapytałam o kolejną edycję - z tego, co usłyszałam, to potwierdza się powyższa wersja Exile.

chatiflatt

no nieeee....

proponuję Marylę Rodowicz jako kumpelę Vondraćkovej
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Nie wiem: stety czy nie, ale mnie już ten format znudził na maxa.

Toni

Jestem za pomimo że oglądam Taniec z gwiazdami do rozpoczęcia Big Brother. Oglądalnosć fenomenalna trwa to dlaczego zaprzestać? Znaczy to że ludzie chcą jeszcze oglądać tańczące gwiazdy. Oglądalność naprawdę może utrzymywac się atka przez kolejne edycje jesli z każdą kolejna po sobie edycją te gwiazdy to były naprawdę gwiazdy. Może jakieś ciekawe zmiany w jury? Czarna mamba oczywiście musi zostać  :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Kardines

Ja tez nie mam nic przeciwko, jeśli tylko dadzą popularne gwaizdy (jak w 6 edycji). Byłobu głupie gdyby zdjeli coś co ma największą oglądalnośc w stacji.

Pudelek

Nie ma chętnych do 7. edycji ,,Tańca z gwiazdami"

Dzięki dużej popularności obecnej, szóstej już edycji ,,Tańca z gwiazdami", TVN zaczął poważnie myśleć o zrobieniu kolejnej. I mimo że chęci stacji są, to brak jest gwiazd, które chciałyby wystąpić w programie. W wywiadzie dla Twojego Imperium dyrektor programowy TVN-u, Edward Miszczak, mówi:

,,Kilku artystom złożyliśmy nasze propozycje, ale mimo iż ,,TzG" zapewnia rozwój oraz świetną reklamę, to nie ma chętnych do zabawy. Gwiazdy nie chcą rezygnować ze zobowiązań zawodowych i prywatnych na rzecz kilku treningów w tygodniu".

Decyzja, czy 7. edycja show się odbędzie, ma zapaść w przeciągu trzech tygodni.

Gwiazdy, do boju!

ukaraj.pl

Toni

Ale byłyby jaja gdyby "Taniec z gwiazdami 7" nie odbył się (pomimo cały czas bardzo wysokiej oglądalnosci) ze względu na brak gwiazd,nawet pokroju takiego jak np Jacek Kawalec. Z drugiej strony jeśli "gwiazdy" by się znalazły takiego wyżej wymienionego przeze mnie pokroju to ja dziękuje za tą 7 edycję.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Luxis

Dla mnie może być nowa edycja, choć wolałbym, aby jej nie było...
ale faktycznie nie zabija się kury, która znosi złote jajka - to prawda
tylko jakby była nowa edycja to gwiazdy musiałyby by być pokroju 6-tej edycji, bo w tej były naprawdę gwiazdy
Natomiast to, że nasze gwiazdy nie chcą startować w TzG (co niewątpliwie wzbudza zainteresowanie i większą popularność + kase) to świadczy tylko o naszych gwiazdach, mamy gwiazd PRAWDZIWYCH nawet na 3 edycje, ale one na pewno nie wezmą udziału, a gwiazd TVNu i małych aktorzynek w Tańcu mam pomału dość

chatiflatt

Cytat: Luxismamy gwiazd PRAWDZIWYCH nawet na 3 edycje, ale one na pewno nie wezmą udziału
dla mnie gwiazdami są Danuta Stenka, Joanna Żółkowska, Katarzyna Figura, M.Foremniak. One raczej nie wystąpią. Jak tańczyła Foremniak to śledziłem ten program z przyjemnością.
A później..?

Myslę że to czy dana gwiazda wystąpi czy nie zależy w dużej mierze od gaży. Przykład: Steczkowska Guzik Vondraczkova
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston