Taniec z Gwiazdami 06

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 24 Kwi 2007, 18:56:00

Exile

Cały czas dzieje się to, co miało premierę w 5 edycji - w połowie par, to tancerze są bardziej rozpoznawali niż "gwiazdy" np  Widawska i Kochanek

Reality Omega

skład słaby no ale to na szczęscie już ostatnia edycja

Pudelek

60 000 za pierwszy odcinek!

TVN słono zapłaci za zachcianki Heleny Vondrackovej.
Po pierwsze, piosenkarka zażądała, żeby jej partnerem był ten sam tancerz, z którym wystąpiła w słowackiej wersji show. Drugi warunek to opłacenie Vondrackovej przelotów z i do Pragi przed i po każdym odcinku. Trzeci - to stawka. Vondrackova i tak wynegocjowała wysoką kwotę - 20 000 za każdy odcinek, ale pierwszy liczony jest przez TVN potrójnie i każda z gwiazd dostanie swoją potrójną stawkę. Czyli Helenka dostanie 60 000 zł.
Naprawdę, Villas nie byłaby taka wymagająca.

Pudelek.pl

Ciekawe ile w takim razie zażyczyła sobie Kukulska, która negocjowała do samego końca kwotę za którą wystąpiłaby w programie.

joker

Ja dzisiaj na VH1 (na jakiejs liscie przebojów pop) widziałem teledysk tej tajemniczej Isis Gee. Czyżby TVN chciał ją trochę wylansować (czyt. stworzyć nową gwiazdę na potrzeby programu) jeszcze przed TzG? :obrazony:

Pudelek

Ja to widziałem parę razy na Vivie miesiąc temu ale dopiero w tym tygodniu sobie uswiadomiłem że to ona.
Nie lubię takich piosenek więc w sumie ani razu nie widziałem teledysku całego.

Rosa

Cytat: Pikachu60 000 za pierwszy odcinek!

TVN słono zapłaci za zachcianki Heleny Vondrackovej.
Po pierwsze, piosenkarka zażądała, żeby jej partnerem był ten sam tancerz, z którym wystąpiła w słowackiej wersji show. Drugi warunek to opłacenie Vondrackovej przelotów z i do Pragi przed i po każdym odcinku. Trzeci - to stawka. Vondrackova i tak wynegocjowała wysoką kwotę - 20 000 za każdy odcinek, ale pierwszy liczony jest przez TVN potrójnie i każda z gwiazd dostanie swoją potrójną stawkę. Czyli Helenka dostanie 60 000 zł.
Naprawdę, Villas nie byłaby taka wymagająca.

Pudelek.pl

Ciekawe ile w takim razie zażyczyła sobie Kukulska, która negocjowała do samego końca kwotę za którą wystąpiłaby w programie.
A co takiego jest w Vondrackowej że oni chcą jej płacić taką kasę?
Starsza Pani którą owszem, można pewnie by było obejrzeć w jakims programie dla spiewających ale czy ona naprawdę będzie w stanie przyciągnąć widzow przed telewizory na TzG?

Pudelek

Bosak: mogę wycofać się z "Tańca z gwiazdami"

"Fakt": - Jeżeli okazałoby się, że wybory odbędą się jesienią, to zrezygnuję z "Tańca z gwiazdami" - zadeklarował Krzysztof Bosak z LPR.
Dziennikarz "Faktu" zadzwonił do posła, podając się za księdza, nieistniejącego współpracownika szefa Radia Maryja, i zapytał, czy nie mógłby na prosbę ojca dyrektora porzucić tańca w niezwykle popularnym programie.

Bosak zaczął tłumaczyć, że nie może: - Podpisałem umowę, a w umowie jest pięciocyfrowa kara za wycofanie się. I ta kara przekracza sumę pieniędzy, którą ja posiadam. Poseł LPR dodał jednak, że zabezpieczył się na wypadek wyborów, że się wtedy wycofa i zajmie kampanią.

joker

Steczkowska faworytką "Tańca"

To własnie Justyna Steczkowska jest faworytką szóstej i ostatniej edycji telewizyjnego tanecznego show "Taniec z gwiazdami" - wynika z sondaży internetowych.

Internauci są przekonani, że to ona własnie wygra Kryształową Kulę. I samochód, bo tym razem pula nagród jest większa.

Steczkowska faktycznie ma spore szanse na zwycięstwo, gdyż w przeszłosci występowała w spektaklach i widowiskach muzycznych,podczas których tańczyła. Uczyła się zarówno tańców standardowych (tango) i latynoamerykańskich. Nieobcy jej jest również taniec współczesny.

Nie rozumiemy tylko, jak udział w "Tańcu z gwiazdami" ma się do zmiany image, który jeszcze niedawno wokalistka zapowiadała w wywiadach prasowych. Twierdziła mianowicie, że nie chce już być osobą znaną z tego, że jest sławna, ze pojawia się na okładkach czasopism w wystylizowanych pozach, sesjach mody itp. Twierdziła, że chce być przede wszystkim postrzegana jako piosenkarka i wiele wysiłku włożyła w nagranie kolejnej płyty. "Taniec z gwiazdami" na pewno w tym jej nie pomoże.

interia.pl

Pudelek

Przy takim zestawie "gwiazd" rzeczywiscie ma duże szanse na zwycięstwo. Ale po co puli dokladać samochód? Czy naprawdę gwiazdy potrzebują takiego wabika? Sama satysfakcja z nauki czegos nowego już nie wystarczy?

Luxis

Cytat: ExileNo, gwiazd jak nie było tak nie ma... Kto to jest:
- Isis Gee?
- Daria Widawska?
- Jacek Kawalec?
- Rafał Bryndal?

Nazwiska pierwsze słyszę, pewnie dorzucą jeszcze jakąs podstarzałą miss polonia i córkę polityka :los:

Jesli to ma byc ostatnia edycja to naprawdę mogli się lepiej postarać... a TVP bije ich na głowę, jak chodzi o uczestników Tańca na lodzie. Przecież dużo ciężej jest namówić do tańczenia na lodzie niż na parkiecie a jednak TVP potrafiła sciągnąć większe gwiazdy...
jesli wg. Ciebie TVP bije na głowę TVN, to sam stań na tej głowie :P bo mimo wszystko ale TVP ma gorsze i mniej znane gwiazdy, a i tak kilka osób, to tylko prezenterzy TVP, więc żadne gwiazdy, tylko osoby rozpoznawalne

Ja nie znałem tylko Isis Gee, bo nikt o niej wczesniej nie wiedział, czyli reasumując znałem wszystkich, to chyba dobrze. Widawską znam z kilku seriali i rólek epizodycznych z filmów, te rude loczki zapamiętałem, Bryndal to nazwisko znam, i wiem ze to jakis satyryk, Kawalca ledwo pamiętam, ale moge sie założyć, że jego randkowa "gwiazda" zaswieci na nowo, jesli troche się utrzyma (mam przeczucie, że odpadnie 1)...

cała Isis to może faktycznie być nowa gwiazda swiatowa, mówi super po angielsku (tez mieszka w USA), była gosciem DDTVN i była w Sopocie na plaży, fajnie wyglądała, a nie tak jak na tym starym zdjęciu, które pojawiło sie w naszych serwisie i była jeszcze czarna., teraz jest blondii. Poza tym ma bardzo dobry głos, wrecz swietny, teledysk też zajebiscie zrobiony... jesli TVN to sam wymyslił i za to wszystko zapłacił, to naprawdę... zazdroszczę jej...  :devil:  :ubaw:

Poza tym scenografia będzie taka sama, czyli sciemniali od 3 edycji, że za każdą nową edycją będzie nowa scenografia... tylko lekko zmodyfikują green room, fatalnie... mam nadzieję, że te zapraszane gwazidy, któe mają spiewać oraz nowe tańce i inne elementy przyciągną mnie do tego programu, bo narazie mam mieszane uczucia...

P.S.Już dawno nie było takiego sezonu telewizyjnego, na którym aż tyle programów dobrych się pokrywa i będzie trzeba albo skakać po programach, albo wybrać... ja będę miał niezły mętlik co do wyboru kanału. W tym sezonie TVN chyba zostanie na 4 pozycji od względem oglądalnosci, nie uda mu się na 100% przescignąć Polsatu, TVP 2 już prędzej przescignie...
także wyników oglądalnosci jestem ciekawy i to bardzo :]

Pudelek

Cytat: Luxis
Ja nie znałem tylko Isis Gee, bo nikt o niej wczesniej nie wiedział, czyli reasumując znałem wszystkich, to chyba dobrze.

Jak na osobę, która nie czyta pudelka znasz się na polskim szołbiznesie. A może jednak czytasz... :devil:

Luxis

Cytat: PikachuJak na osobę, która nie czyta pudelka znasz się na polskim szołbiznesie. A może jednak czytasz...  
A czy ja kiedykolwiek napisałem, że nie czytam :P hehe znajdź takiego posta...  
Nie czytuje takich serwisów często, ale czytam dużo na Interii, a tam tez jest serwis rozrywkowy, to czyta sie czasem to i tamto :los:

joker

Zdjęcia par z TzG 6
Halinka Mlynkova zmieniła się nie do poznania :buzz:
a Sandra Lewandowska przypomina mi trochę Steph z Survivor 10 :devil:

Pudelek

Uwielbiam takie artykuły ! ! ! :

Kochanek ma duży problem

Wszystko przez duże tancerki (65, 68, 70kg).

Ja nie wiem, kto się czym sugeruje, że mi dobiera akurat takie tancerki. Nie należę przecież do jakis atletów - mówi Robert Kochanek w rozmowie z Faktem.
Chodzi oczywiscie o rozmiary jego tanecznych partnerek. Już kilkakrotnie miał z tego powodu problemy z kręgosłupem.- W pierwszej edycji z Anią Korcz miałem najpoważniejsze zarwanie w plecach. Lekarze mnie wtedy nastawiali. Z Joasią Liszowską też było podobnie - żali się.
Teraz przydzielono mu aktorkę Darię Widawską, która waży 70 kg. Anna Korcz waży 65, a Joanna Liszowska 68 kg, więc to chyba największe wyzwanie dla tancerza. I nie ma w tym żadnej ironii, w tańcu często występują figury, wymagająca podniesienia partnerki.
- Przyznam szczerze, że czasami odczuwam lekkie bóle kręgosłupa. Co ja mogę zrobić, że dostaję duże dziewczyny. OK, niech tak będzie. Wiadomo, że chciałoby się dostać dziewczynkę, która ma niewielkie gabaryty, jak to się mówi - "petardę". Ale wątpię, żeby to się zdarzyło.
Snuje też rozważania na temat przyszłosci, choć jak wiadomo będzie to ostatnia edycja Tańca z Gwiazdami.
- Jesli będzie 10. edycja - a mam nadzieję, że nie będzie - to już w ogóle będę w rozsypce.
- Mam nadzieję, że Daria zatańczy tak jak na treningach, że po prostu się nie spali. Wiadomo, że do małych dziewczynek nie należy, więc musi włożyć w to więcej pracy i wysiłku - mówi, gdyż jest zadowolony z postępów aktorki.
(konkurencyjny) Kozaczek.pl

One ważą więcej ode mnie! :los: Po tej Widawskiej bym się nie spodziewał takiej wagi.
A tak wogóle zaniepokoiło mnie, że Kochanek wspomina cos o kolejnych edycjach. Czy on czegos nie wie, czy wie cos więcej niż publicznosć?

Luxis

Cytat: jokerHalinka Mlynkova zmieniła się nie do poznania  
no to fakt - teraz jest baaardzo ładna, jej partner z resztą też się zmienił bardzo - pozbył się włosów ;) obydwoje teraz wyglądają lepiej

Cytat: PudelekA tak wogóle zaniepokoiło mnie, że Kochanek wspomina cos o kolejnych edycjach. Czy on czegos nie wie, czy wie cos więcej niż publicznosć?
ale przestań... to pewne, że to ostatnia edycja...  żadna licząca się gwiazda już nie przyjmuje zaproszeń - to słowa Miszczaka (mimo że oglądalnosć jest dobra)