Taniec z Gwiazdami 04

Zaczęty przez alexander, Cz, 20 Kwi 2006, 15:55:37

joker

tak sobie teraz pomyslałem, że drugiego Mroczka mogli by wziąć... ale pewnie by się nie zgodził po tym co prasa wypisywała po 3 edycji o jego bracie... ale jak mu dobrą sumę zaproponują to kto wie...

podmark

Gdzies słyszałem, że własnie mu zaproponowali udział w czwartej edycji... Ale moim zdaniem to by było nie w porządku, gdyby kolejna osoba wygrała nie za umiejętnosci taneczne, a za granie w "M jak masło"...

Pudelek

A mi się zdaje, że może Polsat zablokował Mroczka kontraktem po tym "Show!Time".
Zresztą wogóle wydaje mi się to mało prawdopodobne bysmy zobaczyli go w TzG4. To byłoby przegięcie. Wątpie żeby TVN wogóle rozpatrywał jego udział.

podmark

Cytat: PikachuA mi się zdaje, że może Polsat zablokował Mroczka kontraktem po tym "Show!Time".

Gwiazdy w tego typu programach mają kontrakty tylko na czas trwania danego programu - przecież nawet taka pseudo gwiazdka jak Mroczek nie będzie się równać ze zwykłym szaraczkiem, który idzie do reality show i jest przez 2 lata zniewolony kontraktem...

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 4": pierwsze gwiazdy
Czwartek, 03.08.2006, 03:20

Reporterzy "Super Expressu" poznali pierwsze nazwiska gwiazd, które pojawią się w czwartej edycji "Tańca z Gwiazdami". Uczestników obowiązuje klauzula poufnosci (w razie złamania umowy grozi kara do 30 tysięcy złotych), jednak bohaterów widowiska nakryto podczas odbywania pierwszych treningów. Pewnym jest, że w programie wezmą udział między innymi: Kaja Paschalska (popularna Ola Lubicz z "Klanu"), Magdalena Wójcik (Lilka z "Codziennej 2 m. 3"), Przemysław Sadowski (Kacper z "Samego życia") oraz Piotr Andrzejewski (który jako Peter J. Lucas próbował podbić Hollywood). Ich partnerami będą zas: Piotr Kiszka, Michał Skawiński, Edyta Herbus i Kamila Drezno. Już po ujawnieniu pierwszych nazwisk widać, że opublikowane w czerwcu w "Fakcie" rewelacje o osobach mających wziąć udział w programie, były wyssane z palca. O tym, kto jeszcze pojawi się w "Tańcu z Gwiazdami 4" dowiemy się niebawem. Nową edycję będzie można oglądać od wrzesnia w TVN.

[showmag.info na podst. Super Express]

podmark

Widać, że producenci mieli podobnie, jak z drugą edycją problem z dosztukowaniem jednej "gwiazdki" - kto zna tego Piotra Andrzejewskiego, bo ja raczej nie :/ - i biedaczek odpadnie, jako pierwszy tylko dlatego, że nie jest znany...

lol

:buzz: jak reszta okaże się takimi "gwiazdami" jak te 4 to będzie bardzo kiepska edycja przez to moze już ostatnia  :kreci:

alexander

Marne te gwiazdeczki... Kaja pewnie zatańczy z Kiszką :P

Luxis

A mi się wydaje , że ze Skawińskim ;P
Faktycznie nie za ciekawe te nazwiska... chciałbym mimo to zobaczyć Rosati i Wójcik też zapowiada się fajno - lubie ją ;)
Ale czyżby TVN nie dał nikogo z Na Wspólnej??? :? zdziwie się, jesli nikogo tam niebędzie z aktorów z tej ulicy :hmm:

Pudelek

Jak na razie kroi się niezła klapa. Ale jest jeszcze szesć nieznanych gwiazd. I wydaje mi się, że Ci utrzymani w tajemnicy będą faworytami, którzy uratują widowisko.

podmark

Łuki i Alexander - zastanawiacie się, kto z kim będzie tańczył, a w tym artykuliku SE było zawarte: ich partnerami będą  i tu wymieniona kolejnosć. Przecież, gdyby tak nie było, to by dali, że partnerami gwiazd w tej edycję będą i tu wymienione zaczynając od dziewczyn a nie od chłopaków.
Kaja Paschalska z Piotrem Kiszką
Magda Wójcik z Michałem Skawińskim
Przemek Sadowski z Herbuską :)
No i ten nieznany z Kamilą Drezno...

Pudelek

No i biedna Kamila znów wyleci jako pierwsza. To tak jak Blanka Winiarska, która wypadła w drugiej edycji jako pierwsza z modelem - hydraulikiem i w trzeciej edycji jako druga ze Stockingerem.
Biedni Ci tancerze. Ich udział zależy od gwiazd i pseudogwiazd, które im przyporządkowano.

alexander

Pikachu racja!

Mysle ,że Zakoscielny się pojawi, mam nadzieje ,że zatańczy ktos z NW a może w tej edycji nie będzie osoby z MjM. Wkrótce pewnie kolejne osoby ruszą na próby więc gazety będą pisać kto tańczy.

joker

dzisiaj na pudelek.pl można wyczytać, że oprócz wymienionych już przez admina "gwiazd" wystąpi też... Olivier Janiak :szok:
https://pudelek.pl/artykul/1097

Pudelek

Eeee tam. Olivier już był. Pewnie przyszedł na trening przed finałem finałów albo kręci kolejny odcinek"Co za tydzień".