Taniec z Gwiazdami 04

Zaczęty przez alexander, Cz, 20 Kwi 2006, 15:55:37

alexander

Zgadza się a najgorsze jest to ,że ludzie to kupują i potem plotki się roznoszą a w każdym numerze jest o głupotach... Tyle ,że takie szmatławce za marną złotówę się sprzedają, dlaczego!? Dlaczego ludzie to kupują?

A wracając do tematu TzG4... Miałem nadzieje na 12 par a tu TVN ma kłopoty ze znalezieniem 10...

Luxis

Cytat: alexanderA wracając do tematu TzG4... Miałem nadzieje na 12 par a tu TVN ma kłopoty ze znalezieniem 10...
pierwsza częsć Twojego postu mówiła wyranie, żę nie ma co czytać i chwytać tych plotek Fucktu... A w drugiej częsci (cytuje ją w moim poscie) napisałes, że TVN ma kłopoty ze znalezieniem par... skąd to wnioskujesz... chyba nie z plotek Fucktu, na które według Ciebie nie należy sie powoływać... :? a może wiesz to od TVNu :P
bo akurat moim zdaniem TVN już dawno ma pary wybrane i te pary już ćwiczą ;) przecież to logiczne skoro w każdej poprzedniej edycji uczestnicy już od 2 miesięcy co najmniej przed programem ćwiczyli, a teraz jest 1,5 miesiąca do rozpoczęcia... :P hehehe

podmark

Łuki - pary gwiazda+tancerz treningi rozpoczynają nie 2 miesiące przed programem, a 4-5 tygodni :), a więc treningi rozpoczną około 6 sierpnia, a oficjalną listę, stacja Waltera ogłosi jak zwykle - na konferencji prasowej dotyczącej nowej ramówki - około 23 sierpnia :)

Luxis

Aha no dobra, może się dziabnąłem o kilka dni :P sorki Alexander ;)

Showmag

Kolejne ploteczki, tym razem jest to twór Super Expressu:

Edyta podwójnie zawiruje na parkiecie
Edyta Herbus (25 l.) wystąpi we wrzesniu w IV edycji "Tańca z gwiazdami". Jak się nieoficjalnie dowiedzielismy, tancerka własnie podpisała kontrakt ze stacją TVN.
Artystka ma też podpisaną umowę z MTV Polska na kolejną częsć programu "W rytmie MTV", w którym uczy choreografii z teledysków zachodnich gwiazd. Zachodzilismy w głowę, czy dziewczyna podoła tym zobowiązaniom. - Edyta jest bardzo pracowita. Z pewnoscią pogodzi wszystkie projekty - uspokaja Dominika Płaza z MTV.

Pudelek

Cytat: AdminWtedy to, reality będzie konkurował z serialem "M jak Miłosć".

TVN igra z ogniem...
I się poparzy  :devil: .

Showmag

Dzisiejszy Fakt "informuje", że z udziału w TzG4 zrezygnowali: Weronika Rosati, Małgorzata Kożuchowska, Szymon Wydra, Tomasz Makowiecki. Jak dla mnie są to brednie, mające wytłumaczyć poprzednie zapowiedzi Faktu mowiące o tym, kto wystapi w programie. Nawymyslali sobie, a ze to się nie sprawdziło, to teraz muszą odpowiednio odkręcać...

Luxis

Ale Weronika Rosati na pewno bedzie uczestniczyla, w jakims wywiadzie to czytalem jak o tym wspominala ;P to ja juz sam nie wiem... normalnie mam fakto-metlik w glowie... :/

salvajito

Pewne jest tylko, że nie zobaczymy Tomka Makowieckiego i Artura Żmijewskiego ;-)
Jesli chodzi o tego pierwszego, potwierdził mi to samzainteresowany ;-)

Showmag

Za kasę nie tańczę
Steffen Moeller - przystojny, inteligentny i lubiany gwiazdor serialu "M jak miłosć" nie wystąpi w czwartej edycji tanecznego show TVN. Ma zupełnie inne zajęcia. A szkoda, bo ma swietne wyczucie rytmu, co niedawno udowodnił na weselu swego przyjaciela Paolo Cozzy (41 l.). TVN musiał mieć na tym weselu jakiegos szpiega, bo odezwali się do niego bardzo szybko. - To prawda, dzwonili do mnie organizatorzy "Tańca z gwiazdami", proponując udział w czwartej edycji programu. Ale odmówiłem - zdradził nam najbardziej lubiany Niemiec w Polsce. - Zdaję sobie sprawę, że 10 tys. złotych za jeden występ to naprawdę dobra stawka, ale ja mam inne pomysły na zabawę. Czyżby serialowy Stefan obawiał się ostrych jak brzytwa opinii Iwony "Czarnej Mamby" Pawlović i Piotra Galińskiego? Nic z tych rzeczy: od wrzesnia rusza promocja książki Moellera "Polska da się lubić", w zabawny sposób opowiadającej o zetknięciu obcokrajowca z naszym krajem. - W tej sytuacji nie mogę więc sobie pozwolić na wielogodzinne treningi przez 10 tygodni. Bo przecież chyba nie wątpicie, że doszedłbym do finału - powiedział ze smiechem Steffen.

[Super Express]

podmark

Ja tam tego Steffena nie lubię - Szwab mysli, że jest niewiadomo, jak wielką gwiazdą... Prawda jest taka, że mógłby on napędzić TVN-owi trochę widzów - jest najbardziej rozpoznawalnym uczestnikiem "Europa da się lubić" , a na dodatek gra w "M jak Masło".
Wydaje mi się , że przez pseudo-gwiazdki, które wezmą udział w tej edycji (Ci najwięksi się wycofują...) "Taniec z Gwiazdami 4" będzie notować sporo słabsze wyniki od trzeciej edycji...

alexander

4 edycja może gromadzić około 4-5 mln. Niestety ale nie można nic powiedzieć na ten temat bo nie znamy gwiazd.

Luxis

Cytat: podmarkWydaje mi się , że przez pseudo-gwiazdki, które wezmą udział w tej edycji (Ci najwięksi się wycofują...) "Taniec z Gwiazdami 4" będzie notować sporo słabsze wyniki od trzeciej edycji...
ale przecież nie jest jeszcze znana oficjalna lista uczestników :P może Cię zaskoczą ;)
ja też nie przepadam za Steffanem Mellerem :/

joker

Cytat: Łukija też nie przepadam za Steffanem Mellerem
hehehe chodzi Ci o Stefana Mellera - naszego byłego ministra spraw zagranicznych? może o Marcina Mellera - naczelnego "Playboy'a"? Ale z kontekstu wnioskuje że o Steffen'a Möller'a :)
nie obra sie o tego posta - tak mi się smieszno zrobiło :)
pozdrawiam

Luxis

hehe, nie no spoko ;P nie ważne jak sie pisze, ważne że wszyscy wiedzą o co chodzi :P hehe, faktycznie le napisałem ;) również pozdrowionka ;)