Taniec z Gwiazdami 04

Zaczęty przez alexander, Cz, 20 Kwi 2006, 15:55:37

Luxis

No, Rafał był chłopakiem Kamili Kajak z pierwszej edycji.
Ale moim zdaniem szkoda by było tej trójki, która jest od początku - powinni zostać. Zresztą wg. mnie TVN powinien zwiększyć ilosć par do 12, tak jak zrobili już w jakims kraju, w pierwszej 8, w drugiej 10, a w trzeciej już 12 par. Zresztą nawet jakby taka ilosć par została, to spokojnie jeszcze zostaje 7 nowych tancerzy, bad też z wczesniejszej edycji, ale co najmniej dwóch na pewno bedzie nowych.

Pudelek

Według mnie Rafał i spóła pewnie liczą na wyższe honorarium. W któryms numerze SE czytałem, że Ci tańczerze dotają po 200 zł za godzinę lekcji indywidualnych u nich. A za odcinek "Tańca z gwiazdami" 2 tys zł. Jestem pewny, że pracują z gwiazdami więcej niż 10 godzin. Tak więc udział w programie nie jest taki opłacalny...

Rosa

Cytat: PikachuWedług mnie Rafał i spóła pewnie liczą na wyższe honorarium. W któryms numerze SE czytałem, że Ci tańczerze dotają po 200 zł za godzinę lekcji indywidualnych u nich. .
A dostają tyle bo się wypromowali w programie.
Z jednej strony moga się dalej pokazywać w programie za calkiem niezłą kasę ktorą obecnie dostają lub mogą zrezygnować a TVN wemie nowych którzy sami się chętnie wypromują i staną się konkurencją na rynku dla Maseraka i spolki.
To NIE są gwiazdy i nie ma powodu aby dostawali po 5-6 tys za odcinek.

kuba234567

jednak Doda nie wystapi w Tancu z Gwiazdami 4. Przecierz przeszła operacje kregosłupa więc wydawało mi sie to niemozliwe.

stroz85

a ja z checia bym zobaczyl anie przybylska, age wlodarczyk i magde mazur:) sliczne Panie:)

Pudelek

Agnieszka Włodarczyk brała udział w pierwszej edycji "Tańca z gwiazdami".
A Ania Przybylska podobno wyjeżdza za granicę.

fryz22

Czytalem gdzies ze Doda i tak by nie wystapila w programie(pomijajac przyczyny zdrowotne), bo jej ukochany Majdan nie zyczyl sobie tego.

rosolek89

Ostatnio Szymon Majewski wymyslił, że powinien wystąpić z Wiesią Szymborską.

Swietny pomysł Szymus !!

podmark

Cytat: rosolek89Szymon Majewski wymyslił, że powinien wystąpić z Wiesią Szymborską.

Nie Wiesią, a jak już to Wisią , bo pani Szymborska ma na imię Wisława, a nie Wiesława.

badus

Jeżeli powstałby taniec z gwiazdami na lodzie to podaje troszkę inne typy:
-Kamil Durczok
-Anna Popek
-Anna Powierza
-Kevin Ainston
-Mateusz Kusznierewicz
-Beata Kozidrak
-Artur Żmijeswki
-Borys Szyc
-Dominika Ostałowska
-Olga Borys

I jeszcze dodałbym parę tańców do "zwykłego: tańca z gwiazdami, np. salsę, mambo, polkę, rock'n'roll czy freestyla poza finałem.

alexander

polkę :szok:  :kreci:  :buzz:  :los:  :nie!:  :?!:  :hahaha:

OK. Ja sądze ,że 4 edycja nie będzie miała popularnosci edycji 3 ale nie będzie najgorzej. Ale ciekawe kiedy tajemnica o uczestnikach wyjdzie na jaw!

podmark

Cytat: alexanderciekawe kiedy tajemnica o uczestnikach wyjdzie na jaw!

Jakies 3-4 tygodnie przed premierą, która nastąpi 10 wrzesnia, a więc informacji o uczestnikach powinnismy się spodziewać w połowie sierpnia. Na chwilę obecną, to pewnie producenci mają około 3-4 osób, które ostatecznie potwierdziły udział w tym programie.

Pudelek

Cały czas wydaje mi się, że w tej edycji będzie 12 par. Nie głupie byłoby to posunięcie. TVN przedłużyłby swój niedzielny sukces o dwa tygodnie.

podmark

Mi też się wydaje, że zwiększą liczbę par. Podczas drugiej edycji były zorganizowane 3 wieczory wyborcze i dzięki temu ta edycja trwała tak jakby 13 tygodni. Przedłużenie niedzielnego sukcesu o dwa tygodnie może mieć jeszcze jedną korzysć dla TVN - odcinki będą dłuższe - i to o jakies 12 minut... A więc można nadać więcej reklam :). Tylko kto by wytrzymał prawie 2 godziny oglądając tańczące starsy ??

Pudelek

Oto się nie martw. Napewno się znajdą chętni.
Tymczasem jak wynika z ostatnich doniesień, TVN ma problemy z naborem gwiazd. Przede wszystkim odmawiają udziału piosenkarki: Edyta Górniak (ponoć po raz czwarty zajęta nagrywaniem płyty), Natalia Kukulska (chce uniknąć ewentualnych plotek o rzekomym romamsie ze swoim tancerzem) i Doda.
Według mnie boją się przegranej z kolejną gwiazdą serialu. A serialowych aktorów chętnych do udziału w programie nie brakuje.