Taniec z Gwiazdami 04

Zaczęty przez alexander, Cz, 20 Kwi 2006, 15:55:37

Showmag

Kto wystąpi w "Tańcu z Gwiazdami 4"?
Niedziela, 14.05.2006, 00:04

W czwartej edycji programu "Taniec z Gwiazdami" prawdopodobnie wystąpią Doda i gwiazdy "Idola": Monika Brodka, Szymon Wydra i Tomek Makowiecki. Telewizja TVN wykonała już pierwsze telefony, celem ustalenia terminów nagrań. W przypadku Dody konieczna prawdopodobnie będzie konsultacja lekarska. Związane jest to z operacją kręgosłupa, jaką niedawno przeszła piosenkarka. Niewykluczone, że producenci programu wezmą pod uwagę głosy internautów, którzy dopominają się o Mandarynę. O tym, kto ostatecznie wystąpi w czwartej edycji "Tańca z Gwiazdami", przekonamy się za kilka miesięcy. Program emitowany będzie od wrzesnia w TVN.

[Fakt]

Luxis

Wg. mnie w nowej edycji powinni lekko studio "przemeblować", odswieżyć, a nie jury - jury jest wporządku ;) bynajmniej jest jakis kontrast :P
Jesli domysły Faktu się ziszczą, to bedzie bosko i ciekawie ;) a oglądalnosć wtedy by na pewno niespadła ;) jeszcze dadzą Wisniewskiego i Górniak i będzie git, będzie przesmiesznie ;D hehe

joker

gwiazdy Idola, ale Janosz wsród nich nie ma, myslę że powinni ją dać zamiast Makowieckiego. Moje takie ciche i wiem, że nie spełnione marzenie to zobaczyć Chylińską w TzG

Pudelek

Wątpie żeby Chylińska zostawiła swoje malutkie dziecko w domu.

Luxis

Pragnę powiedzieć, że na forum z edycji na edycję liczba postów w tematach Tańca z Gwiazdami rosnie bardzo szybko, tzn.: Taniec z Gwiazdami 1: 6 stron postów, TzG 2: 11 stron postów, TzG 3: narazie 14 stron postów. :) a TzG 4 narazie 2 strony - ale dopiero raczkuje :P
Natomiast moim marzeniem 4 edcyji jest: aby zmodyfikowali lekko studio, wydali CD z przebojami orkiestry Adama Sztaby, byłoby niezmienne jury, przyjechały gwiazdy swiatowe zaspiewać w formie gosci na niektóre odcinki ;)

P.S.To mój 1100 post!!!  :devil:  :szok:  :los:  :aniolek:

Bosak

(Raczej) pewne jest, że do kolejnej częsci jak zwykle wezmą kogos z M jak Miłosć i Na wspólnej. Cos mi się podejrzewa, że Mucha bąd Kożuchowska :P

Pudelek

Weronika Rosati w czwartym "Tańcu z gwiazdami"

Szefostwo telewizji TVN potwierdziło informacje o przygotowaniach do czwartej edycji "Tańca z gwiazdami". Realizatorzy mówią, iż niemal stuprocentowy jest występ aktorki Weroniki Rosati i piosenkarki Doroty "Dody" Rabczewskiej.
  - Nie zabijamy kury, która znosi złote jajka - mówi Edward Miszczak, dyrektor programowy TVN. - Czwarta edycja będzie na pewno - podkresla w rozmowie z serwisem Wirtualne Media.
  Na razie prace nad czwartą edycją programu są na wstępnym etapie. Ekipa skoncentrowała się przede wszystkim na objazdowej wersji show - "Telewizyjnym szaleństwie", która rusza już w najbliższą niedzielę, 28 maja. Wybrane pary z dotychczasowych edycji programu popisywać się będą swoim kunsztem tanecznym przed widzami zgromadzonymi w halach sportowych w takich polskich miastach, jak Bydgoszcz, Łód, Poznań, Włocławek, Opole, Katowice, Warszawa, Rzeszów, Bełchatów i Wrocław.
  Jeżeli zas chodzi o czwartą edycję, telewizja chce swoich odbiorców zaskoczyć nowymi gwiazdami. Na dzień dzisiejszy niemal pewny jest występ aktorki Weroniki Rosati i piosenkarki Doroty 'Dody' Rabczewskiej.
  - Pojawią się aktorzy z seriali. Oni napędzają zainteresowanie. Nie będzie tak, że gwiazdy pochodzić będą z jednej branży - mówi anonimowo osoba biorąca udział w organizacji programu.
  Być może twórcy zaskoczą nas także nową scenografią. Nie zmienią się natomiast jurorzy (aktorka Beata Tyszkiewicz, piosenkarz Zbigniew Wodecki, choreograf Piotr Galiński i mistrzyni Polski w tańcu Iwona Szymańska-Pavlović) oraz prowadzący (Hubert Urbański i Katarzyna Skrzynecka).
  Przypomnijmy, iż trzecia edycja "Tańca z gwiazdami" zakończyła się w niedzielę, 14 maja. Jej zwycięzcami zostali znany z serialu "M jak miłosć" Rafał Mroczek i mistrzyni tańca Aneta Piotrowska. Co niedzielę, kiedy program był emitowany na żywo, przed telewizorami zasiadało srednio 6, 7 miliona osób (dla porównania drugą edycję oglądało srednio 5 milionów widzów, a pierwszą 3, 4 miliona). Z reklam emitowanych w trakcie show TVN zarobiła około 25 milionów złotych (na drugiej edycji stacja zarobiła 18 milionów, a na pierwszej - 8 milionów).
  Czwarta edycja ma trafić na antenę TVN po wakacjach.

Luxis

I jedno z moich marzeń się spełni - będzie jakas zmiana scenografii - to potwierdził TVN oficjalnie także ;)

kuba234567

To zmiany i nowe pary. Pewnie bedzie ciekawie. :)

Pudelek

Doda nie zatańczy
Wbrew pojawiającym się plotkom, Dorota "Doda" Rabczewska nie pojawi się w kolejnej edycji programu "Taniec z gwiazdami".
Kilka dni temu dziennik "Fakt" podał informację, że w kolejnej edycji "Tańca z gwiazdami" mają wystąpić muzycy, w tym Monika Brodka, Szymon Wydra, Tomek Makowiecki i własnie Doda. Sama zainteresowana zdementowała pogłoski w poscie zamieszczonym na stronie internetowej zespołu Virgin. Czytamy w nim:
"W związku z pojawiającą się niemal we wszystkich mediach »ostatecznie potwierdzoną« informacją o moim udziale w kolejnej edycji programu »Taniec z gwiazdami«, niniejszym chciałabym ostatecznie ZDEMENTOWAĆ tę plotkę. W »Tańcu z gwiazdami« nie wystąpię, choćbym nawet chciała, ze względu na przebytą zaledwie miesiąc temu ciężką operację kręgosłupa, która uniemożliwia mi wszelki wysiłek fizyczny, ciężkie treningi, wyginanie się itp., które w »Tańcu z gwiazdami« są podstawą dobrego występu. Tym większe jest moje zdziwienie, że o tym pomysle dowiedziałam się z mediów:-). Dziękuję twórcom programu za zainteresowanie moją osobą, jednak zdecydowanie oswiadczam, że w kolejnym »Tańcu z gwiazdami«, moi drodzy fani, mnie nie zobaczycie. Zdrowie jest ważniejsze od bycia gwiazdą o czym zaspiewam Wam w naszej nowej piosence podczas najbliższego festiwalu w Opolu...:-)
Doda".

Byłem pewny, że to nieprawdziwa wiadomosć o rzekomym udziale Dody w kolejnej edycji. Zapewne Doda byłaby słabym uczestnikiem. A jest ona na tyle sprytną osobą, że pcha się tylko tam gdzie ma szansę wygrać. Dlatego na Eurowizji również jej pewnie nie zobaczymy.

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 4" potwierdzony

Telewizja TVN oficjalnie potwierdziła rozpoczęcie przygotowań do czwartej edycji "Tańca z Gwiazdami". "Nie zabijamy kury, która znosi złote jajka. Czwarta edycja będzie na pewno" - mówi Edward Miszczak, dyrektor programowy TVN. Mówi się, że być może w programie udział wezmą: Weronika Rosati, Maciej Zakoscielny, Monika Brodka, Szymon Wydra i Tomasz Makowiecki. Wbrew wczesniejszym spekulacjom, w widowisku zabraknie piosenkarki Doroty "Dody" Rabczewskiej. "W związku z pojawiającą się niemal we wszystkich mediach 'ostatecznie potwierdzoną' informacją o moim udziale w kolejnej edycji programu 'Taniec z Gwiazdami', niniejszym chciałabym ostatecznie zdementować tę plotkę. W 'Tańcu z Gwiazdami' nie wystąpię, choćbym nawet chciała, ze względu na przebytą zaledwie miesiąc temu ciężką operację kręgosłupa, która uniemożliwia mi wszelki wysiłek fizyczny, ciężkie treningi, itp. Tym większe jest moje zdziwienie, że o tym pomysle dowiedziałam się z mediów. Dziękuję twórcom programu za zainteresowanie moją osobą, jednak zdecydowanie oswiadczam, że w kolejnym 'Tańcu z Gwiazdami', mnie nie zobaczycie. Zdrowie jest ważniejsze od bycia gwiazdą"- zdementowała pogłoski Doda. Póki co, poszukiwania gwiazd trwają. "Pojawią się aktorzy z seriali. Oni napędzają zainteresowanie. Nie będzie tak, że gwiazdy pochodzić będą z jednej branży"- mówi jedna z osób biorących udział w przygotowaniach do programu. "Taniec z Gwiazdami 4" pojawi się na antenie TVN we wrzesniu, być może w nowej scenografii. Widowisko dalej prowadzić będą Hubert Urbański i Katarzyna Skrzynecka, nie zmieni się także skład jury.

[showmag.info]

alexander

Musi być jakas bomba przyciągająca widzów, taką bombą w 3 edycji była Olka Kwasniewska, jednak mysle ,że udział Mandaryny mógłby przyciągnąć widzów do TV.
Ciekaw jestem kogo z "Na Wspólnej" wciągną do TzG4?? Może Grażynę Wolszczak a może Ewę Gawryluk. A z "MjM"?? Teresa Lipowska?? a może ten cały wspaniały LUCEK??  :ubaw:  :ubaw:  :ubaw:  :ubaw:  :ubaw:

Luxis

A co wy na to, gdyby zaprosili Alicje Bachledę-Curus, albo Anię Przybylską ;D
wg. mnie pewniakiem jest Zakoscielny, Brodka, i Magda. M lub Niania ;)

alexander

Przybylska jak najbardziej ale Curus  :hmm:

Mysle ,że na 100% zobaczymy Brodke która będzie próbowała ratować swoją karierę no i cos czuje ,że wystąpi także Magdalena Cielecka (Dorota z  "Magda M."), ostatnio dużo jej w TV.

Pudelek

Tu znajduje się wywiad z Rafałem Maserakiem dla "Gali":
https://gala.onet.pl/1,1336035,1,1,rafal_maserak,gwiazdy.html
Jednak co ważne dla tego tematu to, to że wszyscy tańcerze biorący udział w programie od pierwszej edycji chcą się wycofać. (Chodzi o Magdę Soszyńską, Annę Głogowską i oczywiscie Rafała Maseraka).
Poza tym (nie wiem czy dobrze wszystko zrozumiałem) nową partnerką Rafała (nie tylko na parkiecie) jest Magda Soszyńska :szok: ! (Muszę przyznać, że facet ma dobry gust :los: ).