Taniec z Gwiazdami 04

Zaczęty przez alexander, Cz, 20 Kwi 2006, 15:55:37

Pudelek

Mroczek do tancerki: "Pokaż cycki!"  :devil:  :los:

Marcin Mroczek ma chyba dosć swojego wizerunku grzecznego chłopca. Na razie wychodzi nie tyle na macho, co na prostaka, ale zobaczymy, co będzie dalej.
Fakt donosi, że podczas jednego z treningów uraczył swoją partnerkę Edytę Herbus, takimi oto tekstami: "Nosisz stringi?", "Pokaż cycki!" i  "Ja tu rządzę!". Co na to Edyta?
No, zdziwiłam się troszeczkę. On taki grzeczny, ułożony na zajęciach, a nagle zaczął żartować i to w ten sposób.
Herbus stara się zbagatelizować sprawę:
To nie było nic takiego, o co mogłabym się obrazić. Owszem, zdziwiło mnie to wtedy, gdyż były to nasze pierwsze podrygi...
Fakt spytał narzeczoną Mroczka - Agnieszkę Popielewicz, co o tym sądzi:
Znam ten cytat na pamięć... To był feralny zwrot, jestem przekonana, że Marcinowi zdarzyło się to raz i więcej już nigdy niczego takiego nie powtórzy. Nigdy nie spotkałam się z takim jego zachowaniem.

Pudelek.pl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Taniec z gwiazdami" nadal rekordowy

Według badań AGB Nielsen Media Research przeprowadzonych na zlecenie serwisu Wirtualne Media "Taniec z gwiazdami" to ciągle najpopularniejszy program telewizji TVN.

Drugi odcinek popularnego show, w którym gwiazdy popisują się przed kamerami swoimi nowymi umiejętnosciami tanecznymi i rywalizują o głosy widzów oraz dobre oceny jury, a przede wszystkim o Kryształową Kulę, przyciągnął przed ekrany telewizorów ponad 6 milionów widzów.

Pod względem oglądalnosci show został pokonany jedynie przez serial "M jak miłosć", który zgromadzić potrafi nawet po osiem milionów osób na odcinek. Popularnoscią cieszą się także inne serialowe produkcje, w tym "Na Wspólnej" (niemal 4 miliony widzów), "W-11 Wydział Sledczy" (powyżej 4 milionów widzów) i "Zagubieni" oraz "Na dobre i na złe" (widownia także w granicach 4 milionów osób)

Witualnemedia

Luxis

No i wasze spekulacje na temat spadającej oglądalnosci się nie sprawdzają :P hehe ;) kiedys pisaliscie, że nowa edycja będzie miała 3, 4 mln ;P heh ja obstawiałęm 5, 6 ;)
Co do nowej edycji, to nie jest taka zła... Kinga super tańczy i jest moja faworytką i super, że ludzie tak na nią głosują :P szkoda mi Izy i Michała że odpadli jako pierwsi, cieszy mnie spadająca popularnosć Mroczka ;) (oby), tylko żeby Przemek z Anetą nie wygrali... juz lepiej Kinga albo jeszcze ktos inny, ale nie juz z MjM :/

Pudelek

Ja nie obstawiałem drastycznego spadku oglądalnosci do 3 lub 4 milionów ale dalej utrzymuje, że ta edycja będzie miała mniejszą widownie niż dwie ostatnie edycje.

alexander

Kibicuje Kindze, jej nie da się nie lubić. Nie podobają mi się tańce Marii Wiktorii i Kaji (choć tą drugą darze wielką sympatią). Podoba mi się i wiem ,że Przemek Cypriański się rozwinie bo ma dryg do dancingu... ON i Kinga mają szanse na kryształową kulę. Może w 5 edycji zobaczymy Marcina Mellera hehe bo to najlepszy przyjaciel Kingi.

Luxis

Cytat: alexanderON i Kinga mają szanse na kryształową kulę
wywnioskowałes to z artykółu Onetu?? :?
Do 5 edycji obstawiam Anie Muche, Jolante Pieńkowską, Weronike Rosati, Adamam Małysza/Otylie Jędrzejczak, Alicje Bachlede-Curus, Magdalene Stuzyńską/Anne Przybylką, Agnieszke Dygant.

alexander

Nie wywnioskowałem to na podstawie swoich obserwacji i wiem ,że Steffano swoim charakterem zjedna sobie publikę a Kinga swoją urodą i mysle takim seksapilem rzuci nas na kolana podczas tańca.

podmark

Analizując wyniki ostatniego głosowania widzów myslę, że jutro z programu odpadnie Magda Wójcik :). No niestety, mimo, że przyzwoicie tańczy to taki totalnie pozbawiony tanecznego talentu rudzielec (czyt. Paschalska) przeslizgnie się do czwartego docinka, w którym ... odpadnie :D :bravo: .
Tak ogólnie to bardzo mnie denerwuje Piotrowska - nie znoszę jej po prostu za ten swój idiotyczny usmiech i w ogóle całokształt - dla mnie jest taką typową pustą lalą...

Pudelek

Bardzo się cieszę, że wypadła Paschalska, która ogólnie słabo tańczyła we wszystkich odcinkach. Chociaż w trzecim odcinku najbardziej rozczarowała mnie sztywna samba Wójcik przypominająca bardziej balet. No i Robert Rowiński tak bardzo wywijał, że Magda naprawdę wyszła przy nim na sztywniaczkę  :P .

Luxis

ogólnie Taniec mi się podoba. Mam nadzieje że wygra Kinga, która spotka się w finale z Wałęsówną ;]
P.S.Obstawiam, że jutro odpadnie Wójcik albo niestety Peter Lucas.

Pudelek

Wypadnie Magda Wójcik lub Przemysław Sadowski.

A oto kolejne newsy z Pudelka:

Wałęsówna szaleje

Super Express donosi, że niedzielny wieczór, tuż po zakończeniu kolejnego odcinka Tańca z gwiazdami, Maria Wałęsa spędziła nadzwyczaj rozrywkowo.

Około wpół do drugiej nad ranem, Wałęsówna wyszła z jednej z warszawskich restauracji wraz z Agnieszką Popielewicz i Marcinem Mroczkiem. Maria wyranie chwiała się na nogach, a wsadzona do taksówki natychmiast położyła się jak długa na tylnym siedzeniu. Co więcej, okazało się, że w restauracji została już tylko Joanna Liszowska z narzeczonym oraz czterocyfrowy rachunek do zapłacenia. W końcu zajęła się tym Liszowska. Wałęsówna odjechała do domu. A własciwie - została odwieziona. Mamy nadzieję, że nie zgubiła kluczy.

Pozostaje przytoczyć tylko słowa, jakie wypowiedział w Sztosie Cezary Pazura: Bo pić to trzeba umić. Zwłaszcza, kiedy jest się osobą, którą sledzą paparazzi.

Edyta Herbus jedzi bez zapiętych pasów!

W sieci pojawiło się wideo znanej z Tańca z gwiazdami Edyty Herbus (partnerka Marcina Mroczka, a wczesniej Kuby Wesołowskiego). Edyta próbuje w nim sił jako wokalistka i wszystko byłoby pięknie, ale... No własnie - jedzie samochodem bez zapiętych pasów. Poza tym wygląda dosyć nietrzewo. Jej zachowanie nie przystaje do lansowanego przez nią wizerunku grzecznej dziewczyny. Oczywiscie nie mamy nic przeciwko dobrej zabawie, ale to nie jest Edyta Herbus, jaką znamy z telewizji. Zobacz wideo:
https://wrzuta.pl/film/cavjd71wKP

PS Nie wiedziałem (ale się teraz dowiedziałem), że Edyta była dziewczyną Davida z Amazonek!

podmark

No i po Wójcikowej w "Tańcu"  :gwizd:  Se potańcyła :D Ogólnie to bardzo podobało mi się to, że Mroczek w klasyfikcji sędziowskiej był na samym końcu :D. Wkurzył mnie Wodecki, bo nie dał Sadowskiemu 9 punktów, które nawet dała Pavlović - jak dla mnie to zwykłe chamstwo... On przecież zawsze dawał więcej od Mamby...
No i zastanawiła mnie jedna rzecz po ogłoszeniu werdyktu - gdzie się podziały kwiaty dla Magdy Wójcik ??!!! Przecież to pierwszy odcinek, w którym Urbański nie dał bukietu  :obrazony:  A może se wziął, bo już wspominał, że to pewnie tak miło dostawać kwiaty... I powiedział producentce, że mu ukradli po drodze z kulis na plan  :devil:

Showmag

Przez mamę nie zatańczy w "Tańcu z Gwiazdami"
Karolina Wajda marzy o tym, by wziąć udział w tanecznym show TVN. "Zazdroszczę wszystkim, którzy występują w tym programie, bo to wspaniała okazja, by nauczyć się tańczyć" - mówi.

Niestety, Karolina nie może pojawić się w "Tańcu z Gwiazdami" ze względu na mamę - Beatę Tyszkiewicz. "A ja uwielbiam tańczyć. Nawet kiedys chodziłam na kurs tańca towarzyskiego i teraz żałuję, że nie mam już na to czasu" - zdradza Karolina. Z kolei Beata Tyszkiewicz mówi: "Nie mogłabym już wtedy być jurorką, bo pojawiłyby się zarzuty o stronniczosć. A przyznaję, że bardzo bym nie chciała rezygnować z Tańca z Gwiazdami".

[Super Express]

Luxis

Ja twierdze że w finale będzie Kinga Rusin i Liszowska Asia ;) i wygra Kinga ;]
A jutro odpadnie Sadowski ..
P.S.Teraz mi się przypomniało, że w tej edycji chyba na 100% miała się znaleć Weronika Rosati, czyż nie??

Pudelek

W finale znajdą się Kinga Rusin i Przemek Cypryański. Na szczęscie wygra Kinga Rusin. (No chyba, że wszystkie głosy Mroczka przejdą na Przemka). A przed Liszowską niestety może być jeszcze Mroczek  :( .

Luxis

A zastanawialiscie się co TVN zaproponuje po Tańcu??? Może na lodzie taniec, albo spiewanie z gwiazdami :P ???