Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

alexander

Tak kazał czekać nam do wrzesnia :D A do tego czasu musimy czytac w "gazecie" której nazwa zaczyna się na F....... co ,kto, jak i gdzie :)

kuba234567

nastepna edycja we wrzesniu torche czekac trzeba. Mysle ze bary będa ciekawe i warto bedzie czekać.

Luxis

No ogólnie poziom był faktycznie wyrównany, lecz Kwasniewska z Maserakiem i tak mieli przewagę 2 punktów, ale publika zdecydowała inaczej (szkoda, że procentów nie podają ile osób na kogo głosowało, jak w barach), zaskoczył mnie Mroczek z Freestylem :P to było dobre :)
Już sie niemogę doczekać następnej edycji :P
A w tej wielkiej TANIEC Z GWIAZDAMI TOUR 2006 niebędą tylko uczestnicy z 2 edycji, a także kilka par z 3 edycji zadeklarowało uczestnictwo :)

alexander

Dzis w "gazecie" FAKT mamy artykuł o udawanej miłosci Mroczka do Piotrowskiej...
Ta sama sytuacja miała miejsce z Kasią Cichopek, ale ona naprawdę zakochała się w Marcinie, nie dawno w TV kablowej w mojej miejscowosci emitowali spotkanie z fanami(nie wiem czemu mnie tam nie było  :hmm: ) I wyglądali przeslicznie razem, często dawali sobie buzi, tańczyli pięknie. A miłosć Mroczka w pewnym sensie może być udawana, moim zdaniem ci chłopacy - bracia, zrobią wszystko dla popularnosci!

Pudelek

Oto artykuł o którym wspominał Alexander:

Mroczek w klubie ze striptizem!
  Chociaż pewnie nikt się do tego otwarcie nie przyzna, na pewno wiele osób głosowało w kolejnych odcinkach Tanća z gwiazdami na Rafała Mroczka i Anetę Piotrowską także dlatego, że chciało nagrodzić i zobaczyć w finale, a może nawet na podium, zakochaną parę. Czyżby publicznosć została jednak nabrana w cyniczny sposób przez młodego aktora?
  Fakt donosi, że w niedzielę po zakończeniu emisji finałowego programu, Mroczek nie zawiózł swojej nowej dzieczyny Anety Piotrowskiej do klubu Foksal 22, gdzie bawiła się ekipa. Spędził tam nieco czasu, ale szybko się wymknął i udał ze swoim kolegą... do klubu ze striptizem na ulicy Zgoda. Po zapłaceniu 40 złotych za wejscie, spędził wieczór, patrząc się na dziewczyny tańczące na rurze.
  Około czwartej nad ranem wyszedł z klubu z kolegą oraz dwiema dziewczynami. Żadną z nich nie była "jego" Anetą. Potem zjadł jeszcze kebaba i wrócił do domu. Teraz aktor udaje, że niczego nie pamięta.
  Anetka była zbyt zmęczona, więc szybko pojechała do domu. A że ja byłem jeszcze głodny, to ze swoim przyjacielem postanowiłem pójsć na kebab - wyjasnia.
  Wizyty w klubie ze striptizem nie komentuje. Dziwne, że podobno zakochana para nie miała dla siebie czasu tuż po tak długo oczekiwanym wspólnym zwycięstwie. Cóż, najwyraniej nie są w sobie aż tak zakochani, jak mówią...

Wow. To Ci dopiero nowina! Ale to sledztwo Faktu to wręcz misja specjalna  :P .
Nic już nie zmieni faktu, że wygrał Mroczek. Więc według mnie to wszystko jest mało istotne.

kuba234567

No to nowa sensacja bedzie. Niesamowite ;p. Ale już po finale wiec nic to nie zmieni, jesli miało zmienic wogóle wyniki głosowania.

alexander

Ale trzeba spojrzeć także na to ,że należała mu się wygrana. Mysle ,że jesli naprawdę udawał miłosć to tylko dlatego żeby zapewnić sobie zwycięstwo bo obawiał się Oli. Ale to nic nie zmieni tylko tyle ,że mogą go pogrążyć.

Pudelek

Ciąg dalszy tematu miłosci Mroczka i Piotrowskiej. Tym razem relacja załamanej ( :devil:)  Anetki:

Mroczek zostawił Anetę!
Doniesienia o tym, że Rafał Mroczek cynicznie zakpił sobie z publicznosci, udając zakochanego w swojej partnerce z Tańca z gwiazdami - Anecie Piotrowskiej, potwierdzają się. Co więcej, wychodzi na jaw, że Aneta brała w tym przedstawieniu udział nieswiadomie.
Nie wiem, jaka czeka nas przyszłosć... Jednego jestem pewna, że obdarzyłam Rafała wielkim uczuciem. Do tej pory nie miałam powodu, aby wątpić w uczucia Rafała do mnie. Na każdym kroku w czasie treningów, dawał mi dowody miłosci - wyznała Aneta reporterom Faktu.
Od niedzieli, kiedy zdobył Kryształową Kulę, Mroczek nie kontaktował się jednak ze swoją dziewczyną. Ona zas zaczyna łączyć fakty, na które przedtem wolała nie zwracać uwagi. W niedzielę Rafał nie pojechał z nią na pożegnalną imprezę ekipy, a kiedy tam się zjawił, ignorował Anetę. Potem, o czym pisalismy, udał się do klubu ze striptizem. Wyszedł z niego nad ranem w towarzystwie dwóch kobiet. Jak pisze Fakt:
Partnerka Rafała Mroczka (24 l.) z "Tańca z gwiazdami", Aneta Piotrowska (20 l.) jest w szoku. Od dziennikarzy Faktu dowiedziała się, że po niedzielnym finale jej chłopak, zamiast wrócić do domu, szukał rozrywki w nocnym lokalu. On, mimo że opublikowalismy zdjęcia, jak wchodzi do klubu go-go, wszystkiego się wypiera. Nic dziwnego. Wygląda na to, że miłosć którą deklarował Anecie, to po prostu sciema. Miała mu pomóc zwyciężyć i zdobyć Kryształową Kulę.
Czy fani popularnego aktora nie odwrócą się od niego teraz, kiedy prawda wyszła na jaw? Ciekawe też, czy Rafał i Aneta zatańczą razem w objazdowym Tańcu z gwiazdami... A może na potrzeby występów nadal będą udawać zakochanych?

kuba234567

Chodziło mi o to że nic nie zmieni w programie. A po programie to co innego , wygrał go i tyle nic już tego nie zmieni. A swoja drogą to to był by numer jakby udawali na tym objazdowym tancu z gwiazdami. Niesamowite... :)

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 3": wielka kasa
Niedziela, 21.05.2006, 20:57

Chociaż Ola Kwasniewska przegrała walkę o Kryształową Kulę, to jej trud nie poszedł na marne, a nawet się opłacił. Za udział w programie prezydentówna zarobiła 80 tysięcy złotych (8 tysięcy złotych za odcinek). Nawet triumfujący Rafał Mroczek jej nie przegonił. Gwiazdor serialu "M jak miłosć" zarobił 20 tysięcy mniej (6 tysięcy złotych za odcinek). Z kolei partnerka Mroczka, Aneta Piotrowska i tańczący z Kwasniewską Rafał Maserak, zarobili po 20 kawałków na głowę (2 tysiące złotych za odcinek). W finale kasa była jednak mniej ważna. Obie pary chciały sięgnąć po drogocenną statuetkę. Co ciekawe, to nie Rafał Mroczek i Ola Kwasniewska zarobili najwięcej na "Tańcu z Gwiazdami". Tytuł kasiarza powędrował do prowadzącego, Huberta Urbańskiego. Prezenter za jeden odcinek inkasował od 12 do 15 tysięcy złotych, co daje razem sumę wynoszącą ponad 120 tysięcy złotych.

[Super Express]

Luxis

Oooo :shock: a to niele zarobili! U mnie w domu wszyscy się zastanawiali ile zarabiają ;)

alexander

Dzis w programie "Szymon Majewski Show" o 21:30 oczywiscie na TVN wystąpiła Ola. Córka prezydenta, pani psycholog była gosciem w programie. Podczas Show jednego z najweselszych i najsmieszniejszych polskich ludzi Ola Kwasniewska odbyła wietnamski masaż stóp, wygrała teleturniej "Końca nie widać", "uprawiała sex z Szymonem" a także została asystentką Szymona podczas fikcyjnego rozdania nagród "Swiry" :)

Showmag

Fenomen "'Tańca z Gwiazdami"
Piątek, 26.05.2006, 22:19

"Taniec z Gwiazdami" znów wyludnił ulice miast. Dlaczego do niedawna niepopularny taniec towarzyski robi taką furorę? Finałowe zmagania przyciągnęły do ekranów prawie 7,5 mln widzów. Każdy odcinek trzeciej edycji programu oglądało srednio 6,7 mln osób (wg danych AGB Nielsen Media Research). Dla porównania drugą edycję oglądało 5 mln widzów, a pierwszą 3,4 mln. Skąd bierze się tak wielka popularnosć tego widowiska?

"Taniec z Gwiazdami wziął to, co najlepsze z dawnych reality show, czyli prawdziwe uczucia wypełzające na twarze gwiazd"- twierdzi prof. Wiesław Godzic, medioznawca. W programie tym, sławy pocą się na treningach, upadają, nabijając sobie siniaki, i czasem nie noszą makijażu. "Lubię tę determinację i zacięcie, z jakim ćwiczą i dają z siebie wszystko"- podkresla Justyna, mama piątki dzieci. Podoba nam się szczególnie to, że program nadawany jest na żywo. Na Forumowisko.pl AmuSka pisze wprost: "W związku z tym, że to jest na żywo, zawsze mam nadzieję, że ktos się potknie, wywali, no że po prostu spali się na wizji i od tego nie będzie odwrotu". Kuba Wesołowski- aktor znany z serialu "Na Wspólnej", był uczestnikiem drugiej edycji: "Myslę, że sukces "Tańca z Gwiazdami" leży w połączeniu dwóch formatów: reality show i programu gwiazdorskiego. Widz może zobaczyć znanych ludzi w nieco innych sytuacjach niż zwykle, ma szansę poznać ich z drugiej strony". To zdanie podziela Olivier Janiak, zwycięzca pierwszej edycji: "Gwiazdy występują w nowej roli. Niczego nie udają, mają konkretne zadanie do wykonania, a ich rywalizacja ma niemal sportowy charakter. Myslę, że dodatkowym atutem programu jest to, że widz może oceniać uczestników". Ale "Taniec z Gwiazdami", choć pokazuje gwiazdy od ludzkiej strony, pozostaje wspaniałym show. "Mnóstwo tu pięknych kobiet w egzotycznych strojach, zmysłowych ruchów tancerzy, swiateł i żywiołowej muzyki. Po prostu wulkan energii. To błyszczące cekinami widowisko rodem z Broadwayu i musical w stylu 'Chicago'. To rozrywka na swietnym poziomie"- dodaje Olivier Janiak. "Jest bardzo kolorowo i lubię patrzeć, jak tańczą"- uważa Magda, studentka Uniwersytetu Sląskiego. Ale show ma to do siebie, że prędzej czy póniej opada kurtyna. Pytanie brzmi, jak długo jeszcze będziemy chcieli dawać się uwodzić roztańczonym gwiazdom? Jak wytrzymały jest widz i ile można eksploatować jeden temat, zanim się znudzi? No i czym wtedy TVN zastąpi ten ogromny sukces? Na razie jednak nikt nie zaprząta sobie tym głowy. Ledwo opadła nieco temperatura po finale, a znów robi się gorąco - czeka nas wielkie ogólnopolskie tournée i nabór sław do kolejnego sezonu.

[Katarzyna Drzyzga, Gazeta.pl]

kuba234567

To rzeczywiscie fenomen imponujace statystyki, ciekawe czy bedzie tak dalej.

Showmag

"Taniec z Gwiazdami" rusza w Polskę
Niedziela, 28.05.2006, 00:05

Już dzis startuje długo oczekiwana trasa z udziałem finalistów programu "Taniec z Gwiazdami". Na pierwszy koncert organizatorzy zapraszają do Gdańska. W Hali Oliwia trasę zainaugurują dwa występy o 16:00 i 19:00. W kolejnych dniach tygodnia widowisko zobaczą widzowie w Bydgoszczy oraz w Łodzi. Na trasie koncertowej, która obejmie 11 największych miast w Polsce, zobaczymy: Małgorzatę Foremniak i Rafała Maseraka, Katarzynę Cichopek i Marcina Hakiela, Piotra Gąsowskiego i Anię Głogowską, Agnieszkę Rylik i Marcina Olszewskiego, Conrado Moreno i Magdę Soszyńską, a także finalistów trzeciej edycji - Rafała Mroczka i Anetę Piotrowską oraz Aleksandrę Kwasniewską z nowym partnerem - Michałem Skawińskim. Z zapowiadanych w programie uczestników, podczas koncertów nie zobaczmy Joanny Jabłczyńskiej i Piotra Kiszki. Ze względu na prace na planie serialu "Na Wspólnej" oraz sesję egzaminacyjną, Joanna musiała się wycofać z udziału w trasie. Estradową wersję "Tańca z Gwiazdami" wyreżyserował Wojciech Iwański (reżyser i współtwórca sukcesu programu telewizyjnego), choreografię opracował Agustino Egurroli (najpopularniejszy dzis polski choreograf, założyciel i nauczyciel tańca z Egurrola Dance Studio), muzykę wykona Orkiestra Adama Sztaby. Całosć show dopełnią niepowtarzalne kreacje przygotowane przez Dorotę Wiliams oraz zaskakujące, efektowne swiatło i dwięk tego widowiska (po raz pierwszy w tak obszernym wydaniu w polskiej produkcji).

[Onet.pl]