Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

Showmag

Rafał i Aneta wygrali "Taniec z Gwiazdami 3"
Niedziela, 14.05.2006, 21:37

Dzis wieczorem zakończyła się trzecia edycja "Tańca z Gwiazdami". O zwycięstwo i Kryształową Kulę walczyły dwie pary: Aleksandra Kwasniewska i Rafał Maserak oraz Rafał Mroczek i Aneta Piotrowska. Finałowy pojedynek składał się z trzech tańców, a ostateczna decyzja o przyznaniu nagrody głównej została oddana w ręce telewidzów. W kulminacyjnym momencie ogłoszono, iż zwycięzcami "Tańca z Gwiazdami 3" są Rafał i Aneta. Zwycięska para zdobyła nie tylko Kryształową Kulę, ale i miłosć, która narodziła się pomiędzy obojgiem własnie na planie programu. Jesienią w TVN będzie można oglądać czwarty sezon "Tańca z Gwiazdami".

[showmag.info]

fryz22

I oto koniec :yeah:
Podobal mi sie final. Wyrownany, wysoki poziom par i dobre show to bylo to na co czekalem i sie nie rozczarowalem. Ja stawialem na Mroczka, zasluzyl sobie na wygrana(choc Ola tez niezle wywijala :bravo: ). Teraz tylko pozostaje czekac do wrzesnia :yeah: .
Dziekuje :devil:

alexander

Ehhh, spodziewałem się tego. Ale miałem do końca nadzieję, że Olka wygra. I Ola i Rafał tańczyli pięknie. Chciałem aby wygrała pani psycholog bo po 1 nie lubie Mroczków, po 2 nie lubię M jak miłosć, po 3 Olka jest przezabawna, po 4 Olka i Rafał od początku pokazywali klasę ...  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo: Brawo dla Oli, dla mnie jest najlepsza. Co powiecie aby po 4 edycjach zrobili: Taniec z gwiazdami THE BEST. Zwycięscy z wszystkich 4 edycji walczyli by o złotą kule mistrza tańca wsród gwiazd. Ale zostańmy przy 3 i 4 a potem pomyslimy  :yeah:

joker

hehehe Mroczki rządzą :) Też myslę, że mu się należało w szczególnosci za ten freestyle - zaskoczył mnie :P A sms'a w końcu nie wysłałem. A i jeszcze jedno - a Maserak kolejny raz spoczął na drugim miejscu :/

iza4501

Super, że Mroczek wygrał, swietnie tańczył :)

Bosak

Stawiałem Na Olę -___-

No, ale cóż, trzeba przyznać, że Mroczek też był dobry ;)

sharkan

Taniec z Gwizdami wg. mnie jest nudny i się nim nie emocjonuje zbytnio... ale zawsze lepszy mroczek od kwisniewskiej

Rosa

uff  :zabek:
Bałem się że kwasniewska wygra :buzz:

lol

Cytat: AdmiJesienią w TVN będzie można oglądać czwarty sezon "Tańca z Gwiazdami".

Oj to nie jest pewne nie zapomnijmy, że napisał to szmatławiec "Fakt", który już nie raz namieszał i nakłamał. :] Nawet producenci nie wiedzą czy będzie 4 edycja choć jak mówili bardzo by chcieli. :] :D ;)

Showmag

Choc na oficjalne informacje trzeba będzie poczekać, to po wynikach oglądalnosci pewne jest, że będzie czwarta edycja i raczej na niej się nie skonczy.
Nie zabija się kury znoszącej zlote jajka i tvn nie pozbędzie się programu, który plasuje się na pierwszej pozycji w ramówce stacji.

alexander

Zgadzam się z Adminem, wielki finał TzG3 obejrzało 7,4 mln. Natomiast w pierwszej edycji TVN na reklamach zarobił 8 mln, na drugiej edycji 18 mln natomiast podczas finału trzeciej edycji TVN zarobiło 25 mln!! Mysle ,że 4 edycje zobaczymy... :) I znów Maserak dojdzie do finału i zajmie 2 miejsce hehe :)

podmark

Cytat: alexanderTVN na reklamach podczas finału trzeciej edycji TVN zarobiło 25 mln!!

Nie podczas finału, a podczas całej edycji !!! Tak w ramach wyjasnienia...

alexander

Oj to le musiałem gdzies przeczytać :prosi: błagam o wybaczenie:D

Ale ta edycja była jak dla mnie najbardziej ekscytująca, uczestnicy najbardziej zdeterminowani i chętni do tańca a poziom był ogromny.

Showmag

Oglądalnosć "Tańca z Gwiazdami 3"
Wtorek, 16.05.2006, 00:01

W ubiegłą niedzielę zakończył się "Taniec z Gwiazdami 3". Program cieszył się największą popularnoscią sposród wszystkich dotychczasowych edycji. Srednio każdy odcinek oglądało 6,7 mln widzów (oglądalnosć pierwszej edycji wyniosła 3,4 mln widzów, a drugiej 5 mln), a finał zgromadził przed telewizorami 7,4 mln (finał pierwszej edycji oglądało 3,9 mln widzów, a drugiej 7,7 mln). Wpływy z reklam i plansz sponsorskich emitowanych podczas "Tańca z Gwiazdami 3" wyniosły 25 mln zł (kwoty brutto nie uwzględniające rabatów). Przy pierwszej edycji na emisji reklam zarobiono 8 mln, zas przy drugiej - 18 mln. Jesienią w TVN będzie można oglądać czwarty sezon "Tańca z Gwiazdami".

[AGB Nielsen Media Research]

lol

Cytat: podmark
Cytat: alexanderTVN na reklamach podczas finału trzeciej edycji TVN zarobiło 25 mln!!

Nie podczas finału, a podczas całej edycji !!! Tak w ramach wyjasnienia...

I to tylko wokół głównych wydań ;)

no ale już mamy pewnosć że bedzie 4 edycja - reżyser wczoraj w kulisach to potwierdził :zabek: