Taniec z Gwiazdami 01

Zaczęty przez Mateusz Sobecki, Pn, 09 Maj 2005, 00:03:28

Mateusz Sobecki

Uważam, że program "Taniec z gwiazdami" można zaliczyć do reality show (podobnie jak IDOL, tylko że tu tańczą a nie spiewają). Jest to niezłe widowisko. Uczestnicy się nie

zmieniają. Jest jury a telewidzowie decudują kto ma odpasć. :)

Showmag

reality show to nie jest, a raczej konkurs taneczny :) życia ludzi w nim nie zobaczymy, a to wlasnie jest glowna cechą reality show. dlatego tez wątek trafił do tej wlasnie -nowej- kategorii :)
(Idol nie jest typowym reality show, ale posiada jego cechy. Procz spiewu liczy się tez osobowosc uczestnikow, ktorzy mieszkają wspolnie w jednym hotelu- czesto towarzysza im kamery, a wszystkich mozna ciut poznac chociazby z programu "Idol Extra")

Mateusz Sobecki

Ale myslę że ta nowa kategoria będzie ciekawa i wiele interesyjących wniosków będzie można z niej wyciągnąć :-)

PS. Na głównej stronie powinny pojawiać się informacje na temat tego programu. Moge oczywiscie pomóc jesli bedzie to konieczne.

xxx

DRENTWY JEST TEN PROGRAM !!!!!! jak słysze to co mowią je Jury ( a raczej żury ) ..... zawsze tylko "tak tak ładny taniec, jestem pod wrażeniem" ........... rzygac sie chce !!!! czemu nikt tam nie mówi tego co mysli, przeciez przy niektorych tańcach to ja SPAŁEM !!!!!

jestem na nie :)

Showmag

programu nie ogladalem i nie zamierzam.

(ps. newsow o tym na stronie nie bedzie, bo to nie reality show. za to zawsze mozna pisac o programie w tym temacie i nikt nikomu nie bedzie bronil :los:)

/ps/

Na jakim programie jest ten program.

bobaas

To ciekawy program, choc jury niezbyt..

FuX

Ja jestem za "Tancem z gwiazdami", wydaje mi sie ze idol jest juz przestazaly... :)

six

mi się ten program bardzo podoba, trzymałem kciuki za age włodarczyk ale odpadła, teraz mam nadzieje ze paszt wyleci

alexander

Fajny program zacheca mnie do tanczenia  :aniolek: Ale smuci mnie fakt ,ze Kasia Skrzynecka nadsal tam jest dziwne ale on bardzo to przezywa bardziej niz inni zobaczcie tylko na wynikach!

Livia

a gdzie ten program mozna se obejrzec
coby ocenic  :gwizd:

Showmag

zdaje sie w sobote, jakos po 20 w tvn

limak86

Ja pierwszego odcinka nie widziałem, gdyż... byłem sceptycznie nastawiony. Wolałem objerzeć IDOLA :) Ale przypadkiem przełączyłem na końcówkę i chyba wtedy się przekonałem. Miło jest popatrzeć na profesjonalne tańce, szczególnie, że te gwiazdy mają tylko 7 dni na przygotowanie się z każdego z nich. Program interesująco zrobiony, oprawa graficzna i muzyczna niczego sobie. Jednak jest jeden mankament. Tak jak napisał xxx jury jest nieobiektywne. Oczywiscie nie mówię tutaj o wszystkich, bo Piotr Galiński i Iwona Pavlović są profesjonalistami i znają się na tym, co robią i mówią. Natomiast Beata Tyszkiewicz i Zbigniew Wodecki w życiu nie powiedzieli złego słowa na uczestników. I jaką wagę w takim wypadku ma ich głos?

Pudelek

Ja też na początku byłem sceptycznie nastawiony do programu. Ale teraz uważam, że ten "Taniec z gwiazdami"  jest na o wiele wyższym poziomie niż Idol!!! Jedynym minusem jest postać "pajaca" Huberta Urbańskiego i jego głupie komentarze. Chociaż Mołek też nie jest lepsza bo się myli i strzela głupie miny.
Trzymam kciuki za Katarzynę Skrzynecką bo jest naprawdę dobrą aktorką (nie serialową) oraz swietnie sobie radzi na parkiecie i Annę Korcz która naprawde się stara i robi duże postępy z programu na program.

Showmag

ajj.. przelaczalem podczas dzisiejszego idola na ten program i dla mnie to nic specjalnego, wiecej na to się na pewno nie skusze. już na samym początku zniesmaczyły mnie głupawe żarty urbańskiego. sztucznosć, usmieszki na twarzy rodem z amerykańskiego show i wyuczone "dowcipy" (ktore pewnie wprowadzono do scenariusza programu dwa tygodnie wstecz, a wszyscy udają jakież to wszystko zabawne i spontaniczne) mnie odrzucają. urbański już w robinsonie był nieco 'wypalony'. niech mu lepiej przywrócą milionerów, bo tam się sprawdzał :)