SeXtet

Zaczęty przez Pudelek, Pn, 03 Paź 2005, 23:43:12

Pudelek

No własnie. Długo się zbierałem, żeby założyć ten topic.
Czy ktos oglądał ten program? Ja przyznaje się, że nie oglądałem, ale tylko dlatego że leciał zbyt póno ( chyba o 22.50), a następnego dnia musiałem wstawać o 6 rano.
Jakie wrażenia macie dotyczące programu?
Zwłaszcza interesuje mnie zdanie naszej forumowej mniejszosci czyli kobiet  :zabek:  :devil:

podmark

Ja tego nie oglądałem. Temat - jak dla mnie mało ciekawy, ale Mau (jako wielka feministka i propogatorka tematów żeńskich na forum) będzie w swoim żywiole :)

Pudelek

Mogliby zrobić taki sextet dla panów. To by było cos. Frytka pewnie z checią by spróbowała swoich sił w nowym show :los:

alexander

A ja znowu oglądałem program i przyznam ,że często mnie rozbawiał oczywiscie bardzo miło wspominam panów tańczących przezd znajomymi :) Finałowe odcinki także były eskcytujące ale proszę was nie to nie był wielki show!! Najzabawniejszy był chłopak który tańczył przed rodzicami :) Wyglądał jak 3 nieszczęscia w jednym i to jeszcze rozbierał się orzed rodzicami klapa totalna..............  :szok:

Luxis

program po prostu był... bekowy - smieszny ;) ja go czasami ogladałem, i musze przyznać, że ci facio czasami niele dawali po zaworach - beka jak nic ;P ;D
najlepsze było jak musieli tańczyć przed rodziną ;) ja bym się tak nieodważył... ;)

grzybowski11

no nawet niektóre odcinki były ciekawe ale i zdażały się do bani

Showmag

informacja o grupie tancerzy (w ktorej jest tez Dawid Ozdoba) pojawiła się dzisiaj na głównej stronie portalu o2.pl
https://lemontv.pl/pokaz.php?id=148&cat=21
do sciagniecia jest tez jakis klip filmowy z ich występu: https://dl.lemontv.pl/lemontv/files/4d3d8fb56a20156cfe01c5166b0666c4.wmv

Justysia17

Ten program to dla mnie najgorszy reality show jaki ogladalam!! Nie potrafię zrozumiec po co zostal on wymyslony... Nie widze najmniejszego celu w jego emisji i realizacji.

fryz22

Dla mnie nie byl taki zly, bo potraktowalem go jako komedie.
Chlopaki zdolni poswiecic sie albo zrobic z siebie debila zeby.......no wlasnie po co? :ubaw:

nnwnw

tez nie ogladalem a o co chodzi w tym programie? co tam kolesie striptiz robia? jak tak to zycze milego ogladania bo w panach nie gustuje <lol>

Luxis

Ten program leciał taaaaak dawno :P a ty tu sie nieosmieszaj nnwnw, hehe
To było ze 3 lata temu :P heheh