Nowa Generacja

Zaczęty przez Goku, Nd, 09 Mar 2008, 21:40:19

Goku

Szlag! Nie oglądałem dwóch ostatnich odcinków :/. Dobrze, że w soboty i niedziele są powtórki. A kto odpadł??

matlewq

Dla tych którzy nie widzieli,bądź przegapili(tak jak ty,Goku :D ) specjalnie wszystkie(no prawie) występy wykonawców od odcinka środowego(czyli 3,tego ostatniego :D) na
https://pl.youtube.com/user/mateusz280

W 3 odpadł The Positive(czyli w środe)-własne wykonania
W 4 odpadł Skambomambo(czyli w czwartek)-covery hitów rockowy

clubber23

a jak obstawiacie, kto wygra program??

maniakTV

Ja stawiam na The Boggie Town albo na Blade. Aż dziw, że nie są gwiazdami polskiej muzyki... Te wokale i energia... Aż chce się słuchać... :)

Goku

matlewq - dzięki :). Potem obejrzę, bo teraz czasu nie mam. Uff... Jaki fart, że Blade ani Undergrunt nie opadli. Tylko nie jestem pewien co tam jeszcze robi Asia Ash? :/

[Edit]

Obejrzałem i moimi faworytami wciąż są Blade i Undergrunt. Wcześniej jednak z tej dwójki bardziej stawiałem na Blade, a teraz to się wyrównało i nie mógłbym wybrać który z tych zespołów jest moim zdaniem lepszy, bo oba są świetne! Mam nadzieję, że w następnym odcinku pożegnamy beznadziejną Asię Ash, a potem chłopaków z Lov, bo wydaje mi się, że nawet gdyby wygrali program to zaginęliby gdzieś w tłumie innych gwiazd. Potem jeszcze bye bye dla Boogie Town, bo głos wokalistki mnie trochę wkurza. Chwilę przed finałem odpada Marija, ale w następnym odcinku wraca dzięki głosom widzów :). Finałowa trójka - Undergrunt, Blade(bo te dwa zespoły moim skromnym zdaniem są świetne!) i Marija(bo ma fajnego ryja xDD i ładny głos ;)). Chciałem żeby jeszcze Gap Year byli w finale, ale słyszałem tylko jedno ich wykonanie, więc to chyba za mało, żeby ich ocenić.

clubber23

Cytat: maniakTV w So, 07 Cze 2008, 15:04:06
stawiam na The Boggie Town albo  Blade. Aż dziw, że nie są gwiazdami polskiej muzyki...

też się dziwię, widać nasz przemysł jest skostniały, skoro takie kapele przebijają się w tv. dobrze, że mamy takie programy

only_fun

:buzz: Rewelacyjny program ...:)

Blade i The Boogie Town - moi faworyci ..

a co sądzicie o Undergrunt ?

clubber23

Cytat: only_fun w Pn, 09 Cze 2008, 19:49:17
w sumie całkiem spoko, widać, że zasłuchani są w kalifornijskiego punk rocka, klimacik jak z gier z Tonym Hawkiem

gregoriov

Blade daje czadu ale fajnie się też ogląda inne zespoły. Program na prawde fajnie przemyślany, polecam.

Goku

Cytat: only_fun w Pn, 09 Cze 2008, 19:49:17

Moim zdaniem powinni wygrać :) A jak nie oni to Blade. Nie ma innej możliwości! Nie rozumiem czemu wszyscy się podniecają tym The Boogie Town. Mnie strasznie wkurza barwa głosu wokalistki.

clubber23

Cytat: gregoriov w Wt, 10 Cze 2008, 10:32:02
Program na prawde fajnie przemyślany, polecam.
No właśnie, całkowita nowość na naszym rynku telewizyjnych. To jest autorski pomysł TV4 czy jakiś zagraniczny format?

maniakTV

Pomysł programu narodził się w firmie Spin Production, która jest wykonawcą projektu. Patronem medialnym jest Era.

podmark

Cytat: maniakTV w Wt, 10 Cze 2008, 23:07:29
Pomysł programu narodził się w firmie Spin Production, która jest wykonawcą projektu.
A skąd ta pewność ? Równie dobrze Czwórka mogła pozyskać pomysł od jakiegoś młodego twórcy, a jedynie zlecić produkcję tej firmie.

maniakTV

Opieram się na tym co słyszałem.
I nie będę się sprzeczał, bo wiem, że każdy może podesłać ciekawy pomysł na program do stacji telewizyjnej, a produkcją może zająć się firma wybrana przez stację.

Goku

Według mnie pomysł jest ściągnięty z programu "MTV Rockuje" tylko trochę zmieniony ;).