Next Top Model

Zaczęty przez joker, Pt, 14 Lip 2006, 11:36:08

joker

Rano, kiedy jeszcze przecierałem oczy ze snu ku mojemu zdziwieniu na TVP2 ujrzałem kolejny RS z cyklu jak panie z ulicy zostają super modelkami. Czyżby na TV4 odniosło to taki sukces, że TVP chce to teraz wykorzystać? Ale zaraz! - pierwszy odcinek leciał już 30.6.06 czy nikt do tej pory tego nie widział?

Pudelek

Według mnie takie programy jak i te reality nowosci w TVP nie są godne wspominania na tym forum. Mało kogo interesują takie programy.
Już ciekawsze wydają się te wszystkie programy MTV i Clubu...

podmark

Nawet nie wiedziałem, że to emitują - reklamy nie ma chyba żadnej :/ . A zresztą - i tak bym tego nie oglądał, "Modelki" na TV 4 były tak nudne, że mnie to całkowicie zniechęca do oglądania kolejnych programów, w których poszukuje się modelek...

Luxis

Cytat: podmarkcałkowicie zniechęca do oglądania kolejnych programów, w których poszukuje się modelek...
a gdyby była polska edycja bys sie nie skusił, aby look-nąć na ten program?? ;) bo ja z chęcią, własciwie to zależy od poziomu tego programu jakby był...

alexander

Obejrzałem dzisiaj "Będę modelką" na TVP2 i przyznam ,że polubiłem ten program, jest znacznie lepszy od tego emitowanego na TV4. Kolejne odcinki też będę oglądał szkoda tylko ,że dowiedziałem się po emisji kilkum odcinków ,że ANTM jest w polskiej telewizji.

Rosa

Ale która edycja leci w TVP?
Jedynka czy któras z dalszych?

joker

poszukałem trochę na forach i wydaje mi się że jest to 3 edycja, nawet jedną fotkę znalazłem, zwyciężczyni stoi po prawo:
https://img228.imageshack.us/my.php?image=icu4go7dl8159602lq0fv.jpg

alexander

To jest 1 edycja bo w niej występuje łysa murzynka Ebony i ona brała udział w 1 edycji.

Rosa

Cytat: jokerposzukałem trochę na forach i wydaje mi się że jest to 3 edycja, nawet jedną fotkę znalazłem, zwyciężczyni stoi po prawo:
https://img228.imageshack.us/my.php?image=icu4go7dl8159602lq0fv.jpg
Akurat po prawej stoi zwyciężczyni 5 edycji Nicole  :zabek:

Pudelek

Polka w "America's Next Top Model"!

Coraz więcej młodych Polek próbuje swoich sił w Ameryce. Z przyjemnością donosimy, że 22-letnia Kasia Dolińska zakwalifikowała się do finału dziesiątej edycji popularnego show - America's Next Top Model, który prowadzi Tyra Banks - była top modelka, obecnie gwiazda telewizji.
Główną nagrodą programu jest współpraca z agencją Elite, wart 100 tysięcy dolarów kontrakt z firmą kosmetyczną CoverGirl oraz sesja zdjęciowa w znanym magazynie dla nastolatek Seventeen.
Kasia w USA mieszka od 12 lat, na co dzień zajmuje się finansami. Chciałaby jednak rozpocząć karierę w modelingu i z tą dziedziną wiąże swoją najbliższą przyszłość. Wiele wskazuje na to, że ma duże szanse - Polka to śliczna dziewczyna, która dostała się do finałowej piątki programu.

pudelek.pl

Showmag

Polka wyeliminowana z reality show "America's Next Top Model"
Nie poszczęściło się 22-letniej Polce, która zakwalifikowała się do finału dziesiątej edycji popularnego w Stanach Zjednoczonych reality show "America's Next Top Model".

Katarzyna Dolińska, która w USA mieszka od 12 lat, a na co dzień zajmuje się finansami, dotarła do finałowej dziesiątki "America's Next Top Model". Dziewczyna nie zyskała jednak sympatii osób zasiadających w jury i w najnowszym odcinku została wyeliminowana z widowiska.
Jury programu nie przejawiało względem Kasi pozytywnych emocji i często ją krytykowało. Ponadto, członkowie komisji mieli nie lada problem z poprawnym wymówieniem imienia uczestniczki. Swego czasu, Polka poinstruowała nawet komisję, jak poprawnie należy wymawiać jej imię.

Pomimo przegranej, Kasia dalej chce pracować w modelingu i z tą dziedziną wiąże swoją najbliższą przyszłość.

* * *

Reality show "America's Next Top Model" prowadzi Tyra Banks - była top modelka. Główną nagrodą w programie stanowi współpraca z agencją Elite, wart 100 tysięcy dolarów kontrakt z firmą kosmetyczną CoverGirl oraz sesja zdjęciowa w magazynie "Seventeen".

Showmag

Chaos podczas castingu do "America's Next Top Model 13"
Trzy osoby zostały zatrzymane po chaosie, jaki w ubiegłą sobotę zapanował w trakcie nagrywania trzynastej edycji reality show "America's Next Top Model".

Więcej: https://showmag.info/2009/03/20/chaos-podczas-castingu-do-americas-next-top-model-13/

Rosa

To chyba najlepsze co się mogło Kelsey i Amandzie przytrafic. Obie dostały dzięki temu taką reklame o jakiej mozna tylko marzyć.