Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Survior fan

Można pobrać napisy do 11 odcinka One World.
Miłego oglądania, pozdrawiam.

MAQDA17

A dziękuje w imieniu wszystkich fanów survivora :) za te tłumaczenia. Szacuneczek że macie tyle chęci i pozdrawiam.

Survior fan

Tłumacze nowego sezonu chyba tutaj nie zaglądają, przekażę im podziękowania.

luk1990

to i ode mnie wielkie dzięki za tłumaczenie ;) zostały jeszcze tylko 2 ostatnio odcinki One World...już się nie mogę doczekać ...;D

MAQDA17

Witam wszystkich fanów ! Ja też nie mogę sie doczekać tych ostatnich dwóch odcinków i mam nadzieję że tłumacz nie zrezygnował z tłumaczenia bo już tak mało zostało :) Pozdro

luk1990

nie chciałbym nikogo poganiać bo jest to robione za zwykłe "dziękuję" ale zastanawiam się kiedy będą te 2 ostatnie odcinki...;D

Survior fan

Nie zdążyłem się zapytać, napisy do 13 epizodu są już gotowe, miłego oglądania

MAQDA17

Witam super :) dzięki dzięki :) jeszcze tylko 14 i reunion :)

Katraaaa

Witam

Komu musze postawic "wode gazowaną" za przetłumaczenie ostatniego odcinka 24 sezonu + reunion ? Tak jak ktoś wcześniej wspomniał są to tłumaczenia za zwykłe dziękuje ale byłabym bardzo źdźwięczna :-)

Survior fan

Hey,
Reunion jest już w 99% przetłumaczony, czekamy na finał. Jeśli twoje chęci są szczere to mogę Cię skontaktować z osobami, które się tym zajmują.
Pozdrawiam

Katraaaa

Moge poczekać , tym bardziej że za darmo są tłumaczenia .Poprostu chwilami niecierpliwośc bierze górą i dlatego napisałam co napisałam . Ale dzieki :-)

Survior fan

Ogłaszam wszem i wobec, że napisy do Survivor One World uważa się za zakończone. Dziękuje za uwagę :) Miłego oglądania

lisq

Czy ma ktoś napisy do Sezonu 1 Borneo dla odcinków 06 i wzwyż?? Nigdzie nie mogę znaleźć :(
oraz do sezonów 3,5,6,9 ?

lisq

Czyli do przetłumaczenia są sezony 3,5,6,9 oraz połowa 1. Może mógłby je ktoś przetłumaczyć?
PS: Czy ktoś mógłby też przetłumaczyć odcinek 04x08b "Recap" ? Bo teraz zauważyłem, że do niego nie ma napisów Sad

pkwiat

Czy ktoś będzie robił napisy do najnowszego 25 sezonu? :)