Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

misiunio13

wlasnie szary jest taki problem, ze ja nie moge korzystac ze stron typu rapi i torrent. jak masz szary sezon 7 i 10 badz tak dobry i wstaw je na chomikuj

Showmag

misiuniu - bądź tak dobry i zapoznaj się z regulaminem forum. a potem zacznij się do niego stosować.

Grotherd

Z przyjemnością informuję, że na www.napisy24.pl dodałem napisy do 6 odcinka Survivor: Fiji   :yeah: Życzę miłego oglądania :)

jnk

ile 19 jest odcinkow przetlumaczonych

Survior fan

Grotherd dobra robota, mimo wszystko czekam aż przetłumaczyć wszystkie odc zanim zabiorę się za oglądanie, bo wolę mieć pewnosć że nie będe miał dłuższych przerw:)

misiunio13

Cytat: jnk w Pt, 15 Mar 2010, 20:03:55
ile 19 jest odcinkow przetlumaczonych
niestety tylko 1 ! :( tez nie wiem czemu.. nikt oprocz Grotherda nie tlumaczy odcinkow survivora :( myslalem , ze survivor china dokonczy tlumaczenie..

Sylvia2307

I tak pewnie będzie tylko żeby tłumaczyć, trzeba mieć też na to czas ;]

Grotherd

Dodałem polskie napisy do 7 odcinka Survivor: Fiji na www.napisy24.pl, miłego oglądania : )

laden

Grotherd oby tak dalej  :yeah: Czekamy z niecierpliwością na kolejne napisy   :prosi:

just_y

a moze by tak ktos skonczyl tlumaczenie reszty napisow do 19.....? plizzzzz.....

jnk

no właśnie co z 19 sezonem

Grotherd

Podwójna porcja napisów do Survivora: Fiji - na www.napisy24.pl udostępniłem polskie napisy do 8 i 9 odcinka 14 edycji  :yeah:

Survior fan

:szok: masz u mnie dużo piwo, co tam dwa duże piwa :buzz: Dobra robota

Sylvia2307

Podziwiam szybkość z jaką tłumaczysz ;)) Oby tak dalej ;D

Grotherd

Kolejna podwójna porcja napisów do 14 sezonu - na www.napisy24.pl dodałem polskie napisy do 10 i 11 odcinka Fidżi  :aniolek:

Mam nadzieję, że uda mi się skończyć  14 edycję przed premierą 20 sezonu, bym mógł tłumaczyć odcinki tej edycji na bieżąco, postaram się, zobaczymy, jak to będzie. : )