Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

ruma1992

Napisy do pierwszego sezonu są już częściowo przetłumaczone  :yeah:

anakonda34

O to super juz sie nie moge doczekac bo nie ogladalam tych poczatkowych sezonow w ogole bede pilnie sledzic kiedy sie pojawia pozdrawiam

Sango87

Co za beznadzieja nie zrobić napisów do ostatnich dwóch odcinków :obrazony:

ruma1992

To nie takie proste tłumaczyć napisy, trochę musi to potrwać...   :boks:

Survior fan

Cytat: Sango87 w Pn, 10 Sie 2009, 19:40:46
Co za beznadzieja nie zrobić napisów do ostatnich dwóch odcinków :obrazony:

Myślę że ta wypowiedz jest nie na miejscu, przeczytaj kilkanaście postów wstecz to się dowiesz czym to jest spowodowane. Z tym obrażaniem moim zdaniem przesadziłaś. Ja takiemu zachowaniu mówię nie!

Sango87

No jasne rozumiem to przecież :kreci: Ale to trochę dołujące gdy chce się obejrzeć finał i zobaczyć, że napisy kończą się na 12-stym odcinku :szok:(mówię, a raczej piszę o Palau) Osobiście uważam, że to deprymujące gdy ktoś z robieniem napisów skacze z sezonu na sezon--- raz 1 raz 10 raz 7 raz 15 :?!: w ten sposób żadnnych nie ma pełnych. Oczywiście nie jestem niewdzięczna, po_prostu szlag mnie trafił jak to zobaczyłam :plask:

survivor__china

Wyluzuj trochę, Sango87.
Tak już jest, nie da się wszystkich zadowolić... Jedni piszą, żebym dokończył sezon 18, inni, żebym dokończył sezon 10, a jeszcze inni (i takich jest najwięcej) piszą, bym tłumaczył odcinki na zmianę... Ale wypowiedzi typu: "Co za beznadzieja nie zrobić napisów do ostatnich dwóch odcinków (i kilkanaście emotów: obrażony)" albo "poprostu szlak mnie trafił jak to zobaczyłam"  to już prawdziwa przesada! Nie masz powodów do paniki, na pewno niedługo dokończę i tamte odcinki... do końca sierpnia wszystkie odcinki 10 i 18 sezonu na pewno będą gotowe, a wtedy będziesz mogła spokojnie usiąść i zabrać się za oglądanie całości... ewentualnie, naucz się angielskiego lub sama dokończ napisy ;)

tom32000

Sango, proponuje, żebyś sam/a zrobił napisy

Balladosis

Cytat: anakonda34 w Pn, 10 Sie 2009, 14:15:23
A ja bym bardzo prosiła o napisy do trzech pierwszych sezonow :prosi: z góry bardzo dziękuję

SUPER! Bardzo się cieszę, są one już w internecie, czy będą do całego sezonu, od razu?

A co do napisów do
Palau, to także oglądałem ten sezon nabieżąco z napisami Survivor-china i przerwałem na 12 odcinku, ale wtedy też obejrzałem 12 odcinek 18 sezonu, więc uważam, że te rozwiązanie nikomu krzywdy nie zrobi, a na wet wielu ucieszy, bo z tego co wiem wiele osób czekało na kolejne odcinki 18 sezonu.

sloneczko107

survivor__china i tak robi wiele dobrego :) w końcu mógłby powiedzieć że ma nas w d*** bo skoro on tłumaczy zna angielski dobrze i sam sobie poradzi z ogladaniem bez napisów
mam nadzieję że będzie tłumaczył 19 gdy już będzie emitowana :)

survivor__china

Dodałem napisy do Survivor 18x13 ;)

kandsay

Mam pytanie, czy istnieją napisy do Survivor 14 Fidżi, który obecnie emituje AXN? I czy ktoś wie czy powstały jakiekolwiek napisy do sezonów Amazing Race? :)

sloneczko107

to 14 nie ma napisów niestety
a o TAR nic mi nie wiadomo

etoos

Ja mam przetłumaczony 14x01, trzeba by tylko zrobić dopasowanie ;p

survivor__china

Dodałem napisy do Survivor 18x14 ;P
jeszcze tylko Reunion ;)