Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Cz, 17 Lis 2011, 21:24:57

slawek

Znane są już nazwiska osób biorących udział w najnowszej edycji programu. Jednak nie ma wymienionych nazwisk trzech powracających graczy. Niestety na youtubie jeszcze nie ma filmiku "meet the cast" a na stronie CBS ciągle pokazuje się komunikat że nie mogę obejrzeć.
Czekam aż jakaś dobra dusza wstawi na youtube :)
Sławek

ciriefan

Mett the cast: https://youtube.com/user/ex1tu5666

Cast mnie nie zachwyca. Mamy 2 miski, celebrytów sportowych i telewizyjnych, 2 osoby, co mówią, że będą grać jak Brandon... No proszę. Gdzie są normalni ludzie? Gdzie są fani gry i jakieś autentyczne postacie? Cast jest straszny po prostu. Ale zazwyczaj, jak cast mi się nie podoba, to potem nie jest tak źle.

Na tak: Lisa (mimo, że celebrytka, to mówi, że jest fanką, więc zobaczymy), Malcolm, Roberta, Abi-Maria, Katie, Denise, Dana i Artis.

Obojętni: Jeff

Na nie: Sarah, Carter, Angie, Pete, Zane, Roxy

slawek

Czyli już oficjalnie potwierdzone, że graczami powracającymi w tym sezonie są uczestnicy ewakuowani w poprzednich sezonach z powodów zdrowotnych, czyli Jonathan Penner (uczestnik Cook Islands oraz Micronesia), Michael Skupin (The Australian Outback) i Russell Swan (Samoa)
:)
Sławek

mia

Nie rozumiem jak można oceniać zawodników, których sie nie zna,  jeszcze przed rozpoczęciem programu tylko na podstawie krótkich filmików.  :?

Rosa

Po to sa te filmiki aby na ich podstawie oceniac uczestnikow :) Normalnie, tak jak w poprzednich sezonach bym znowu przedstawil swoje oceny ale za duzo znam spoilerow i byłoby to nie fair :)

mia

I tak uważam, że wszystko wyjdzie w praniu. Na filmiku każdy gracz stara się jakoś wypaść (choć nie każdemu wychodzi to na zdrowie), a rzeczywistość to potem weryfikuje.     

ciriefan

Wiadomo, że wyjdzie w praniu, ale jest coś takiego, jak pierwsze wrażenie :)

Rosa

Bardzo jestem ciekaw jak poradzi sobie facet który poprzednio wystepował 11 lat temu w tym programie. Nie jestem fanem przywracania starych graczy do gry z nowymi ale Mike Skupin jest tu wyjątkiem. Jest człowiekiem ktory potrafil rzucic się z nozem i zarznąc świnię (potem juz chyba nikt w Survivor nie zabił nic tak duzego) znakomicie miał opanowany aspekt przetrwania, mial tez silny sojusz z Rodgerem i Elizabeth. Warto dodać że Mike i Rodger mieli wystapic w S11 Guatemala, tak chcial Burnett i wszystko bylo juz zaplanowane ale wtrącilo sie w ostatniej chwili CBS i stwierdzili że wolą widzieć w programie Steph i Bobby Johna.