Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Cz, 10 Mar 2011, 02:25:22

MuzzG

Skoro znamy już wszystkich nowych uczestników Survivor: South Pacific ciekaw jestem jakie jest wasze zdanie na ich temat ? (wszystkie filmiki prezentujące nowych graczy na tym kanale YT https://youtube.com/user/TheSonoerin#g/c/0A0408375DBBC427). Kto według was może mieć największe szanse na zwycięstwo, kto będzie mocno mieszał, a kto może pozytywnie zaskoczyć ?
Na oficjalnej stronie CBS nawet na zdjęciu widać już dokładnie podział zawodników na plemiona https://cbs.com/cms/files/survivor23_marquee_cast_16.jpg

Fei_Long

MuzzG powiem Ci, że po 22 sezonach nie ma sensu na odpowiadanie kto będzie mieszać, kto będzie dobrym graczem itd. bo tego nie da się przewidzieć, każda edycja ma swoje asy, a osoby wyglądające na pewne, cwany w rzeczywistości wcale takie nie są.

Co to zapowiedzi przedwstępnych to zmieniają się zasady do co ukrytych immunitetów, bo mianowicie, nie będzie już nigdzie wskazówki na widoku (na beczce, na wyzwaniu, w koszu, nie będzie czytania jej na głos itd.). Wskazówkę również trzeba będzie odnaleźć i jeżeli odnajdzie ktoś wskazówkę, to tak jakby odnalazł immunitet (mają być precyzyjne żeby każdy go znalazł). Nie będzie również wskazówek postępowych, tzn. będzie jedna i tyle, a nie tak jak w s15,16 czy 17 że wskazówka odsyła do wskazówki.

Nie będzie pojedynków na Wyspie Odkupienia, w których będą uczestniczyć więcej niż 2 osoby.

MuzzG

Fakt oczywisty został w końcu oficjalnie potwierdzony przez producentów Survivor South Pacific - Ozzy & Coach dołączają do 16 nowych zawodników. https://youtube.com/watch?v=Q7p8XtVvhgk

P.S Ozzy nieźle się zapuścił ;)

kokosanka

Ozzy  przystojniak  :updown:

Coach póki co bardziej mnie smieszy niz wkurza,pogromca smoków wrócił :haha?:

Rosa

Ciekawe jest to że odróżnieniu do poprzedniego sezonu tym razem nie postawiono na rekrutów z Kaliforni, tym razem zdecydowaną większośc zawodników stanowia ludzie z różnych stanów którzy faktycznie wysyłali swoje zgłoszenia.

chatiflatt

Czy sposób rozdysponowania uczestników do grup będzie sprawiedliwy i w grupie Coacha producenci umieszczą dobrych taktyków, czy tylko takich, którzy będą zapatrzeni w niego jak w obrazek? Nie oglądam tego systematycznie, dlatego pytam, a pomysł z Coachem jako guru grupy jest co najmniej śmieszny.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

No dobra, mniej niz tydzien do rozpoczecia programu, to obejrzalem sobie preview, filmiki z uczestnikami ale ponieważ tym razem nie chce mi sie za bardzo o wszystkich pisac więc pare zdań o co poniektorych.

Brandon Hantz- z jednej strony wydaje sie nudny, z drugiej strony 19 letni chłopak pozostawił w domu dzieciaka. Tak czy inaczej życze mu jak najgorzej po prostu dlatego aby uniknąc sytuacji w której za rok producenci zafundowaliby nam sezon Hantz vs Hantz.
Dawn - ciekawa uczestniczka, zgłaszala się do programu już od 2000 roku, prawdziwa fanka, przygotowana fizycznie, profesorka która jest lubiana przez studentów więc ma mlodymi dobry kontakt, przeczytała wszystkie podręczniki strategii, nie wacha się podobno przed oszukiwaniem. W zasadzie w teorii kompletna zawodniczka.

John - typowy geek któremu w zasadzie trudno nie kibicowac, pisal pracę na temat jury w Survivor więc od podszewki zna system doskonale. Niech tylko przetrwa pierwsze odcinki to może naprawdę dojść daleko czego szczerze mu życzę. Szkoda że jest w zespole z Ozzym bo sądzę że Ozzy będzie się go starał jak najszybciej pozbyć.

Mikayla - fizycznie pewnie niezastąpiona dla zespołu więc droge do połączenia ma w zasadzie otwartą, zobaczymy czy jest dobra w social game, jeśli tak to naprawde moze zajśc daleko

Whitney Duncan - ciekawe jak sobie poradzi piosenkarka country. Jej "southern charm" może zadziałać podobnie jak w przypadku JT i Natalie White więc uważam że może zajść daleko.

Coach, Ozzy -  żaden z nich nie wygra, jestem tego pewien jesli którys wygra to przez miesiąc będe odpisywał na kazdy post Toniego. Sa to zapewne odrzuty z sezonu 24 czyli fans vs favorites, nie nadawali się na faworytów to dano ich tu aby sobie spokojnie przegrali. Och, obaj moga dojśc do finału, Ozzie może wygrywac immunitety i redemption island ale nie ma charyzmy Roba, nigdy nie był specjalnie lubiany i przegra. Coach tez może dojśc do finału w roli Philipa czy jako ktoś kto dostanie 0 w porywach do jednego głosu. Tak czy inaczej dobrze ta sytuacje podsumowała Corinne. Jesli nowi zawodnicy chca byc gwiazdami sezonu musza ich jak najszybciej wywalic, jeśli tego nie zrobią to CBS uczyni z nich ponownie tylko statystów.

Moje oczekiwania co do tego sezonu? Niezbyt wielkie, ale mam nadzieję że sezon wypali i okaże się że aplikanci są naprawdę lepsi od rekrutów z Kaliforni. Ale tak naprawde to życzę sobie aby pokazano cała ekipe a nie okazało się znowu że w finale mamy 2 osoby które maja łącznie 250 konfesjonałów i 6 osób które maja łącznie 50 konfesjonałów.

mia

Może Coach ani Ozzy w tym sezonie nie nawojują (ku mojemu ubolewaniu ten drugi coś za szybko pojawił się na fb), ale z tą "charyzmą" Mariana to pojechałeś  :lol:

Rosa

Rob był lubiany w swoich plemionach, w Allstarsach poprowadził Chaperę do zwycięstwa i NIKT go nie zdradził, w HvV połowa Villainsów była za nim i mógłby wygrac gdyby nie wpadka Tysona no a w 22 przecież wszyscy byli wpatrzeni w niego jak w obrazek.

kokosanka

Cytat: mia w Nd, 11 Wrz 2011, 19:29:02
Może Coach ani Ozzy w tym sezonie nie nawojują (ku mojemu ubolewaniu ten drugi coś za szybko pojawił się na fb), ale z tą "charyzmą" Mariana to pojechałeś  :lol:

a co ci przeszkadza  fb

mia

Cytat: Rosa w Nd, 11 Wrz 2011, 19:50:44
Rob był lubiany w swoich plemionach, w Allstarsach poprowadził Chaperę do zwycięstwa i NIKT go nie zdradził, w HvV połowa Villainsów była za nim i mógłby wygrac gdyby nie wpadka Tysona no a w 22 przecież wszyscy byli wpatrzeni w niego jak w obrazek.
Lubić, a bać się to różnica. Swoją drogą nie mieli się chyba kogo bać, skoro półinteligent-burak wywoływał taki popłoch???