Epizod 14 - Finał: Loyalties Will Be Broken, Reunion

Zaczęty przez Showmag, Cz, 08 Gru 2011, 16:50:16

luk1990

Oj tam- przecież wszyscy tutaj jesteśmy prawdziwymi fanami survivora ;PP
Naprawde wolelibyscie żeby się teraz nagle skończyło? ;O - mi na pewno brakowałoby wieczorów z Survem i z niecierpliwoscia czekam na kolejny sezon- na szczęście już bez powrotu poprzednich zawodników (chociaz czekam na jakąś ciekawą edcycje all-stars ale dobrze że daja nam na razie odpocząć od weteranów), bez beznadziejnej wyspy odkupienia-może wreszcie wróca zadania o nagrodę, które nieraz w kluczowy sposób zmieniały przebieg gry;) no i z nowym twistem w postaci 1 obozu- moim zdaniem zapowiada się ciekawie ;))

co do podsumowania obecnego sezonu to rzeczywiście było sporo lepszych, bardziej porywających ale poza beznadziejnym editem od paru edycji ja nadal kocham Survivor !!! ;D

Z finałowej 6 zdecydowanie najbardziej kibicowałem Sophie- nareszcie wygrała osoba którą dopingowałem ;DD Moją2 faworytką była Whitney- niestety myślę że już jej w tym programie nie zobaczę ,a szkoda że nie było nam dane lepiej jej poznać...

Najwiekszy dramat sezonu- dla mnie kompletną pomyłką jest Cochran...wybitny fan programu? totalny żal- dał się podejść Coachowi jak dzieciak..no i głosy finałowe to dobre podsumowanie...Edna, Cochran i Brandon zagłosowali na swojego guru- coacha...cieszę się że reszta oddała głos na Sophie i popsuła szyki produkcji ;DD

ciriefan

Cytat: luk1990 w Nd, 25 Gru 2011, 13:48:16
Edna, Cochran i Brandon zagłosowali na swojego guru- coacha...

Brandon głosował na Sophie. To Rick głosował na Coach'a.

Showmag

Bogobojny Brandon Hantz rozwiodl się ze swoją żoną, z którą mial dwojkę dzieci.
Udzial w "Survivor" nazywa teraz "zlym wspomnieniem".

Showmag

Kolejna para z Survivor.
Whitney Duncan i Keith Tollefson planują slub. Azeby go wziąć, wczesniej musieli wziąć rozwod.