Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, So, 09 Mar 2010, 20:28:40

Rosa

I juz całkiem oficjalnie CBS zamowilo 2 nastepne sezony Survivor (+ 1 TAR).
Czyli w przyszłym roku będziemy mieli co ogladać :)
S21 pewnie będzie normalne a co do 22 to szczerze mowiąc mam nadzieje na albo Second Chance edition albo cos w stylu Survivor legends vs BBUS legends.

slawek

Cytat: Rosa w Wt, 26 Mar 2010, 12:33:15
S21 pewnie będzie normalne a co do 22 to szczerze mowiąc mam nadzieje na albo Second Chance edition albo cos w stylu Survivor legends vs BBUS legends.

Co do edycji Second Chance to by mogło być fajne, np. wpuścić wszystkich którzy poodpadali jako pierwsi, ale coś w tym stylu jak Survivor Legends to już chyba nie, bo kto by tam znowu miał być? Po raz czwarty Rupert, Amanda itd. bo to są legendy.

Sławek

Meeg

I juz całkiem oficjalnie CBS zamowilo 2 nastepne sezony Survivor (+ 1 TAR).
Czyli w przyszłym roku będziemy mieli co ogladać :)
Super, bardzo się cieszę :).
Ja bym chciała, żeby była jakaś edycja, w której wystąpią uczestnicy, którzy byli tylko raz, a jest dużo takich ciekawych charakterów.

Rosa

Cytat: slawek w Wt, 26 Mar 2010, 12:53:34

Co do edycji Second Chance to by mogło być fajne, np. wpuścić wszystkich którzy poodpadali jako pierwsi, ale coś w tym stylu jak Survivor Legends to już chyba nie, bo kto by tam znowu miał być? Po raz czwarty Rupert, Amanda itd. bo to są legendy.

W second chance to oczywiście nie chciałbym aby były tam tylko osoby ktore odpadły jako pierwsze (po co np Debb czy paru innych starszych uczestników ktorzy i tak by nie mialy szans) ale niech wezmą osoby ktore mogły być niezłe ale z jakichs powodow odpadły przed jury (Marissa, Sydney, Ace, Joel to tak po przykładowej jednej z ostatnich sezonów)
A co do legend to np Richard by chyba bardzo chetnie jeszcze raz wystapił (pięniązki by mu się teraz pewnie przydały), Jenna M pewnie też, do tego dorzucamy jeszcze jakąś zbieranine i mamy komplecik :). KOGOS będa musieli odkurzać jeśli mają brac ludzi z poprzednich sezonow

sloneczko107

fajnie by było jakby zrobili kolejną edycję z all starami ale trzeba być obiektywnym bo przecież wiele osób nie chce drugi raz brać w tym udziału a zwłaszcza pewnie takie które odpadły jako pierwsze... choć kilkoro z tych 'pierwszych' zobaczyłabym jeszcze raz
nicole z 7, marisse z 19, Michelle z 17

Grotherd

Osoby które odpadły szybko, a które chętnie zobaczyłbym w kolejnym sezonie to:

Sezon 5 (Tajlandia): Stephanie, Jed
Sezon 6 (Amazonia): Ryan
Sezon 7 (Perłowe Wyspy): Michelle, Nicole
Sezon 9 (Vanuatu): JP, JK, Dolly, Brook, Mia
Sezon 10 (Palau): Jeff, Angie, Wanda (koniecznie! najlepiej z Courtney i Coachem w jednym plemieniu  :buzz:), Jonathan
Sezon 11 (Gwatemala): Brianna, Brian
Sezon 14 (Fidżi): Erica, Liliana, Rita, Lisi
Sezon 15 (Chiny): Chicken
Sezon 16 (Mikronezja): Tracy
Sezon 17 (Gabon): Michelle, Kelly, Jacquie, Ace, Paloma
Sezon 18 (Tocantins): Spencer, Sydney, Sandy, Carolina

Pozostałych sezonów albo nie oglądałem, albo nie pamiętam. : )

I marzę jeszcze o tym, by Corinne wystąpiła w jakiejkolwiek edycji. Jest chyba moją ulubioną zawodniczką z wszystkich sezonów  :devil:

wookash94

Jak dla mnie to tych All-Starsów już wystarczy. Nie ma żadnej potrzeby żeby oglądać Amandę i Jamesa co drugi sezon. Zgadzam się z Meeg, że jest jeszcze kilkoro dobrych uczestników, którzy nie dostali drugiej szansy, ale nie wydaje mi się, żeby taki sezon powstał, bo producenci powybierali już wszystkich swoich ulubieńców. A pozostałe osoby - Todd, Erinn czy Peih-Gee, to po prostu Amerykanie ich nie lubią. Bardziej prawdopodobna jest już edycja Second Chance. Mam wrażenie, że niektóre osoby z pre-merge byłyby idealne, np. Marissa, Misty z Panamy, Ace z Gabonu, cały pre-merge z Vanuatu i genialny strateg z Mikronezji - Tracy.

Rosa

Cytat: wookash94 w Nd, 31 Mar 2010, 10:55:58
genialny strateg z Mikronezji - Tracy.
Eee, no juz zachowajmy proporcje :) Może i była OK ale geniusz nie wszedlby w sojusz z Chetem i Kathy

misiunio13

no wlasnie na tym polega jej "geniusz" ;D Tracey stworzyla sojusz tylko z 2 osobami, a doszla prawie do polaczenia! Czli ponad 20 dni. Nie mowcie , ze to malo! Rzeczywiscie z checia ja zobaczyl! A tak w ogole nie sadzicie ,ze bylo by fajnie gdyby powstala 2 polska edycja? ;>

Tkk_Bolly

Tracy się zabezpieczała na dwie kolejne rady w przód. Zgadzam się bardzo dobry gracz.

bobaas

Gdyby nie Chet i jego koralik w stopie doszłaby do połączenia i wtedy: Tracy, Chet, Ami, Eliza, Jason, Erik mogliby założyć sojusz. Po Ozzym poleciałaby Amanda i Cirie, a tak mieliśmy Cheta, Tracy i Amy.

slawek

[/quote]
Cytat: slawek w Wt, 26 Mar 2010, 12:53:34
Co do edycji Second Chance to by mogło być fajne, np. wpuścić wszystkich którzy poodpadali jako pierwsi

Faktycznie tak się zastanawiąc to nawet pewnie nie byłoby to możliwe, bo przecież Sonja z Borneo albo Jim z Gwatemali mają już po 80 lat.
Sławek

misiunio13

no dokladnie gdyby nie koralik Cheta (nie moglem z tego! xD mogl cos wymyslec bardzej prawdopodobnego) byloby dobrze dla Trecy! Oby ja wzieli do sezonu 21\22! :)
ps. jak sie zebrali wszyscy fani Trecy ^^