Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Cz, 19 Lis 2009, 02:13:17

Fei_Long

Ciekawe co kombinują? Już przyszło mi dawniej na myśl, że fajnie by było gdyby ukryty immunitet był schowany w miejscu gdzie odbywa się Rada Plemienia np. w miejscu oddawania głosów, albo mógłby być dostępny podczas każdych zawodów o indywidualny immunitet....

chatiflatt

Przeraża mnie ta czaszka ze świecącymi czerwonymi oczami w czołówce :devil:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

misiunio13

orientujecie sie czy to bedzie kolejna edycja z all stars czy moze nowi uczestnicy? oby all stars! :D

Showmag

survivor__china

Całe szczęście ;)
Mam już dosyć all-starsów.

misiunio13

ja zaluje! zawsze sa swietne edycje z all-stars! albo jak ktos kiedys wspominal second chance tez by bylo fajne! no coz zobaczymy jak sezon 22 ;>

Sylvia2307

Jakbym miała po raz kolejny oglądać tych samych all stars'ów  to ja dziękuję bardzo :D ileż można oglądać tych samych ludzi ;p lepsza byłaby "druga szansa" jak już ;p

Meeg

Całe szczęście, że nie będzie all-starsów... mam już ich trochę dość prawdę mówiąc. Chcę nowych, ciekawych uczestników, ileż razy można oglądać te same gęby za przeproszeniem. Za second chance też za bardzo nie jestem, znalazłoby się tam może tylko kilka interesujących osobowości.

kokosanka

Survivor: Nicaragua - 21st season, films June-July, 2010. Airs fall 2010. www.TVFanSpace.com
Survivor 21 - Filming started today, June 11 in Nicaragua

slawek

Sławek

Quentin

Spoilery na amerykańskich forach wskazują na dwóch potencjalnych uczestników:

Jeremy Scott- model, który podobno miał się dostać do programu nie z castingu, ale rekrutacji producentów

i Marqueta Smith- na forach uchodzi za nową wersję Candace z S18 i Yasmin z S19- na castingu podobno sama przyznała, że nie jest fanką Survivor, nigdy go nie oglądała

co o nich sądzicie? macie jakieś bardziej sprecyzowanie informacje na temat nowej obsady?

Meeg

Nie podoba mi się to, że producenci sami rekrutują uczestników, bo tak wybrane osoby w ogóle nie umieją grać, co doskonale pokazało nam Tocantins. Mam tylko nadzieję, że jednak część uczestników tej edycji wie na czym polega ten program i - co najważniejsze - będzie potrafiła grać.

misiunio13

zgadzam sie z Meeg. Nie podoba mi sie ta rekrutacja producentow. Uwazam, ze sezony od 14 (wlacznie) byly rewelacyjne i genialne oprocz Tocantis wlasnie... Nie wiedzialem , ze tam tez tak rekrutowali. A kogo dokladnie?